Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A zato se reče "zažmuriti"
grin1.gif

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Spremljam malo to temo in me sedaj zanima kaj bi mi priporocal nekaj v stilu The Wire, ki je res 1A serija! Mad men sem pogledal par serij in mi ne sede. Zacel bom gledat Boss in pa Breaking Bad. Se kaj?

Tenx
LP

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Dexter spoiler:
Moja je pri tretjem delu te sezone omenila, da je profesor Geller mogoče namišljen lik s strani Travisa - "njegov drugi jaz."

Iz dela v del bolj verjamem v to.
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Spoiler reply:
evil.gif

Hud spoiler. Sem že skoraj popolnoma sprejel to zgodbo, ampak:

- Kako je lahko Travis vedel, da bo Dexter ravno to noč odkril njegovo skrivališče v cerkvi? Glede na to, da se je potemtakem moral sam priklenit in vreči ključ stran. Oziroma če je odreagiral, ko je slišal Dexterja zapreti vrata od avta - a ne bi bil prvi instinkt - zbežati. Skratka, če bo tole res imaginary figure, je precejšen FAIL.
- Diskrepanca glede odštevanja dnevov do konca.

Sicer bi prvo stvar lahko razložili s tem, da je Travis pač želel končati zadevo in je samega sebe priklenil na tla.

Sicer pa se popolnoma strinjam, stari je kot duh. Z nikomer se ne pogovarja, ne vidimo ga ubiti nikogar. Poleg tega bi tale "another Dark Passenger" zgodbica šla odlično v kontekstu z Dexterjem.

Edit: sem šel še malo pogledat in stari se res obnaša kot katolibanski Harry. Roke v žepu in samo gleda. Tudi ko kupujeta blago na tržnici, reče Travisu "pay the woman".

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Dexter: spoiler part 2
Moja je opazila, ko sta bila v lokalu in je prišla kelnarca in vprašala samo Travisa kaj bo naročil.
smile-1.gif
Pa zdaj v zadnjem delu, ga Dexter ni uspel niti videti. Cmon.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
spoiler 4:
Hmmm....itak ma privide. Sam se je priklenil in 1. mislil, da ga je profesor priklenil 2. se je nalašč priklenil, da neha delat pizdarije? Ne vem.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Dexter spoiler:
Bedno so tole izvedli. Veliko preveč namigov, prilagojeno glupim američanom, ki so bili včeraj verjetno popolnoma presenečeni. :WTTTFF: . Lahko bi mnogo boljše izvedli.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ja, malo plehko je bilo...

Sam zopet timeline... Dexter je bil v tistem dvigalu minuto ali dve, kako je v tem času uspelo katolibanu s sekirco ateista po glavi in ga nekam skrit. (pa še po stopnicah je moral it)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.152
113
vau, s tem dexterjem in jupolm ste hudo izvirni, kaj pa če bi novo temo odprli, ali tega alter ne omogoča?