pretep v globalu

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
če če če ja..

dejstvo je ,da takšni ljudje, ki jih ima ta VIP niso sposobni , da opravljajo delo varnostnikov..

pomoje še za kramp gont niso, ker bi ga takoj polomil od svoje agresije
bonk.gif

Kozarec podpis..
wink-1.gif

qwerty

Zelenc'
12. okt 2007
18
0
1
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a sm kdaj to reku? ne. niti nisem rekel da zagovarjam to kar se je zgodilo. vse kar sem rekel je to, da če bi poba držu svoj gobček, se to ne bi zgodilo. boste zdej dojel al boste še kr tišal glave v riti?
stupid-1.gif

Da.

Je pa svojevrsten podvig mladincev, da se pika nedotakljive. Jezikanje v soli prfoksom, na cesti polcaju k ti poloznice pise, na vratih lokala varnostnika...

Merjenje moči in nad-ega. Kdo bo koga. Kako daleč lahko grem? Mladost, norost, most, mosta ni in te stvari...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
če ni bil glasen, potem mi pa razloži o čem sta se kregala? vrjetno ne o tem kdo bo zmagal na tekmi olimpija vs maribor
confused-1.gif

vsakega se da sprovocirat do te meje, da te udari. VSAKEGA

je pa zanimivo, da vam vaši bližnji tako malo pomenijo, da pustite da jih žali vsak kos dreka ki se sprehaja po tej zemlji.

P.S. tudi vsemogočni VIP nima te moči, da zbriše vse posnetke kamer kar jih je na tistem koncu, kjer se je to pač zgodilo. kamer je pa malo morje
rolleyes-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Odpri si avto sekšen tega foruma in poglej debate "kako bi kdo jeb.al mater policaju kur.čevemu, ki ga je ustavil".

Nekateri pač nikoli ne gredo ven iz tega. Prištej na to še alko, pa smo tam, kjer ni niti mosta niti muh. Je pa res, da je Global stičišče mladih, kjer je tega pojava še veliko več. Že samo zato tega objekta ne more varovati glih vsak, ampak samo oni, ki imajo trdne živce. Ampak ti običajno stanejo.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Braniš svoje steroidne kamarade, ker si isti kot oni.
stupid-1.gif
Si mel že na suxu "roid rage" izpade, ko si vabu folk na dvoboj s klasično Korl frazo: Povej mi v oči, če upaš.
Seljaæina.press
bonk.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

...je pa zanimivo, da vam vaši bližnji tako malo pomenijo, da pustite da jih žali vsak kos dreka ki se sprehaja po tej zemlji.

...

ne-ne-1.gif

To se pa zelo motiš.

Nekateri delamo po receptu "maščevanje je jed, ki je najboljša, ko je servirana hladna". Zato, ker se pri serviranju ne opečeš.

Kar pretepači nikoli ne bodo/ste razumeli. Ker ste preveč zaposleni s pumpanjem kisika v mišice, namesto v možgane. Včasih se pač splača kakšno stvar ignorirati, ker je payoff na koncu veliko večji.

Sploh je pa velika razlika med "jeba.njem moje matere", ko to zine en slučajno mimoidoči, in "jeb.anjem moje matere", ko to zine nekdo, ki zelo konkretno misli mene z imenom in priimkom in mojo mater z imenom in priimkom. To pa ni slučajno mimoidoči, ki slučajno pride v nek lokal ali na tekmo in je povrh še pijan.

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ti, pojma nimam kak se je začelo. Če mu je že prekipelo tak hudo, kako to da mu glave ni na vhodu že odprl? Glede provociranja, lahko domnevaš da sta si rekla kaj sočnega. Kaj je res pa ne vemo. Jaz sem samo naštel dejstva, ti pa nabijaš.

Videl že da jih je kdo povsem upravičeno dobil, pa tudi da jih je kdo iz "lepega" . Umor pa ni upravičen nikakor

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Braniš svoje steroidne kamarade, ker si isti kot oni.
stupid-1.gif
Si mel že na suxu "roid rage" izpade, ko si vabu folk na dvoboj s klasično Korl frazo: Povej mi v oči, če upaš.
Seljaæina.press
bonk.gif

torej ste oz si zaključil s konstruktivno debato in prešel na žaljenje? no ja, ne bi moral reči da tega nisem pričakoval.

kaj jz jemljem oz ne, gremo pa lahko tudi dokazat v laboratorije. častiš?

qwerty

Zelenc'
12. okt 2007
18
0
1
Tistega se mi ne da brati. Upam, da je bila moja poanta razumljiva, ker mislim, da se strinjava. Pri provociranju se je začelo in provocirati nekoga s poklicem, katerega profil mora biti zaradi narave dela močno drugačen od profila poklica "socialni delavec", "vzgojiteljica", je igra z ognjem. Kdor to dela, naj se zaveda posledic.

Je pa "lepo" brati, kako rumeni novinarji takoj najdejo grešnega kozla, ki ga ljudje pribijajo na križ, kdo je kriv in kaj je bilo, pa sploh še ni znano (vsaj ne javnosti).

Naj se stvari odvijejo do konca in upam, da bodo vsi plačali (tako ali drugače) kar jim gre.

In, upam: da je razumljivo napisano. In razumljeno tudi tisto, česar ni prebrati v mojem postu.
smile-1.gif

clarionec

Pripravnik
5. sep 2007
40
0
6
včeraj je na oddaji "jasno in glasno" en pobrit fantič rekel direkt , da je njegovo društvo en kup neumnosti.

točno tak debilni mladenič zna našpukat kje, še posebej če je pijan

torej komunikacija med ljudmi je danes na psu

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik clarionec pravi:
včeraj je na oddaji "jasno in glasno" en pobrit fantič rekel direkt , da je njegovo društvo en kup neumnosti.

Kup neumnosti zato da bi pustili da bi krave naravne smrti pocrkale.
Video je pa v priponki

Priponke

• 71348-Movie.wmv
    536,1 KB · Ogledi: 245

clarionec

Pripravnik
5. sep 2007
40
0
6
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik clarionec pravi:

Kup neumnosti zato da bi pustili da bi krave naravne smrti pocrkale.
Video je pa v priponki
itak je debata totalno zašla, js kr nism mogu verjet o čem se pogovarjajo, ena ženska je še bla bol debilna

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Bo pa zdej V-IP
grin1.gif
ampak standard za našo državo, vedno se more nekaj tragičnega zgoditi da ukrepajo.. Že zdavnej bi jim lahko uzel licenco.
Mate bi pa tudi že lahko letel, notranje ministrstvo je pristojno za tele naše ko bojagi varnostne službe oz lepše delajo kar jim paše službe..
A se res zgleda teh k. tolk vsi bojijo??

clarionec

Pripravnik
5. sep 2007
40
0
6
Naj malo omenim kraj, kjer lahko isto staknete batine brez razloga - PAG ZRČE

Varnostniki iz Zagreba Bang team, pretepi vsak dan, tud mi smo jih staknali, pa sej se spomnite da je tud v novicah bilo