...žal pa Slovenija postaja Bosna... oziroma je na poti, da postane. Prideš v Velenje ali Jesenice, -glih toliko da ni uradni jezik njihov. Kdo je krivec? Mi vsi. Ko sem še delal v Gorenju, je bilo nekaj najbolj samoumevnega, da govorijo pri vsakdanji komunikaciji v svojem jeziku. V trgovini, na ulici... povsod. Kar se med samo pgovarjajo, je njihov problem, v katerem jeziku. Potem so se pa še trgovke nekaj zvijale v njihovem jeziku, jebelacesta. Zdaj pa jokajo, ko je že tako daleč, da je že redkost, da slišiš na ulici slovenski jezik. Totalno neasimilirani so.
Kar pa se tiče Guantanovcev, naj jim dajo novo identiteto, jurja v žep in hišico nekje v Texasu. Če pa nimajo jajc priznati svoje zmote pa njihov problem. Če je zajebal Bush, naj povedo, kot naša vlada ''mi nismo nič krivi, vse je zapuščina prejšnje vlade''. To poslušamo že 20 let, pa še kar deluje. Ovce pač.
Kar pa se tiče Guantanovcev, naj jim dajo novo identiteto, jurja v žep in hišico nekje v Texasu. Če pa nimajo jajc priznati svoje zmote pa njihov problem. Če je zajebal Bush, naj povedo, kot naša vlada ''mi nismo nič krivi, vse je zapuščina prejšnje vlade''. To poslušamo že 20 let, pa še kar deluje. Ovce pač.