pretep v globalu

Komisar

Pripravnik
1. okt 2007
102
0
16
Centralni komite
Malo off-topic, a tale naš Korl je slučajno Jure?
tongue-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Ata, doma iz Kranja?

Slučajno sem se spomnil, da je včasih delal tam, ne vem pa, če še dela... Let ne vem natančno, je pa tu nekje... Veliko jih pa najbrž ni s temi leti pri varovanju takih lokalov v eni firmi? Ali pač...?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Trenira mulce na Planini kick box ali nekaj podobnega in je stric vaterpolista?

David. Treniral je pri Crtu Zadravcu. Bil je pa v mladosti ravno tako ali se bolj odfukan kot ostali street fajterji naokoli, sedaj pa ze nekaj casa deluje precej skuliran.

lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pojdi živet za 1 teden nekam v Mjanmar, Tibet ... ali pa že v kakšno Makedonijo, Bolgarijo, pa boš videl, kaj so to banana republike, kjer te lahko ubijejo za zabavo.

Kaj pa ti veš kako je v Bolgariji, Makedoniji??? Opice se bodo našle povsod, zato ne izpostavljaj držav, o katerih nimaš pojma, klošar.

Lubica, zagotovo dosti hujše kot pri nas. Sem tako slišal in tudi logično bi bilo.

Glede unega z Mjanmarom ... Zgleda, da ne poslušaš poročil. A še nisi slišal, da "Biti Mjanmarovec pomeni roditi se mrtev." ?

krizo

Pripravnik
18. jul 2007
429
0
16
sedim pred računalnikom
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Na 24ur piše, da naj bi pridržali 53 letnega VIPovca... D.B. mogoče?

točno temu sem točno to nesrečno soboto/nedeljo ob 4.30 težil da me spusti gor še na eno pijačo
redface-1.gif

če bi vedel kaj se je zgodilo malo pred tem, bi se daleč ognil globalu
bonk.gif

no, gor naju vseeno ni spustil

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Trenira mulce na Planini kick box ali nekaj podobnega in je stric vaterpolista?

David. Treniral je pri Crtu Zadravcu. Bil je pa v mladosti ravno tako ali se bolj odfukan kot ostali street fajterji naokoli, sedaj pa ze nekaj casa deluje precej skuliran.

lp

Fino je to, da je poročen in ima doma dva otroka.

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Ne razumem kako vsi pljuvate po varnostnikih. To da imate vsi z njimi slabe izkušnje ni brez pomena.
Ne odobravam tega,da je fant umrl.
In tudi tega ne da se eni 'varnostniki' izživljajo nad nekom (sploh južnjaki mi grejo na k.....ac)
Ampak če bi znali malo razmišljat,kaj vse bi se dogajalo brez varnostnikov.
rolleyes-1.gif
Potem nebi nabijali v tri dni. Sam sem delal kot redar in niti si ne želite predstavljat s kakšnimi ljudmi imaš opravka. Ko pride čafur in s pištolo maha po lokalu in ustrahuje ljudi in ga 2x odtraniš,pa se spet pojavi Je ok? Ne?
Seveda pa ni ok,ko potem zunaj obleži. Ne ne,verjetno bi bilo bolje.če bi par gostov postrelil????
13.gif
( eden izmed primerov)
Verjemite.če jih nebi bilo,bi bilo žrtev neprimerno veliko veliko več!
Takšni kot ste marsikateri od vas po pivu ali dvema bi se pobili! Tukaj pa ste vsi neki mirovniki in zaradi tega imate z redarji izkušnje kot jih imate.
Sožalje pa svojcem!

Komisar

Pripravnik
1. okt 2007
102
0
16
Centralni komite
Ne razumeš poante. Nihče ni 'proti varnostnikom', to bi ti pa ja moralo biti jasno. Smo pa proti temu, da varnostne službe vodi mafija, kriminalci in da zaposlujejo navadne gorile brez kakršnegakoli usposabljanja, pameti in z močno željo po pretepanju in s tem polnjenju svojega bornega ega.
Poleg tega govoriš še popolne bedarije, po tvojem naj bi varnostnik imel pravico vsake toliko koga ubiti, češ da bi bilo brez njega itak več žrtev?!? Kakšna logika je spet to, potemtakem bi bili lahko reševalci v prostem času serijski morilci, saj itak rešijo toliko več ljudi. Pa za tistega, ki je mahal s pištolo, bi lahko lepo poklical policijo, da bi ga aretirali. Tu res ne vidim dileme. Ali pa policija v vašem varnostniškem svetu ne obstaja in ste sami izvršilna in sodna oblast v enem? Očitno je bilo res tako vsaj v primeru globala.
Normalni in usposobljeni varnostniki so pa popolnoma v redu, nekateri so pripravljeni tudi žrtvovati svoje življenje za drugega. Ampak takih global več kot očitno še ni videl in jih najverjetneje tudi ne bo, tam rajši jemljejo tuja življenja.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Don_kugla pravi:
Ne razumem kako vsi pljuvate po varnostnikih. To da imate vsi z njimi slabe izkušnje ni brez pomena.

Niso vsi varnostniki zanič, je pa večina od njih velik ološ. Ne samo Global, tudi Emonska in KMŠ (kje so časi, ko je delal oni mali debeli - prijazen in hkrati strog, take bi rabili). Ko pa vidiš varnostnike v lokalih v kaki zahodni tujini, pa itak vidiš, da jih pri nam očitno pobirajo direkt iz zaporov.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
torej če sem vas vse pravilno razumel, vsi veste za vsaj 1 tak pretep oz ste bili celo priče, pa niste ukrepal? pa vi veste da ste potem tudi vi delno krivi za to da so taki še vedno na prostosti? spet ste glasni samo daleč od vsega hudega, varni v svojih naslonjačih. no pa sej, samo da ste srečni
podpis

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Ne posplošuj! Niso vsi mafijozi,ki so varnostniki ali vodijo varnostne službe. Kako dela VIP nevem in me tudi ne zanima.

Seveda govorite vsi enako,če imaš preku ramen malo več poleg tega pa si še pobrit,vsi veste kam človek sodi ne?

zmaga.gif

Nazadnje urejeno: