Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Ocitno mi nekaj manjka, mogoce moram prej kaj dl-jat, ker ko kliknem +, mi spodaj odpre (ne vrne nazaj) osnovno stran... Tnx za hlp.
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Tudi mene zanima zadeva glede tega Tvtorrents-a. Forumski kolega Ynos mi je poslal invitation in vse sem zrihtal kot je treba. zanima me pa nekaj drugega. Namreč, ker nisem spremljal nadaljevank vsa ta leta, sem si za začetek posnel nekaj starejših in še jih nameravam. Ker so te starejše nadaljevanke izgleda da že vsi pogledali, ne sejem praktično nič in samo kurim podarjenih 20g kreditov. Želim sejati naprej, vendar me nobeden ne jjebe za suvo šljivo. Kaj storiti, saj ne želim da pokurim vso kredo in me bodo potem skenslali. Trenutno imam krede zaenkrat še dovolj, vendar razmišljam v naprej.

Lep pozdrav

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem takrat snel 4 sezone smallville, ker sem videl da so izredno popularni. Pustil par dni, da je uploadalo....naložil 600 GB in sedaj imam konstantno 600 GB kreditov + - par GB

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Katero res dobro serijo naj potegnem dol, da si malo nabijem kredo? Včeraj sem pogledal prvi del serije KINGS. Ma živa beda. Serijo sem posnel zaradi dobre igralske zasedbe, saj igra tastar iz Deadwood-a. Potem serija Louie. Isto sranje. Vse skupaj sem zradiral in sposnel Wire 1 in Dexter 1. Pa že drugi dan vse stoji. Računalnik sem pustil laufati celo noč ravno zaradi tega, pa ZERO. Aja, pozabil sem napisati, da sem potegnil tudi Luther 1 in enako vse stoji. WTF ???

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Saj to sprašujem. Rad bi tudi pogledal vse to in ne samo sejal. Vendar pa naj bi bilo zanimivo in ne kar nekaj za mulce...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Hotel sem reči da bi rad pogledal kaj kvalitetnega in ne kar nekaj.

Razumem. Od komedij je trenutno v redu samo Modern Family in It's Always Sunny in Philadelphia (vsaj meni), gledam pa še Fringe, Two & Half Men (bolj iz neke navade kot da bi bilo še dobro), Big Bang Theory, Warehouse 13, How I Met Your Mother (isto kot 2&half men), Touch, Breaking Bad in True Blood.

+obvezno vse risanke: South Park, Simpsons, Family Guy, American Dad, Futurama...
wink-1.gif