Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Zadnji del bo, upam da, bomba, vsaj kakor so nastavili zgodbo. Samo upam, da ne bo kakšen beden cliffhanger.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Noben še ni omenil American Horror story:

http://www.imdb.com/title/tt1844624/

Citat:
A family of three move from Boston to Los Angeles as a means of reconciling their past anguish. They move to a restored mansion, unaware that the home is haunted.

Neka mešanica med True Blood in Addams Family, vsi karakterji so malo posebni, oz. iz dela v del bolj. Meni je kar všeč.

mene mal na Twin Peaks spominja... odbito.

The walking dead bo pa treba do februarja počakat... predolgo
cry12bpy.gif

http://www.imdb.com/title/tt1520211/

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Saj bi bil drugačen zaključek, če ne bi podpisali pogodb za še 7 in 8 sezono. Michael C. Hall se je pogajal za 24 mio $ (1 mio $ na epizodo), Showtime pa mu je hotel izplačati 20 mio $. Baje so našli kompromis
smile-1.gif

Dobro mu gre, ni kaj.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jennifer Carpenter je na twitterju pisala, da so zadnjo polovico posnetega materjala preprosto stran vrgli, ali pa bodo uporabili v naslednji sezoni. So zgleda res imeli pripravljen rezervni scenarij.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Čeprav realno

ni bilo za pričakovati, da se bo razgonu tam v bunkerju. Prav tako so morali pustit vsaj del zgodbe odprte. Tako nismo niti približno izvedeli, kdo je izdajalec.
Nekako mi je ušlo iz spomina, ampak, a smo kdaj zvedeli, kaj se je zgodilo s kurbico iz 2. in 3. dela?

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Ko boš ugotovil kaj kakšni karakterji sploh so. Upam, da niso zaj* zadnjega dela, ga moram še pogledati.

LP

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
324
118
43
uf nekaj me zafrkava... uglavnem:
tale zaključek sezone dexterja je res bedn in to že drugi zapored
stupid-1.gif

sem pa skoraj umrl pri: ½i am a father. a son. a serial killer½
smile-1.gif

ali pa ko Travisu govori da itak noben bog ne obstaja potem pa zagleda Deb pa: ½oh god.½
smile-1.gif

ni mi pa jasno kaj sem spregledal ker res ne razumem kaj je ona sploh počela tam?
sprasujem se.gif