Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Imate na lagerju še kakšno kratko, humoristično serijo, da je vsaj nekaj sezon že zunaj, iščem kaj v smislu Arrested development in Sunny in Philadelphia. Pol pa še kakšno dobro animirano serijo.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Saxondale je tudi bomba, ni pa za vsakega
smile-1.gif
.

Aja, Peep Show je tudi mega. Spet, ni za vsakega
smile-1.gif
.

LP

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Mighty Boosh sem pogledal prvi del na youtube hhhahaha. Uni iz Filija so Einsteini za tedva tipa.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Devil, sem pogledal ene 5 delov Curba. Call me weird, pismo ni mi všeč. Preveč lapa tale Larry.
smile-1.gif

Ej kateri dan v tednu pride nov Modern Family? Sem pogledal 2 sezoni v par dneh, zdaj me pa jezi, ko moram tako dolgo čakat na nove dele.
grin1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Hvala za ideje, bom preverila.
smile-1.gif

Sicer pa pretakam še American dad, glede na to, da drži taktirko v rokah Seth Macfarlane, pa da mi je Family guy super, upam, da bo to tudi, če le ne bojo preveč podobne fore
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Devil, sem pogledal ene 5 delov Curba. Call me weird, pismo ni mi všeč. Preveč lapa tale Larry.
smile-1.gif

Ah Larry je kralj. Črpa iz every day situacij, hoče dobro pa mu ne rata
smile-1.gif

No sicer pa, stvar okusa.

Jaz sem tudi prvič (ko sem se lotil serije) prišel do četrtega dela in opustil. Potem sem se pa enkrat kasneje spravil vse pogledat in te itak šele po prvi sezoni potegne.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Tulk sm padu v Man Men, da bo od zdej naprej pri meni pravilo, da mora bit v hladilniku vedno flaša gina ali martinija :D.

LP,
PIC

Ženske so dobre samo za tajnice in gospodinje, črnci pa za sendviče prodajat, dvigala vozit in čuvat otroke.

Katere znamke televizij pa vi žmurji gledate
hysterical-1.gif
Prvi temnopolti študent sprejet v (neko) šolo.

Skratka, če nisi opazil potem ne vem no.

Tako je takrat bilo in ravno to mi je všeč. Da prikažejo realen čas.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Jaz se nebom spravu tega gledat, ker itak nebom mogu sledit zgodbi, ko bom videl Christino Hendricks.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.693
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ženske so dobre samo za tajnice in gospodinje, črnci pa za sendviče prodajat, dvigala vozit in čuvat otroke.

Katere znamke televizij pa vi žmurji gledate
hysterical-1.gif
Prvi temnopolti študent sprejet v (neko) šolo.

Skratka, če nisi opazil potem ne vem no.

Tako je takrat bilo in ravno to mi je všeč. Da prikažejo realen čas.

Lej, lej, pa res... Nisem porajtal, verjetno zato, ker danes ni ne vem kako drugače... Mi žmurji? Kaj pa je to?