pretep v globalu

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
problem je samo v tem, da vsi pišejo to da je varko edini krivec za vse. kar pa ni res. vsaj v tem primeru ne. sodbe pa raje prepustimo tistim ki so plačani da se ukvarjajo s tem.
In kam bi prišli, če bi vsakdo razmišljal po tvoji logiki? Cele dneve bi opazovali ljudi, ki se pretepajo, zato ker jim nekdo rekel nekaj kar jim ni všeč.

Halo, daj pomisli no .... Kot en vranostnik v nočnem lokalu se moraš zavedat da se boš srečeval z raznoraznimi ljudmi, ki so lahko tud pijani in tvoja naloga je, da preprečiš kakšne frke, nadlegovanje, pretepe, ne pa da jih sam povzročaš.
Pa nikoli ne bom štekala kako se lahko en človk razpizdi do te mere, da tipa ubije, zato ker mu 19-letnik reče "pejd v pm", "[censored] si mater" ... Pameten človk na tole ni bi niti trzal, ampak bi se mulcu smejal.

In tud sama sm bla parkrat priča temu kako funkcionirajo tele črnogorske opice ....
en star ata (sicer ful pijan) se je hotu vrnt v Siesto iz katere so ga že vrgl ... in kaj oni naredijo? Tipa dve gorili napadeta, da obleži nezavesten na tleh in to sredi zime, ko je snežilo. Čez 15 minut pride rešilec, v tem času onadva spizdita, pride varnostnik z licenco in se pretvarja da je tip sam padel v nezavest in da mu poskuša pomagat.

Drugič pred tramontano ... ne spustijo tipa notr, jim pove par krepkih in gre stran pred sosednji lokal. Senad in druščina seveda užaljeni, pokličejo neke tipe, ki priletijo v dveh minutah in tipa razbijejo, da obleži krvav in nepremičen.

Da ne govorimo o tem kaj se dogaja, če se kdo v tramontani da za mizo ki naj bi bla rezervirana. Prileti Senad in pomeče vse stvari z mize lastnikom v glavo. In to se ne zmišljujem. Enkrat sem bila v Tramontani insem bla priča temu dogodku. Kakšne dve minute sem samo gledala kako lahko nekdo premore toliko ene agresivnosti, da nardi kaj takega.
Pa to ni nič proti ostalim zgodbam, ki jih lahko beremo, ti da pa to eno zlo dobro sliko o teh ljudeh. Ob naslednjem podobnem dogodku takoj kličem policijo.
Hvala bogu ne hodim niti mimo teh lokalov, ki jih varujejo moteni s steroidi pošpikani črnogorci. Je pa žalostno kakšni ljudje opravljajo ta poklic.
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
torej če sem vas vse pravilno razumel, vsi veste za vsaj 1 tak pretep oz ste bili celo priče, pa niste ukrepal? pa vi veste da ste potem tudi vi delno krivi za to da so taki še vedno na prostosti? spet ste glasni samo daleč od vsega hudega, varni v svojih naslonjačih. no pa sej, samo da ste srečni

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Še policija ne ukrepa,kaj bo navaden obiskovalec se šel šerifa?Samo ti si res pacient, titula 2007 ti ne uide...... majkemi,maš moj glas

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
spet si preveč agresiven da bi mal pomislil. pritisnit par tipk na telefonu pa ja znate, ali pač?
confused-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Še policija ne ukrepa,kaj bo navaden obiskovalec se šel šerifa?Samo ti si res pacient, titula 2007 ti ne uide...... majkemi,maš moj glas

Kur*cil se bo kako ima super_turbo_zlato kartico in kako vse Vipovce pozna ali stal vrsti nekaj ur kot zadnji [censored]
stupid-1.gif

Ce bi manj ljudi hodilo v Global bi ze zdavnaj propadel (skupaj z njihovo varnostno sluzbo). Najlazje je krivdo zvaliti na drugega.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik qwerty pravi:
Tistega se mi ne da brati. Upam, da je bila moja poanta razumljiva, ker mislim, da se strinjava. Pri provociranju se je začelo in provocirati nekoga s poklicem, katerega profil mora biti zaradi narave dela močno drugačen od profila poklica "socialni delavec", "vzgojiteljica", je igra z ognjem. Kdor to dela, naj se zaveda posledic.

Je pa "lepo" brati, kako rumeni novinarji takoj najdejo grešnega kozla, ki ga ljudje pribijajo na križ, kdo je kriv in kaj je bilo, pa sploh še ni znano (vsaj ne javnosti).

Naj se stvari odvijejo do konca in upam, da bodo vsi plačali (tako ali drugače) kar jim gre.

