Priča prometni nesreči!?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.584
113
ne, on samo dvomi.

Jaz pa lahko trdim da je anonimna. Tisti ki mi dokaze da ni, mu pa dam za gajbo.

ker ce bi se to dalo (klicat nazaj pa ugotavljat kdo to je) potem bi ze tud kak primer vec bil resen.

Ampak lej ti bo kameleon razlozil kako izgleda okc gpu in kaki so protokoli ob sprejemu klica na 0801200

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Ne razumem tega, pa nej mi sodnica govori da sem gej, če ji paše. Gre se za življenje, pa tudi če bi bilo samo premoženjsko, če si priča boš povedal kaj je bilo a ne. Najlažje je policistom rečt nič ne vem, nič nisem videl. potem pa v gostilno vsem razlagat kaj si videl (ali po forumu sej je isto).
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.071
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Sploh ne vem kako bi sam reagiral, ne vem, do sedaj sem slišal kar veliko negativnih stvari glede pričanj, ampak to so govorice, sam še nisem in tudi upam da ne bo treba nikoli pričati!

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
4.001
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ne razumem tega, pa nej mi sodnica govori da sem gej, če ji paše. Če si priča boš povedal kaj je bilo a ne.
Ni tako na izi, moja dobra volja in občutek za pravičnost na kocu so me ponižal in poteptal... 5 odvetnikov - vsak udeležen v pretepu je imel svojega. Sodnica je pa samo govorila da naj odgovarjam če sem vprašan... kljub temu da je bilo vprašanj zelo malo, samo natolcevanja o rasizmu, spraševanja in komentarji kaj smo prijatelji sploh delali ponoči skupaj zunaj... če imam slučajno kakšne motnje, da se ne spomnim kako je pred tremi leti izgledala točno jakna glavnega... ker olivno jakno ima lahko vsak, pa dvomi odvetnikov da smo bili verjetno pijani kot mavre...bla bla... nikol več... nikogar ni ki bi malo posegel zraven, ne dobiš niti hvalalepa, ker je dolžnost pričat (če ne prideš te privedejo) - zgubiš čas in dostojanstvo, dobiš pa samo protivrednost prevza z avtobusom. Na koncu itak ni bil nihče obsojen.

Ok, sodnica je tam zehala, ampak še posebej eni odvetnici bi pa prav rad šamar spustil, zaradi fantaziranja... pa iz principa če ji sodnica ni mogla nič pri skoraj 20 minutno zamudi (je bilo bizarno... tega ne vidiš v filmih.... sodnica: odvetnica ____ zamujate skoraj 20 minut! ... odvetnica: in kaj pol? .... sodnica: no pa začnimo - in pri tem smo ostali ... bi pričakoval kaj v smislu spoštovanja sodnice, kazni odvetniku zaradi zamude oz. kaj podobnega... nič od tega)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.584
113
velikokrat sem kot prica vabljen...in imam enak status kot vsak drzavljan. In resnicno je pricanje povprecnemu cloveku mucno, sploh ce ni navajen zaslisevanja s strani tozillcev in odvetnikov. Ampak vedno kadar gre kak odvetnik v smer "ampak ali se vam ne zdi; ali vi ne menite; a vi ne bi; ...." mu recem: ni vazno kaj bi jaz, jaz lahko samo povem kar sem videl... Enega se spomnim ko mi je rekel: Torej pravite da je mozno da xy dejansko ni zelel oropati yx? In sem rekel samo da jaz ne vem kaj je mozno, vem pa da je ob prijetju v zepu imel denarnico od yx... Pol je pa sodnica rekla da je pocas dost brezveznih vprasanj...

Ampak se strinjam, je mucno in fer bi bilo da tozilstvo (svoje) price pripravi na to kar jih caka.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
4.001
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ampak se strinjam, je mucno in fer bi bilo da tozilstvo (svoje) price pripravi na to kar jih caka.
Tožilko sem izak prvič videl v dvorani kjer so zasliševali priče, si je nohte čistila tačas, ni imela vprašanj niti komentarjev.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj ne DVIGNETE glasu na sodišču in ZABRUSITE nazaj?
To bi naredil samo enkrat v zivljenju pa nikoli vec...kot je nekdo spodaj omenil, vzamejo ti dostojansvo, cast skratka vse....sodknica te pred vsemi spravi na kolena si manjsi od mravlje, tisti ki so obtozeni se ti pa rezijo kot zadnjem bedniku...in ja res na koncu ne ves kdo je obtozen in komu se sodi....vem za primer ko je sodnica tudi grozila z priporom price, ker je prica vprasala zakaj obtozenega ze prej niso zaprli kljub dokazanim tatvinam...
confused-1.gif

