Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
570
113
Pismo ,men je res kul serija. Čeprov je pa tud res, da dostim k mamo podoben filmski okus, twd serija ni potegnila
frown-1.gif

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
twd prva sezona mi je bla dobra še kar vredu
.. druga sezona je bila kot ena telenovela .. brezveze ..

tretja pa je zdaj spet malo bolj zanimiva, ampak imajo že kar neumne napake v scenariju .. tko da res že zgleda smešno. Ne morjo se odločit kako postaneš zombi itd...

FGbeq.jpg

tongue-1.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.449
570
113
Ne ne, sam nism se hotu oglašat,da me nav pol spet Red Devil skurcu
grin1.gif

Se pa strinjam HUD del, sem SKOR solzico spustu
smile-1.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
twd je že postal ko neka scifi mehiška nadaljevanka, sam k ma žive mrtvece noter, kar naenkrat legende majo aimbot..
naenkrat so vsi talenti v strelanju, hsji sprve.. Da bi vsaj spooky blo, bolj me je strah intro dela kot pa samiga dela ko je..
Dexter mi je tui začel malo najedat, viim da bo tota sezona najbolj bedna od vseh..
how i met your mother mi je že totalno bedn ratal, še razmišlam če bi nadaljeval z gledanjem.
Jersey shore-ju je že poteklo tistih 5 minut, še dobro da je zadnja sezona..
rajši glejam x factor uk/us, vsaj lulike so kere dobre za pogledat :D

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Še mal pa bo tak kot 24, ko vsako seznono menjajo skoraj celotno igralsko zasedbo. Črnca so tudi menjali, tak da ostajajo politično korektni
cheer.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
ksz

Po dooolgem času sem začel gledat nekaj na novo.

Homeland, sezona 1. Tam do 5., 6. dela sem prišel. Verjetno je utopija pričakovat, da bo konec po dveh, treh sezonah?
smile-1.gif

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
american horror story je bila prva sezona top. druga je pa za en k***
no, vseeno upam, da se bo kaj razvilo. ne moreš vsega nametat v eno nadaljevanko...vesoljci, nacisti, eksorcisti,...

baldrick

Fizikalc
27. mar 2012
951
24
28
Zadnjič sem gledal na TV3 eno invazija z neba ne najdem angleškega točnega imena serija je no tko prebavljiva men drugač žanr tovrstni full paše če ve kdo katera je ta nadaljevanka in kok se ji točno reče.