Sam imam isto tablico.
Na splošno kr zadovoljen.Včasih malo šteka,ampak je po nadgradnji tudi to boljše.Zdi se mi sicer,da bi z dvojedrnim procesorjem delovalo dosti bolj tekoče pa tudi nekatere aplikacije mislim,da bi lahko bile bolj optimizirane ali prilagojene.Vklop naprave je zelo počasen.Nekaj časa sem imel inštaliran avast,vendar se mi zdi,da se je potem še bolj zatikalo.Edina resnejša težava s tablico je,da občasno pri nizkem stanju baterije,ko jo odkleneš,ne osvetli zaslona.Po nadgradnji pa se je ta zadeva spremenila na način,da je osvetlitev ob bujenju občasno preslaba in nekoliko niha.
Kar se tiče aplikacij:
Za tipkovnico priporočam brezplačno MultiLing keyboard,ki zraven slo jezika ponuja tudi delitev tipkovnice na dva dela za tipkanje s palci in še nekaj drugih opcij.
Brskalnik uporabljam Dolphin,ker se mi po testiranju firefoxa,chrome-a in še dveh drugih zdi,da je še najhitrejši.Je pa zanimivo,da sem pri prvem zagonu vsakega brskalnika imel občutek,da deluje izredno hitro.Vsakič naslednjič pa so se zadeve drastično poslabšale.
Izredno sem zadovljen z že naloženim Office Suite,ki razen urejanja PDF dokumentov ponuja vse,kar potrebujem.
Ostale pomembnejše aplikacije,ki jih uporabljam so:
ES File explorer
Dropbox
MX Player (predvajanje filmov)-izredno dobra aplikacija
Siol TVin-pri dobri internetni povezavi super deluje
ES Task Manager predvsem za brisanje cache-a in ubijanje procesov
mBank@Net-mobilno bančništvo (nekako mi skeniranje položnic ne deluje) edit: V nastavitvah je potrebno imeti kljukice pri Počasna naprava in pri Nižji prag zaznave,ko skeniraš pa mora biti svetilka v spodnjem levem kotu izklopljena,ker seveda tablica nima flasha.To je bila čisto moja napaka,ker nisem imel pravilnih nastavitev,tako da tudi ta aplikacija deluje super.
Splashtop (slika z računalnika in upravljanje le-tega na tablici)-super zadeva
...