Priča prometni nesreči!?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Človek, ki se skriva za anonimnim špecanjem je ena navadna reva. Če jaz koga prijavim, je to jasno, glasno in javno. Se ne skrivam ne pred policaji, ne pred sodniki, pa če so mi še tako zoprni. Anonimne prijave in podobne neumnosti bi moralo zavreči že tožilstvo, da o sodišču sploh ne govorim.
Podpiranje anonimnosti v takih primerih je podpiranje zahrbtosti in maščevalnosti. Skratka: podn !

paæ niso vsi tako zelo pogumni kot ti, ki se ti gladko jebe, če ti organizirana kriminalna združba kot maščevanje za prijavo pobije otroke in posili ženo/hčerko...
Kaj pa se družiš s takšnimi ljudmi in ukvarjaš s takšnimi posli?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Samo zate, mož sintetični!

Klic se zelo jasno zabeleži, tako kot klicana številka. Opozorilo za vse špiclje !!

Hvala Juris. Evo pa je zgodbica o anonimni številki splavala po vodi.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
da, obicajno so to nadpovprecno inteligentni ljudje,...
To se ti le zdi, ker jih policaji primerjate z lastno inteligenco.
Citat:
...z jajci in ki zelo dobro poznajo svoje motive za sodelovanje...
Ja, smo videli take primere (Šuštar, Hvalica, Petek ....). Vedno se vprašaš kdo je večji kriminalec, tisti ki je obtožen ali tisti, ki špeca ???

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Funkcija ki jo imajo socer vkljuceno na OKC in RCO pa sicer povozi skrivanje stevilke. Ampak 0801200 tega nima vkljucenega ker stevilk sploh ne prikazuje.

Cist iz firbca me zanima a si to sprobal, oziroma je vsem vam to splosno znano/povedano ali so to samo ugibanja, kajti mi ni cisto jasno kaksna naprava bi to lahko bila, kajti ce ti vklopis to funkcijo se stevilka od operaterja ne prikazuje naprej, torej ce ni prikazana kako jo nekdo lahko vidi?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.416
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
prvo kot prvo: telefon 0801200 na okc gpu ima izklopljen CLIP torej ne prikazuje stevilk ki klicejo.
Kar seveda ni garant anonimnosti; zgolj trenutne anonimnosti.

Citat:
P.P.S: dobri informatorji ne klicejo na 0801200 ampak se dobivajo z delavci policije. Policija virov ne izdaja. Ce bi jih, jih ne bi vec imela.

Ne, ne, "dobri" in "informatorji" sta pojma, ki ne gresta skupaj, sploh če se ti osebki skrivaj dobivajo s policajčki. To so podgane, potuhnjenci in izmečki, med ljudmi špiclji imenovani. Podn človeške vrste!
Pošten človek se tajno ne sestaja s policaji. Pika!

Poden so, ker pomagajo policiji v boju proti kriminalu?
confused-1.gif
dragi uporabnik urin, predvsem imajo nekajkrat večja jajca kot ti...ali pa si mogoče sam kdaj zašel v kriminal in so te na ta način dobili?

vidi ga vidi, kako zagovarja "izdajalce".

Aja, vajen je tega in ima to v krvi
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
prvo kot prvo: telefon 0801200 na okc gpu ima izklopljen CLIP torej ne prikazuje stevilk ki klicejo.
Kar seveda ni garant anonimnosti; zgolj trenutne anonimnosti.

Citat:
P.P.S: dobri informatorji ne klicejo na 0801200 ampak se dobivajo z delavci policije. Policija virov ne izdaja. Ce bi jih, jih ne bi vec imela.

Ne, ne, "dobri" in "informatorji" sta pojma, ki ne gresta skupaj, sploh če se ti osebki skrivaj dobivajo s policajčki. To so podgane, potuhnjenci in izmečki, med ljudmi špiclji imenovani. Podn človeške vrste!
Pošten človek se tajno ne sestaja s policaji. Pika!

Poden so, ker pomagajo policiji v boju proti kriminalu?
confused-1.gif
dragi uporabnik urin, predvsem imajo nekajkrat večja jajca kot ti...ali pa si mogoče sam kdaj zašel v kriminal in so te na ta način dobili?

vidi ga vidi, kako zagovarja "izdajalce".

Aja, vajen je tega in ima to v krvi
evil.gif

Če boš kdaj ti ali tvoji najbližji žrtev kriminala, naj 'izdajalci' molčijo kot grob in naj storilec ostane neznan? Prav, torej tako bodi.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Klic se zelo jasno zabeleži, tako kot klicana številka. Opozorilo za vse špiclje !!