Tole vse me spominja na najdeno denarnico....al spreglej al vrzi v kontejner...bog ne dej nest na policijo, ce se noces zagovarjat zarad tatvine...pa kje mi zivimo
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Tole vse me spominja na najdeno denarnico....al spreglej al vrzi v kontejner...bog ne dej nest na policijo, ce se noces zagovarjat zarad tatvine...pa kje mi zivimo
bonk.gif
Ne vem kako je z denarnico, ampak ko sem pred kratkim našel na cesti potni list in nesel na policijo, so ga samo vzeli, še vprašali niso, kdo sem in kje sem ga našel.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.499
5.700
113
Za denarnico preverjeno ni problemov......nesel 3 mesce nazaj eno na PE......nobenih komplikacij......pa še 10L domačga caberneta mam v dobrem
cheer.gif
( runda, 2, 3 so pa že popite)

Nazadnje urejeno:

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
bonk.gif

daj ne bluzi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.499
5.700
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne, on samo dvomi.

Jaz pa lahko trdim da je anonimna. Tisti ki mi dokaze da ni, mu pa dam za gajbo.

ker ce bi se to dalo (klicat nazaj pa ugotavljat kdo to je) potem bi ze tud kak primer vec bil resen.

Ampak lej ti bo kameleon razlozil kako izgleda okc gpu in kaki so protokoli ob sprejemu klica na 0801200

Se posipam z odpadnimi ploščicami.....sem preveril ni bla anonimna ampak 113
bonk.gif

Ti si pa klimo usposob....al pa prid na pir u center ( pa ne PE center
hysterical-1.gif

pozdrav.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tista številka je s tehničnega vidika takšna kot vsaka druga, torej operater beleži klice nanjo in iz nje. Pa tudi kriminalisti lahko pregledajo loge klicev vseh drugih številk kam je bilo klicano. Saj se vsi klici beležijo in računajo.
Da je ta številka anonimna, je zgolj politična odločitev policije in samo obljuba, da s te številke ne bodo izsledovali klicatelja. Vendar se taka obljuba lahko hitro prelomi, tudi za nazaj.
Verjamem, da si zaradi ene priče prometne nesreče policija ne bo uničila kredibilnosti, za kaj večjega bi bilo pa po mojem mnenju drugače.
Apollo8, dej pokliči s domačega telefona na tisto anonimno številko pa reci, da si Janši podstavil bombo, pa štopaj čas, ko ti bodo pozvonili na vratih. Gajbo pa kupi že prej, ker po klicu ne boš imel več časa. A verjameš da bi bilo tako?

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
...
Apollo8, dej pokliči s domačega telefona na tisto anonimno številko pa reci, da si Janši podstavil bombo, pa štopaj čas, ko ti bodo pozvonili na vratih. Gajbo pa kupi že prej, ker po klicu ne boš imel več časa. A verjameš da bi bilo tako?

Mož sintetični, saj ga redno in izdatno serješ, a tale ti je pa dobra. To ti moram priznati. Gorenak bi se razpočil na TV od togote in zahteval od policajčkov "takojšnje in učinkovito ukrepanje".

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
...

Mož sintetični, saj ga redno in izdatno serješ, a tale ti je pa dobra. To ti moram priznati. Gorenak bi se razpočil na TV od togote in zahteval od policajčkov "takojšnje in učinkovito ukrepanje".
Bodi prepričan, da bi bili pri klicatelju v parih minutah, Gorenjak bise po TV hvalil, kako so preprečili atentat na premiera, Janša bi tulil, da je njegova politika prava in zato trn v peti lopovom, njegovi podaniki pa, kako so ga komunisti hoteli ubiti tako kot so morili 1945, čeprav bi bilo čisto jasno in dokazano, da se je nekdo zajebaval, oz hotel preverit, koliko je tista številka res anonimna.
Policija pa nebi priznala, da so ga izsledili po klicu, ampak bi se izmislili kaj drgega. Misliš da sem se kaj zmotil?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No probaj, pa poročaj!
Naj proba tisti, ki verjame da je tista številka anonimna. Jaz nisem med njimi. Pa gajbo kupit pred klicem.
Čist res, ti si živ primer, da bi morale biti klime zakonsko predpisane, ker ti je tist osamljen možgan skisalo do konca.
Eno je anonimna prijava kaznjivega dejanja, drugo pa grožnja predsedniku. Upam, res iskreno upam, da bi takega takoj izsledili in ga dali na hladno.
Majo pred mano prav, tale je bila ena od tvojih top 5.