In, upam: da je razumljivo napisano. In razumljeno tudi tisto, česar ni prebrati v mojem postu.
smile-1.gif

Varnostnik je oseba, ki VARUJE objekt ali osebe, ki so v objektu in bližnji okolici (sicer licence nobena od teh nasteroidanih goril po vsej verjetnosti nima, ampk ok). Zdaj če zaradi skurjenih možganov ali že prirojene napake model ni sposoben ene žaljivke ali pa provociranja sprejet nima kej delat na takem delovnem mestu ali pa naj gre prej na zdravljenje.
To, da nekdo nekoga do smrti pretepe ni opravičljivo, pa mu lahko jebe use po spisku... Sploh pa ne neka oseba, katera naj bi zagotavljala mir. Po tvoji logiki najbolš, da začnemo orožje nost sabo, pa preprosto ustreliš vsacga, ki ti zasika... pa še opravičljivo bi blo
crazy1.gif

Lohk mu je model reku karkoli. Kot normalna oseba (pustimo zdej dejstvo, da je bil varnostnik, kar še poslabša zadevo) ga ne sme napast in tako hudo poškodvat ali pa klicat "kolegov" da to opravjo namesto njega.

Pri vsej zadevi je najbolj žalostno, da bo smetanca vseh šupkov v Ljubljani zdaj še bolj naduto hodila mimo teh morilskih varnostnikov in jih s ponosom pozdravljala... Sploh je zadnje cajte ful v modi "poznat varnostnika"...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik qwerty pravi:
Tistega se mi ne da brati. Upam, da je bila moja poanta razumljiva, ker mislim, da se strinjava. Pri provociranju se je začelo in provocirati nekoga s poklicem, katerega profil mora biti zaradi narave dela močno drugačen od profila poklica "socialni delavec", "vzgojiteljica", je igra z ognjem. Kdor to dela, naj se zaveda posledic.

Je pa "lepo" brati, kako rumeni novinarji takoj najdejo grešnega kozla, ki ga ljudje pribijajo na križ, kdo je kriv in kaj je bilo, pa sploh še ni znano (vsaj ne javnosti).

Naj se stvari odvijejo do konca in upam, da bodo vsi plačali (tako ali drugače) kar jim gre.

In, upam: da je razumljivo napisano. In razumljeno tudi tisto, česar ni prebrati v mojem postu.
smile-1.gif

Varnostnik je oseba, ki VARUJE objekt ali osebe, ki so v objektu in bližnji okolici (sicer licence nobena od teh nasteroidanih goril po vsej verjetnosti nima, ampk ok). Zdaj če zaradi skurjenih možganov ali že prirojene napake model ni sposoben ene žaljivke ali pa provociranja sprejet nima kej delat na takem delovnem mestu ali pa naj gre prej na zdravljenje.
To, da nekdo nekoga do smrti pretepe ni opravičljivo, pa mu lahko jebe use po spisku... Sploh pa ne neka oseba, katera naj bi zagotavljala mir. Po tvoji logiki najbolš, da začnemo orožje nost sabo, pa preprosto ustreliš vsacga, ki ti zasika... pa še opravičljivo bi blo
crazy1.gif

Lohk mu je model reku karkoli. Kot normalna oseba (pustimo zdej dejstvo, da je bil varnostnik, kar še poslabša zadevo) ga ne sme napast in tako hudo poškodvat ali pa klicat "kolegov" da to opravjo namesto njega.

Pri vsej zadevi je najbolj žalostno, da bo smetanca vseh šupkov v Ljubljani zdaj še bolj naduto hodila mimo teh morilskih varnostnikov in jih s ponosom pozdravljala... Sploh je zadnje cajte ful v modi "poznat varnostnika"...

Podpis. Poznam jih veliko in to je res ološ od ološa. To niso niti ljudje. Ko sem bil mlajši, je blo tut men kul poznati te smrade. Ampak ko se spomnim česa so sposobni in kako živijo, me spreleti srh.

Global - bil enkrat kmalu po otvoritvi leta nazaj in že takrat mi ni blo kul. Zdaj pa me ne spraviš tja za noben denar.
ne-ne-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Enostavno ce ti varnostnika uzalis scimerkoli je isto kot da mu to reces sred fuzin.Torej to negre skupaj z poklicom varnostnika,oziroma gre ker je realno varnostnik=ulicni pretepac.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
točno tako. v popolnem svetu, bi bili varnostniki normalni ljudje, ki se obnašajo svojemu poklicu primerno. ampak ker svet ni popoln in je tako kot je, je edino pametno nepočet take stvari ki te lahko stanejo življenja. nekateri ne razumejo, da se levu ne tiši glave v gobec, ker ti jo bo odgriznil. in veselo podjebavajo te varkote.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
in dokler bodo varnostniki razmišljali tako kot ti, zadeve ne bodo nič boljše. Kdorkoli izmed nas, s tem pa tudi varnostniki, lahko uporabi fizično silo samo v primeru, da je zoper njega uporabljena fizična sila. Torej v samoobrambi oz. v primeru varnostnikov, ko je to nujno potrebno za odstranitev nevarnosti. Pa še to samo le toliko, kot je potrebno in še zdaleč ne, da nekomu tako razbiješ glavo, da ta praktično na licu mesta umre. Dokler bo pa večina mnenja, da je že verbalna provokacija dovolj za uporabo fizične sile, se bo pa dogajalo to, kar se dogaja. Dejte mal pomirit svoje živce in se ne spuščajte na nivo provokatorjev, pa naj uporabljajo še take kletvice in j.bejo vse po spisku. Kot da bi jst u diskaču, ko me en prime za rit to razumela kot ne vem kakšno provokacijo in se fizično spravila na neandrtalca, ki ne zna svojih rok pri sebi držat (pri moji velikosti lahko marsikaterega cepca pošteno nalomim
grims-1.gif
), ker bi to dojela kot hudo žalitev.

