Priča prometni nesreči!?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja... Edino mogoče res pismo poslat, ali pa it v eno knjižnico, ker je internet brezplačen, pa kreirat en mail, pa iz njega poslat. Al pa kupil prepaid kartico, preko telefona poslat mail, pa je... Mislm, nevem, po eni strani razumem in spoštujem vaše odločitve glede tega, samo....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.326
7.085
113
pri taščici
exhair: nič omenjat sodnico ki mu od leta 98 greni življenje. Bodo čli preverjat vse pirmere za to sodnico za to leto, samo zato da ga bodo našli.
print, delikatno v kuverto in na pošto.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
@Synthman
Ali se moraš res pri vsaki nesreči naslajat
stupid-1.gif
Kaj ko bi nekdo končno napisal, merila, pri katerih nesrečah se sme naslajat in pri katerih se ne sme.
Ker pogosto berem tu, kako se vi naslajate pri kakšni nesreči, kako bi zapirali, višali kazni, si izmišljujete vedno nove načine kaznovanja, celo dogodke si izmišljujejo (stava).
Pri nekaterih je pa bogokletno podvomiti v vozniške sposobnosti nekoga, ki je 5min prej kupil motor, se vprašat če ni nekdo na njivi namenoma povozil mulca, al pa se vprašat, koliko bo pokasiral nekdo, ki je 4 ubil in 28 ranil, zato ker je šel brez izpita vozit, pa v teh razmerah nebi smel v luft, tako kot tudi pijan ne smeš it vozit ampak slednje se lahko komentira kakor vidim..

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Ksz...

Jaz sem pričal v medijsko precej odmevnem primeru s smrtjo, pa me odvetniki niso tako grozno gnjavili. Ne rečem, da je bilo prijetno iti tja, ni bilo pa tako grozno, da ne bi tega takoj storil še enkrat. Samo toliko, da ne boste vsi že vnaprej obupali nad tem, da bi kdaj v prihodnosti pomagali razjasniti stvari.
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
exhair: nič omenjat sodnico ki mu od leta 98 greni življenje. Bodo čli preverjat vse pirmere za to sodnico za to leto, samo zato da ga bodo našli.
Pa naslov ne pozabit napisat, če bodo imeli še kakšno dodatno vprašanje za pojasnitev, da bodo vedeli kam poslat.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
@ Synthman
Jaz ob nesrečah kjer sem prisoten oziroma aktiviran pomagam po svojih močeh, potem pa prepustim iskanje krivde oziroma odgovornosti tistim, ki so za to postavljeni, ne pa da se ugiba vsepovprek.
Včeraj bi dal kalvarijo na Igu kot reševalec-gasilec skozi, pa bi mogoče spremenil svoje mišljenje.
V bodoče pa ne mislim več zaparavljati svojega časa z replikami na tvoje pisanje.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.583
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Eni tule gor ste prevec tv gledal.

Kot prvo, ce bo poklical in rekel da ne bo nic povedal ker neke sodnice ne mara, ne bo nihce nic preverjal ker se z lunatiki nihce ne ukvarja. To je dejstvo. Ker ce bi palili na vsakega takega ki kao nekaj ve ampak ne bo povedal ker je mali mamin uzaljencek, potem bi se pol casa samo s takimi ukvarjali.

Ok, ne bo povedal. Kaj cmo zdaj? Moledovat? To je stvar njegove morale najverjetneje pa se iskanje pozornosti na tak ali drugacen nacin.

Kar se tice posiljanja po posti...brihtni ste za dva. Gres do telelfonske govorilnice, poklices in poves. Kaj mislis da bodo tvoj dnk sli iskat na slusalko?
smile-1.gif
dej no, v realnosti zivis ne na tv.

Poleg tega je 0801200 anonimna. Tist kriminalist ki se oglasa nanjo oceni ali je informacija koristna ali ne in ce je koristna o tem napise uradni zaznamek ki se zacne: "dne xx ob yy je na anonimno stevilko poklicala oseba, ki je povedala". Je pa tako, da ce policija rabi price za dokazovanje potem bo to bore malo pomagalo, saj klic na anonimni telefon policije na sodiscu ne zdrzi kot dokaz.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.704
774
113
Najlažje se je prijaviti na eno FREE Wlan mrežo , tam preko anonimajzerja kreirat en gmail račun recimo kamionzgazilcloveka nakajuhovi@gmail.com in jim od tam pisati in napisati, da ne želite, da bi vas probali izslediti, da pa lahko nazaj na mail postavijo kaka vprašanja...........................

vem za primer preganjanja ene davčne utaje, kjer je Policija raziskovala, pa so spoštovali zasebnost so pa nazaj prijavitelju na mail še vsaj 3 x poslali dodatna vprašanja in ta oseba je odgovorila ..... Recimo mnogo lokalov ima wifi mreže free lahko da si še mac adreso spremenite ali se vklopite z zunanjo usb kartico na to mrežo in potem po par dneh z druge točke drugega lokala preverite ali vas imajo še kaj za vprašati, je pa dobro, da tam ni videonadzora ...........

