Priča prometni nesreči!?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.582
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...
Ampak se vidi da se poznavanje centralarije pri tebi konča pri prvi telefonski govorilnici...

Lej ga vesoljčka, zej se že spozna na strojno programiranje telefonskih central ! Bom moral res spremeniti svoje mnenje o inteligenci žandarjev.

Ne da se spoznam, mednarodne certifikate imam narejene da to obvladam. Tko da zdej pa STFU in v kot.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne, on samo dvomi.

Jaz pa lahko trdim da je anonimna. Tisti ki mi dokaze da ni, mu pa dam za gajbo.
...

Vesoljček, jaz sem ti pisno v elektronski obliki dokazal, da številka ni anonimna. Pri operaterju se namreč zanesljivo zabeleži.

Kje je tista gajba ???

P.S.
Pa pijem Laško.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
080 številka je namenjena anonimni prijavi kaznivega dejanja, torej prijaviš, recimo 5 okvirjev, ki lupijo cerkev. Ne oni ne njihov odvetnik ne bo nikoli izvedel, da si jih ti prijavil, torej si lahko miren pred maščevanjem (vsaj, kar se klica tiče). Razne nebuloze, kot je prijava, da boš ustrelil premierja, so pa čisto nekaj drugega in tu anonimnost pade.
Vse preklanje o tem, kaj se logira in kaj ne, kaj lahko policaj vidi in kaj ne, so brezpredmetne. Številka je za svoj namen - anonimno prijavo kaznivega dejanja, anonimna.

B81

22. jul 2007
37.924
11.121
113
Pa čuj saj ne morš nekaznovano grozit okoli pa nima veze komu. A ti bi podprl, da bi telefonske grožnje ostale anonimne?
Ti nisi z altera.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
O boh, če ne zastopš, ne zastopš
bonk.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
nisem cisto razumel vprasanja tko da bom odgovoril na sirse in v dve smeri:

CLIP je funkcija prikazovanja cifre ko te klice.
CLIR je funkcija da skrijes cifro
SOCLIR je funkcija prikazovanja skritih cifer.

SOCLIR imajo vkljuceni vsi OKC v sloveniji vsi RCOji in pa se en par posameznikov.

0801200 nima vkljucenega CLIP tako da se ne prikazuje klicoca stevilka.

Da videl sem ze oboje tako OKC GPU kjer se nahaja telefon 0801200, rco in OKC...

Tako na OKC ko RCO se poleg stevilke izpise se naslov in ime in priimek ce gre za narocnika.

Na RCO imajo tudi moznost takojsnjega prikaza lokacije mobilnega telefona ce zelijo. Policija tega nima in mora v primeru pogresanih oseb za ta podatek zaprositi operaterja mobilne telefonije.

Ce pa sem narobe razumel vprasanje pa povej pa se bom bolj potrudil z odgovorom

Kaj je RCO ?
redface-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.582
113
ja regijski center za obvescanje.

@juris ti si dokazal samo da se zabelezi, da je nekddo klical neko stevilko ki se zacne z 0801... to je vse kar si ti dokazal. Zdej pa nazaj v kot in ne hodi ce nimas kaj pametnega za povedat.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.393
1.259
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Če se zabeleži, NI ANONIMNA !!! Konec debate! Pika, šlus, fertig !!

Saj nihče ne trdi, da je anonimna številka anonimna kar vsepovprek. Anonimnosti itak ni, če se dovolj potrudiš in imaš stredstva, izveš, kar hočeš.
Je pa anonimnost zagotovljena, če jo uporabiš za tisti, čemur je namenjena, torej sporočanju informacij o KD. Da ti bo lažje doumet, čemu je namenjena (in pri klicih v ta namen pač je zagotovljena anonimnost), preberi tukaj: http://www.policija.si/index.php/anonimni-telefon-080-1200

Opaziš, da številka ni namenjena aninimnim grožnjam s smrtjo in podobnemu?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne, za grožnje s smrtjo in podobno imajo 090 številko.
smile-1.gif

Želite groziti članom vlade, pritisnite 1
Za opozicijo 2
Vas motijo gospodarstveniki, pritisnite 3.
Po izbrani številki sledite podrobnim informacijam in navidilom...

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Saj nihče ne trdi, da je anonimna številka anonimna kar vsepovprek.
Kako da ne. To trdi policija, to je trdil Apollo8 malo prej, in tako tudi piše na linku, ki si ga pripel.

Pa še nekaj, če boš poklical policijo in rekel, da si premieru postavil bombo, ni to nikakršnja grožnja, temveč prijava kaznivega dejanja (ki si ga storil ti).

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

Kako da ne. To trdi policija, to je trdil Apollo8 malo prej, in tako tudi piše na linku, ki si ga pripel.

Pa še nekaj, če boš poklical policijo in rekel, da si premieru postavil bombo, ni to nikakršnja grožnja, temveč prijava kaznivega dejanja (ki si ga storil ti).

Kaj bi rad povedal, da bodo ob uporabi anonimne številke izdali tvoje podatke? Komu že, reševalcem KC, da te odpeljejo na končno dvajsetke? Lepo prosim, ne skrbi, paranoja je lepo ozdravljiva, če ne drugače, z lobotomijo.

Lej, če je to, kar ti trdiš, prijava kaznjivega dejanja, sploh ni treba nič razkrivati in lahko kot kličoči ostaneš anonimen, pri naznanitvi kaznivega dejanja boš menda ja dal sam od sebe policiji čim več podatkov, temu je ta številka tudi namenjena.
bonk.gif

Storilec bo znan, kličoči pač ne, zadeva rešena, prvi minister rešen, tebe ne bo zaradi klica nihče nadlegoval, kot atentatorja te bodo pa zaprli.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Verjetno Republiški/regijski center za obveščanje (oz. nekaj v tem stilu).

In kje dobis ta RCO ( al kaj je že
redface-1.gif
) , ce poklices 113 dobiš OKC če se ne motim? 112 je pa potem tisto prvo?

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:

No, če gre v tem primeru za prijavo kaznivega dejanja, pa itak moreš povedat koga prijavljaš, torej sebe. Pa je šla anonimnost.
grims-1.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.717
128
63
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
To naša sodišča zanalašč pustijo. Mene je kot pričo pretepa 5 odvetnikov drkal, sem kot priča izpadel rasist s frustracijami iz mladosti, pijanec... še za geja so me obtožili odvetniki obtoženih (ker smo bili priče sami tipi). Bi moral jaz imet odvetnika na sodišču ne pa obdolženci. Sem enkrat reku, da mi ni všeč kaj natolcujejo, mi je sodnica rekla da naj bom tih pa odgovarjam odvetnikom.

Tudi jaz nikoli več.

Odvetniška zbornica, če prekorači pooblastila, žali in podobno ???

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ja regijski center za obvescanje.

@juris ti si dokazal samo da se zabelezi, da je nekddo klical neko stevilko ki se zacne z 0801... to je vse kar si ti dokazal. Zdej pa nazaj v kot in ne hodi ce nimas kaj pametnega za povedat.
Vesoljček! Imam čuden občutek, da si z Gorenjske in ne z Marsa?! Izgovor za izgovorom, da ne bi plačal tiste gajbe. Te ni nič sram?

P.S.
Forum je civilna sfera in ne policijska mučilnica, tako da se gornjega "nasveta" lahko držiš kar sam.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
....
Opaziš, da številka ni namenjena aninimnim grožnjam s smrtjo in podobnemu?

Ti ločiš med bistvom in poetičnimi okraski? Zgleda da ne. Naj ti razložim bistvo: ŠTEVILKA NI ANONIMNA !