V kolikor so preminulega res pretepli varnostniki, le-ti nimajo nobenega opravičila. Nikjer ni bilo omenjeno, da se je on na kakršenkoli način fizično spravil nanje, še odšel je, ko je videl, da ne bo prišel notri. Torej niso imeli varnostniki nobene osnove, da so se fizično spravili nanj, kaj šele, da bi lahko silo uporabili v tolikšni meri.

qwerty

Zelenc'
12. okt 2007
18
0
1
Odgovarjam na zadnjega, ker itak se že zelo široko pogovarjamo.

Dve vprašanji se mi porajata:
1.) a storilec je varnostnik? Nikjer namreč nisem zasledila, kdo naj bi bil storilec. (razen priprti 53letnik, ki pa tudi ne vem če je varnostnik oz vsaj po mojih info policija ni rekla da je varnostnik ali varnostnik podjetja VIP)
2.) a ni v Globalu starostna omejitev vstopa 21 let, Gorazd pa je bil pod to mejo?

Vnaprej hvala za odgovore, čeprav vem, da je mimo razprave, a kljub temu sodita odgovora na začetek vseh obsojanj in žaljivk, ki jih na tem mestu pišemo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik qwerty pravi:

1.) a storilec je varnostnik? Nikjer namreč nisem zasledila, kdo naj bi bil storilec. (razen priprti 53letnik, ki pa tudi ne vem če je varnostnik oz vsaj po mojih info policija ni rekla da je varnostnik ali varnostnik podjetja VIP)
2.) a ni v Globalu starostna omejitev vstopa 21 let, Gorazd pa je bil pod to mejo?

Vnaprej hvala za odgovore, čeprav vem, da je mimo razprave, a kljub temu sodita odgovora na začetek vseh obsojanj in žaljivk, ki jih na tem mestu pišemo.

1.Ce varnostnik sluzbe VIP rece enemu naj gre razbit gosta je zame kriv on in podjetje kjer je zaposlen,sej ti v sluzbi vrjetno tudi sluzbi odgovarjas.

2.Mogoce res,ampak kaj ma to veze z kakrsnim koli obracunavanjem?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
sm en off..svilfa kolk si že velka
smile-1.gif

da se te merkam
smile-1.gif

aja corl hvala za 1 zvezdo
evil.gif

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni preprosto ni jasno, kako lahko nekdo ubije otroka. kaj pa te 19-20 letnik je?

res mi ne gre v glavo... kaj sploh lahko s taksnim clovekom naredis? na zakol kot zivino? dosmrtno? jaz ce bi bil stars, pa bi se to zgodilo mojmu otroku, tisti varnostnik ne bi bil vec ziv, ker bi se mi zmesalo in bi ga pred vsemi ustrelil od sile
crazy1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik qwerty pravi:

To je tisti starejši varnostnik, ki je vedno spodaj pri dvigalu (slovenska ulica).

Drugi napadalec je identificiran, a molčijo o indetiteti, ker ga še zmeraj iščejo.

Citat:
Uporabnik qwerty pravi:

Mogoče interni dogovor vodstva kluba, ki pa vejetno nima pravne podlage. Pri 18letih odgovarjaš za svoja dejanja in vsak, ki te nekam ne spusti z razlogom da "nisi 21" ti omejuje človekove pravice. Nihče se ne pritoži, ker verjetno pritožba nebi padla na plodna tla, sploh ker bi vsi zanikali. Tako, da na to noto omejevanja starostne skupine ne bo šlo kaj preveč polemik.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jaz jim hočem samo pokazat kako dvolični so. po eni strani tuki veselo pluvajo po vseh in govorijo kaj je prav in kaj ni. po drugi strani so pa bili večkrat celo priče kakšni taki stvari ampak so molčali in ne ukrepali. če se ne motim, je takšno neukrepanje celo kaznivo.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Na 24ur piše, da naj bi pridržali 53 letnega VIPovca... D.B. mogoče?