Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Sopranos sem pogledal že pred časom in so 1A. The Wire sem posnel, vendar nič ne sejem. Seinfeld in Curb your...sem pogledal. Suits sem pogledal nekaj delov, vendar mi gre na živce tisti frajer. Homeland sem bral zgodbo in nisem prepričan. Skratka od serij, ki sem jih že pogledal in so zame TOP:
Sopranos
Breaking Bad
Mad Men
Entourage
Hell on Wheels
Deadwood
Boardwalk Empire
Seinfeld
Curb your Enthusiasm
Tudors ( ne vse, zato bom vse pogledal od začetka )
In verjetno še nekaj, kar pa se trenutno ne spomnim

Californication, It's Always Sunny In Philadelphia, Peep Show, Sons Of Anarchy, The Killing, The Office

The Wire če še nisi pogledal, ne vem kaj čakaš.

Serije, ki po samem naslovu oz. tematiki nimajo nekega posebnega apela pa so vseeno super npr: Rescue Me, Boston Legal

Band of Brothers npr.- Miniserija

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Verejetno vam računalnik laufa non stop? Ker sam sem ga do sedaj ponoči ugašal, ker na naših torrentih imam zelo dober rejting.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Tole mi piše na Tvtorrents! Izgleda kot da nisem povezan, saj na tistem majhnem semaforčku gori rdeča luč. Ko pritisnem nanj, se za trenutek prižge rumena in po nekaj sekundah zopet rdeča. Kaj je to? Imam kaj narobe nastavljeno, da nič ne gre od mene?

Summary
You have torrents connecting from these IP/Ports
IP Port
[Port not connectable] 89.212.101.52 61235
You have 4 (max 50) active torrents.
Seed / Peer ratio : 17/ 1

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Homeland, 2. Sezona. Dobra.
zmaga.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Ja, se dobro, da se je stvar malo zapletla, ker po prvem delu je ta Homeland s02 mal razocaral. Sicer pa, pise da je narejeno po neveli nevemkateri... A je to kdo prebral?

Wiki pravi drugace, ocitno sem narobe videl...
Citat:
Homeland is a drama/thriller series developed for American television by Howard Gordon and Alex Gansa and based on the Israeli series Hatufim (English title: Prisoners of War) created by Gideon Raff.

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Pogledal včeraj 1 in 2 del Office. Bil sem razočaran, saj me je tisti glup humor prav živciral. IZBRISANO

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Trenutno gledam The Killing 2. sezono. Zadeva mi je všeč, čeprav zapletajo zgodbo kot pasja čreva. Se mi zdi da so v Twin Peaks takole nategovali. Ampak je vseeno zanimivo in cool.
Mad Men sem pogledal in meni je
zmaga.gif

Drugače pa sem si dol potegnil precej nadaljevank, tako da sem dober za nekaj časa ( Wire, Dexter, Boston Legal, Son of Anarchy, Luther, Californication, The Tudors ). Od teh imam na sumu da mi ne bo všeč Dexter ter Californication Zadnjega sem že pred časom pogledal 1. del, pa mi ni potegnil. Bom probal še enkrat, ko pride na vrsto.