Skratka marsikaj je v življenju relativno samo, menim, da je pošteno, da resnica pride na dan.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
@ Synthman
Jaz ob nesrečah kjer sem prisoten oziroma aktiviran pomagam po svojih močeh, potem pa prepustim iskanje krivde oziroma odgovornosti tistim, ki so za to postavljeni, ne pa da se ugiba vsepovprek.
Včeraj bi dal kalvarijo na Igu kot reševalec-gasilec skozi, pa bi mogoče spremenil svoje mišljenje.
V bodoče pa ne mislim več zaparavljati svojega časa z replikami na tvoje pisanje.
Lepo da pomagaš po svojih močeh, jaz bi tudi, če bi bil tam.
O vzrokih se pa ugiba po vseh medijih od nesreče dalje in tudi po forumih, in prav je tako, treba preverit vse možno in odkrit pravi vzrok, in skušat preprečit, da se nesreča nebi ponovila. Še vedno pa ostaja vprašanje, zakaj se vam zdi vprašanje o krivdi in kazni ob nesreči na Igu nedopustno, pri nekatetrih drugih nesrečah pa dopustno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kar se tice posiljanja po posti...brihtni ste za dva. Gres do telelfonske govorilnice, poklices in poves.
Tudi ti si brihten. Pred leti je en mulc, ki se ni dovolj naučil za kontrolko na poti v šolo iz govorilnice sporočil, da je v šoli nastavljena bomba. So ga prijeli še predno je uspel pridt v šolo.
Drgač je pa tako, anonimnosti ni, če je velik interes dobijo vsakogar, bolj verjetno pa je, da se zaradi ene nesreče ne bodo izgubljali cajta z iskanjem očividca, ki najverjetneje nima povedat nič novega oz bo povedal isto kot drugi, policiji že znani očividci.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Najlažje se je prijaviti na eno FREE Wlan mrežo , tam preko anonimajzerja kreirat en gmail račun recimo kamionzgazilcloveka nakajuhovi@gmail.com in jim od tam pisati in napisati, da ne želite, da bi vas probali izslediti, da pa lahko nazaj na mail postavijo kaka vprašanja...........................
To je največja glupost, kar jih lahko narediš, ker bo policija preusmerila svoje aktivnosti v iskanje pisca anonimke, namesto da bi iskali kamionarja.
smirk-1.gif
Kamionar bo naenkrat nepomemben del zgodbe, sedaj iščemo neznanca, ki z zakrito identiteto poskuša vplivati na preiskavo prometne nesreče.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Ksz
sožalje svojcem, kaj zdaj, se ve, če je kamionar znan ali je pobegnil, ker eni tako eni tako?

sem se včeraj ravno v času nesreče peljal mimo in lahko potrdim, da kamionar ni pobegnil, saj je bil kamion parkiran kakih 5m stran od skuterista, zraven pa je stal voznik, ki je bil vidno v šoku.

Več podatkov o nesreči

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.190
11.253
113
na sliki vidim vsaj 10 prič v senčkah..za popizdit, kaj mora biti v glavi ljudi da gre v senco in gleda, manjkajo kokice in hladen pir. fukjenci. razumem da se pelješ mimo, maš okej, pogledaš, ampak da pa morš tam čepet pa zijala prodajat... vsem kazni pa goli otok.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Ksz
sožalje svojcem, kaj zdaj, se ve, če je kamionar znan ali je pobegnil, ker eni tako eni tako?

sem se včeraj ravno v času nesreče peljal mimo in lahko potrdim, da kamionar ni pobegnil, saj je bil kamion parkiran kakih 5m stran od skuterista, zraven pa je stal voznik, ki je bil vidno v šoku.

Več podatkov o nesreči
torej policijo najverjetneje zanima, ali je motorist res prehiteval tovornjaka po desni, oz. ali je tovornjak prehiteval motorista in ga stisnil ob rob, oziroma ali je motorist sam zapeljal levo pod kolo, ker je mislil da je tovornjak že mimo.
Pa kolega to ve?

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.092
508
113
tam ko se terc po tori rola
Hm, mogoče pa synthman niti ni v meglo brcnil s tisto prigodo, ko je ženska gas vrtela v kontra smer... Sem že videl, da se je ena spravila na skuter, obrnila ročko na polno -motor seveda potegnil, ona pa zavirala z obema bremzama, gas pa še kar ožemala... Saj, zato se pa pozivajo očividci, a ne...?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ampak kot razumem, je anonimna številka koristna recimo če bi klical eazy in povedal, dne tega in tega sem videl tega in tega, kako je predal v fužinah na preglovem trgu ob tej in tej uri večji zavoj temu in temu?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.499
5.700
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Poleg tega je 0801200 anonimna. Tist kriminalist ki se oglasa nanjo oceni ali je informacija koristna ali ne in ce je koristna o tem napise uradni zaznamek ki se zacne: "dne xx ob yy je na anonimno stevilko poklicala oseba, ki je povedala". Je pa tako, da ce policija rabi price za dokazovanje potem bo to bore malo pomagalo, saj klic na anonimni telefon policije na sodiscu ne zdrzi kot dokaz.

Dvomim da je anonimna.......oz da se njeno anonimnost spoštuje v celoti......te kar lepo nazaj na domač naslov ali pa mobitel pokličejo

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Hm, mogoče pa synthman niti ni v meglo brcnil s tisto prigodo, ko je ženska gas vrtela v kontra smer... Sem že videl, da se je ena spravila na skuter, obrnila ročko na polno -motor seveda potegnil, ona pa zavirala z obema bremzama, gas pa še kar ožemala... Saj, zato se pa pozivajo očividci, a ne...?
Čist sigurno je bilo res, mi je ženska sama pravila. no pa tudi ti si videl nekaj podobnega. Ampak se je moderatorju zgodba zdela tako neverjetna, da so mi post že izbrisali.