Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
no js pa sem začel sopranove gledat
vem ja zamujam nekaj let
grin1.gif

v glavnem kr všečno, nisem vedel, da je v stilu goodfellas
predvidevam, da bo s časom postala bolj "temačna"

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.151
113
za vsak drek odpreš temo, tu pa se boš zdaj norca delal z oprosti. Ne oprostim. Nosi zdaj breme krivde na svojih plečih.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Happy Endings je ok, Community sem pogledala prvi dve sezoni pol pa nehala, me ni navdušilo.

Downton Abbey gleda kdo? Na imdb ima oceno 9.0
shocked-1.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
good wife je zelo gledljivo, FNL je gledljivo če ti je vsaj malo domač ameriški nogomet in s tem povezan način življenja v srednjih šolah... meni osebno so bile prve 3 sezone top...

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Jaz gledam Downton Abbey in meni je zelo všeč.
Sem pa verjetno malo pristranska, ker so mi itak všeč "zgodbe iz preteklosti" (Rome, Tudors, Borgias...).
No, to se dogaja v prvih desetletjih 20ega stoletja, prva sezona pred I. sv. vojno, druga sezona pa med I. sv. vojno.
Opisuje vsakodnevno življenje ene angleške aristokratske familije in njihovih služabnikov. KOt rečeno, meni je fajn
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Smešno mi je, da je community na seznamu, ko pa ima enega najslabših ratingov. Sicer pa gledam s seznama breaking bad in community, po tvju pa the good wife od časa do časa kak del.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.515
7.033
113
Downton Abbey je fantastična. Pogledala obe sezoni. Gre pa za čisto dramo. Nobene akcije, trilerja ipd. Z izjemo kakega tipično angleškega komentarja / dialoga, ki se mu seveda nasmeješ. Tako, da najbrž ne bo všeč vsakomur.

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Smešno mi je, da je community na seznamu, ko pa ima enega najslabših ratingov. Sicer pa gledam s seznama breaking bad in community, po tvju pa the good wife od časa do časa kak del.

Community je bil na začetku ok, vse kar je zdej ostalo je Pierce in Chang. To jih še nekako ven vleče. Meni je zeh

Jaz gledam še Louie. Pač Louis c.k. mi je všeč- Drugačen comedy

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
En od familije pride iz zapora al pa nek, ga serje ga ohladijo, pa spet in spet....vmes ga sinček mal serje...

To je to...
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz pa sem po priporočilih tukaj začel gledat Modern Family in The Big Bang Theory - obe odlični komediji. Predvsem Modern Family je presenečenje, da ni laugh tracka.