0 m od potke, ki vodi na vrt prve hiše. če bi pa povedal, kolk je dolga potka iz javne ceste do hiše bi pa še to metražo vedel.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Jaz bi tebe prosil za natanačen odgovor. Če imaš neko svojo razlago zakonov, potem naj bo ta razlaga popolna. Ne pa da, ko ne veš odgovora, pa napišeš naj si sami preberemo v zakonu.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Bolj natančno, kot si lahko sam prebereš v zakonu ni moč odgovoriti. Tam ti vse piše. In če ne veš, v Nemčiji tud znak za omejitve ne velja od tistega centimetra naprej, to imamo samo v Sloveniji, da lahko policaji kasirajo takoj za tablo.
Stalno se jeziš, kako policaji stojijo na takem mestu, ko nio hiš. Recimo da se pelješ v naselje, pa je znak za naselje, potem pa čez 100m prva hiša. Policaj ti izmeri na enem mestu hitrost. Zanima me točno kje je meja, ko pade hitrost po pravilih z 90 na 50km/h. To mora bit jasno določeno, ne pa tako da si vsak razlaga po svoje.
Še enkrat te vprašam, koliko metrov od prve hiše se začne naselje? In prosim za točen odgovor.
Sicer imaš tudi ti neko svojo razlago zakona. Pa mi ti povej, pa mi ti povej, če bi postavljal na novo znak denimo za konec naselje, , koliko od zadnje hiše na polje bi ga postavil, 0m, 10, 50, 200m, 1km? In podlago v zakonu.