Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Presneto hanger Breaking Bad. Zdej pa spet neki novga najdt. jebeštrga ka sm zdej gledal The Wire in Breaking Bad in karkol bom zdej začel gledat bo bedno.

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
570
113
Še mal pa se začne nova sezona Walking dead-a
smile-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
jebeštrga ka sm zdej gledal The Wire in Breaking Bad in karkol bom zdej začel gledat bo bedno.
Been there, done that!
grin1.gif
Edino Boardwalk Empire mi je trenutno še tako dobra.

I

Izbrisan uporabnik 3287

ČE ima kdo invite za tvtorrents in ga lahko pogreša, se priporočam. hvala. lp

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Citat:
Presneto hanger Breaking Bad. Zdej pa spet neki novga najdt. jebeštrga ka sm zdej gledal The Wire in Breaking Bad in karkol bom zdej začel gledat bo bedno.

Sons of Anarchy si že?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Citat:

Sons of Anarchy si že?

Sons of Anarhy je beni brez veze. Nekaj glumijo tile stari hipiji. Tistega njihovega šefa se spomnim, da je igral v filmu The Name of the Rose. Igral je nekega debila in tista vloga mu je bila pisana na kožo. Skratka meni osebno
ne-ne-1.gif

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik MihaM pravi:
Citat:

Sons of Anarchy si že?

Sons of Anarhy je beni brez veze. Nekaj glumijo tile stari hipiji. Tistega njihovega šefa se spomnim, da je igral v filmu The Name of the Rose. Igral je nekega debila in tista vloga mu je bila pisana na kožo. Skratka meni osebno
ne-ne-1.gif

bonk.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Downton Abby - Ni slabo. Drama.

Alphas - po priporočilu frenda pogledal s precejšnjim zadržkom zaradi opisa, ki mi ga je dal (mešanica Heroes in Fringe, samo bolje)...pa moram rečt, da je čisto gledljivo. Pogledal prvo sezono in dal snemat drugo.