Posledica je, da sem več z družino in ta čas bolj cenim, finančno bolje preskrbljen, reorganiziral določeno delo in razporedil prioritete. Sicer manj dopustov in druženj kot smo jih poznali, kar smo nekako preživeli. Ni samo slabo tale COVID, jst sm zadovoljen, je bila pa tudi kakšna negativna stvar seveda.Covid-19 posledice?
Pol placuj in ne jamraj.Trenutna vlada z Janšo me je naučila, da je delo in plačevanje davkov samo za neumne.
Kitajc, banglades, Afrika....A od tistih prej se nisi pa ničesar naučil? In ja, super, pojdimo vsi na socialo. Samo ne vem kdo bo potem služil denar, ki se bo delil med teh 2 mio socialnih problemov.
Navzdol je šla.... In to krepkoA ima kdo info, kam naj bi sla cena OSB plosc?
Jaz mam samo da naj cakam z nakupi elementov za opazenje/bledk/(novodobnih) bosank ker da bo sla cena konkretno dol.A ima kdo info, kam naj bi sla cena OSB plosc?
Iz 700eur/m3 je osb ze padel na 300 eur.Jaz mam samo da naj cakam z nakupi elementov za opazenje/bledk/(novodobnih) bosank ker da bo sla cena konkretno dol.
Je kaksen timeframe za tole? Kaj pa preostal gradben material? Gor, dol, nekje tukaj kjer je zdaj?Jaz mam samo da naj cakam z nakupi elementov za opazenje/bledk/(novodobnih) bosank ker da bo sla cena konkretno dol.
Kje je oroblem saj je vsak rekel najcenje je plin ali pa toplotna, komu se pa da ukvarjat z drvmi....no sedaj imate.
Kje je oroblem saj je vsak rekel najcenje je plin ali pa toplotna, komu se pa da ukvarjat z drvmi....no sedaj imate.
Važno da se pametujeTudi drva niso poceni. Poleg tega, kako bi ti v enem bloku kurila na drva?