Ni tako na izi, moja dobra volja in občutek za pravičnost na kocu so me ponižal in poteptal... 5 odvetnikov - vsak udeležen v pretepu je imel svojega. Sodnica je pa samo govorila da naj odgovarjam če sem vprašan... kljub temu da je bilo vprašanj zelo malo, samo natolcevanja o rasizmu, spraševanja in komentarji kaj smo prijatelji sploh delali ponoči skupaj zunaj... če imam slučajno kakšne motnje, da se ne spomnim kako je pred tremi leti izgledala točno jakna glavnega... ker olivno jakno ima lahko vsak, pa dvomi odvetnikov da smo bili verjetno pijani kot mavre...bla bla... nikol več... nikogar ni ki bi malo posegel zraven, ne dobiš niti hvalalepa, ker je dolžnost pričat (če ne prideš te privedejo) - zgubiš čas in dostojanstvo, dobiš pa samo protivrednost prevza z avtobusom. Na koncu itak ni bil nihče obsojen.Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Ne razumem tega, pa nej mi sodnica govori da sem gej, če ji paše. Če si priča boš povedal kaj je bilo a ne.
Tožilko sem izak prvič videl v dvorani kjer so zasliševali priče, si je nohte čistila tačas, ni imela vprašanj niti komentarjev.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ampak se strinjam, je mucno in fer bi bilo da tozilstvo (svoje) price pripravi na to kar jih caka.
To bi naredil samo enkrat v zivljenju pa nikoli vec...kot je nekdo spodaj omenil, vzamejo ti dostojansvo, cast skratka vse....sodknica te pred vsemi spravi na kolena si manjsi od mravlje, tisti ki so obtozeni se ti pa rezijo kot zadnjem bedniku...in ja res na koncu ne ves kdo je obtozen in komu se sodi....vem za primer ko je sodnica tudi grozila z priporom price, ker je prica vprasala zakaj obtozenega ze prej niso zaprli kljub dokazanim tatvinam...Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj ne DVIGNETE glasu na sodišču in ZABRUSITE nazaj?
Ne vem kako je z denarnico, ampak ko sem pred kratkim našel na cesti potni list in nesel na policijo, so ga samo vzeli, še vprašali niso, kdo sem in kje sem ga našel.Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Tole vse me spominja na najdeno denarnico....al spreglej al vrzi v kontejner...bog ne dej nest na policijo, ce se noces zagovarjat zarad tatvine...pa kje mi zivimo
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Tole vse me spominja na najdeno denarnico....al spreglej al vrzi v kontejner...bog ne dej nest na policijo, ce se noces zagovarjat zarad tatvine...pa kje mi zivimo
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne, on samo dvomi.
Jaz pa lahko trdim da je anonimna. Tisti ki mi dokaze da ni, mu pa dam za gajbo.
ker ce bi se to dalo (klicat nazaj pa ugotavljat kdo to je) potem bi ze tud kak primer vec bil resen.
Ampak lej ti bo kameleon razlozil kako izgleda okc gpu in kaki so protokoli ob sprejemu klica na 0801200
Tista številka je s tehničnega vidika takšna kot vsaka druga, torej operater beleži klice nanjo in iz nje. Pa tudi kriminalisti lahko pregledajo loge klicev vseh drugih številk kam je bilo klicano. Saj se vsi klici beležijo in računajo.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz pa lahko trdim da je anonimna. Tisti ki mi dokaze da ni, mu pa dam za gajbo.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
...
Apollo8, dej pokliči s domačega telefona na tisto anonimno številko pa reci, da si Janši podstavil bombo, pa štopaj čas, ko ti bodo pozvonili na vratih. Gajbo pa kupi že prej, ker po klicu ne boš imel več časa. A verjameš da bi bilo tako?
Bodi prepričan, da bi bili pri klicatelju v parih minutah, Gorenjak bise po TV hvalil, kako so preprečili atentat na premiera, Janša bi tulil, da je njegova politika prava in zato trn v peti lopovom, njegovi podaniki pa, kako so ga komunisti hoteli ubiti tako kot so morili 1945, čeprav bi bilo čisto jasno in dokazano, da se je nekdo zajebaval, oz hotel preverit, koliko je tista številka res anonimna.Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
...
Apollo8, dej pokliči s domačega telefona na tisto anonimno številko pa reci, da si Janši podstavil bombo, pa štopaj čas, ko ti bodo pozvonili na vratih. Gajbo pa kupi že prej, ker po klicu ne boš imel več časa. A verjameš da bi bilo tako?
Mož sintetični, saj ga redno in izdatno serješ, a tale ti je pa dobra. To ti moram priznati. Gorenak bi se razpočil na TV od togote in zahteval od policajčkov "takojšnje in učinkovito ukrepanje".
Naj proba tisti, ki verjame da je tista številka anonimna. Jaz nisem med njimi. Pa gajbo kupit pred klicem.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No probaj, pa poročaj!
Čist res, ti si živ primer, da bi morale biti klime zakonsko predpisane, ker ti je tist osamljen možgan skisalo do konca.Citat:
Naj proba tisti, ki verjame da je tista številka anonimna. Jaz nisem med njimi. Pa gajbo kupit pred klicem.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
No probaj, pa poročaj!