Ok, kaj vam ni jasno?? Mesate jabolka in banane.. Seveda, da se belezi PRI OPERATERJU.
bonk.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ja, in policija lahko zahteva nalog na sodišču in operaterji ji morajo posredovati podatke o tem, kdo je v soboto 25.08.2012 ob 14:54:55 klical na anonimno številko in trdil, da je Janši nastavil petardo v rit !!!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.584
113
nisem cisto razumel vprasanja tko da bom odgovoril na sirse in v dve smeri:

CLIP je funkcija prikazovanja cifre ko te klice.
CLIR je funkcija da skrijes cifro
SOCLIR je funkcija prikazovanja skritih cifer.

SOCLIR imajo vkljuceni vsi OKC v sloveniji vsi RCOji in pa se en par posameznikov.

0801200 nima vkljucenega CLIP tako da se ne prikazuje klicoca stevilka.

Da videl sem ze oboje tako OKC GPU kjer se nahaja telefon 0801200, rco in OKC...

Tako na OKC ko RCO se poleg stevilke izpise se naslov in ime in priimek ce gre za narocnika.

Na RCO imajo tudi moznost takojsnjega prikaza lokacije mobilnega telefona ce zelijo. Policija tega nima in mora v primeru pogresanih oseb za ta podatek zaprositi operaterja mobilne telefonije.

Ce pa sem narobe razumel vprasanje pa povej pa se bom bolj potrudil z odgovorom

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Evo, saj si si sam odgovoril
wink-1.gif
Z nalogom sodisca.. sodisce pa ne bo izdalo naloga za neko bedarijo.. sploh pa ne v soboto 5 do 3h!
Za neke brezvezne stvari policija ne bo zahtevala podatkov. Za kakšne pomembne pa verjemi, da jih bo dobila v soboto 3 do 3h, z nalogom ali brez.
Ampak nima veze, če se klic na takoimenovano anonimno številko kje beleži, potem ta številka NI ANONIMNA .

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Ok, kaj vam ni jasno?? Mesate jabolka in banane.. Seveda, da se belezi PRI OPERATERJU.
bonk.gif
saj nam je jasno, da se klic beleži, in posledično številka ni anonimna. Saj vidiš, Juris je klical na "anonimno" številko, kar je operater zabeležil, enako kot vse druge klice.
Ampak to očitno ni jasno tistim, ki trdijo, da je številka anonomna in klicočega ni moč nikoli identificirati.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
In ne samo to, prav lahko, da ima policija "ineligentnega" špiclja na telekomu in podatek se še topel prenese na žandarmerijo. Potem pa policajčki po svoji standardni navadi in temeljitem "prepričevanju" ustvarijo še enega "dobrega informatorja".
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.584
113
Ima jih 5 ampak so vsi znani, ker komisija za nadzor dela obveščevalnih služb vsake 3 mesece pregleda vpoglede. Če se kaj ne ujema z odredbami nastane problem - tako so takrat ugotovili kdo in kdaj je anredil vpogled za novinarja Ranca.

Ampak se vidi da se poznavanje centralarije pri tebi konča pri prvi telefonski govorilnici. Tko da jaz sem off vsaj glede neunosti ki jih produciras. Ce a koga se kaj zanima pa lahko tud na PM.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...
Ampak se vidi da se poznavanje centralarije pri tebi konča pri prvi telefonski govorilnici...

Lej ga vesoljčka, zej se že spozna na strojno programiranje telefonskih central ! Bom moral res spremeniti svoje mnenje o inteligenci žandarjev.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ampak se vidi da se poznavanje centralarije pri tebi konča pri prvi telefonski govorilnici. Tko da jaz sem off vsaj glede neunosti ki jih produciras..
Tudi govorilnica ima svojo številko. Kako pa klic izgleda v praksi sem pa napisal včeraj, vem za primer, ko so mulca, ki se ni naučil za kontrolko in iz govorilnice poklical policijo da je v šoli bomba, prijeli v nekaj minutah. (ampak je tole malce offtopic, ker predvidevam, da ni klical na anonimno številko policije)

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Ti si malo čuden tič. Odpreš temo,kjer sprašuješ za mnenje, potem pa tole
frown-1.gif

Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:

Nisem bral vsega !

LP

Itak da sm čudn k pa odpiram temo na Alerju in pričakujem " vsaj eno spodobno debato" in takoj se najde par pacientov ki napade Apolla in se dajete 5 strani in od tega 5 postov "on"
zmaga.gif

Zaradi mene se lahko zaklene
pozdrav.gif