Prestigio multipad 9.7 ULTRA.( MODEL 5197 )

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Vse skupaj se ustavi ker ni --update zip-- tam piše čisto drugo sta dve vrstici v eni so .../. v drugi pa neki ...direktori in ne gre dalje ker se vrne na prvo stran.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Ker ni nadgradnje 1.0.8, se ne more inštalirati 1.0.12., tako mi je bilo z strani g. Vrhovnika svetovano da pošljem na servis da tam nadgradijo kot je treba. Tako bo stvar funkcijonalna za uporabo.

Za vse nasvete in pomoč pa vsem ki sodelujete na ALTER-ju in si vzamete čas za omenjeno, hvala,
1596634-24707082.gif

Priponke

• 1596634-24707082.gif
    1596634-24707082.gif
    21,7 KB · Ogledi: 208
Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Danes je prispela urejena oz. posodobljena tablica iz servisa ASBIS.
Po samo dveh dneh je stvar urejena in zato si zasluži servis Asbis kakor tudi g. Vrhovnik Andrej vso zahvalo za expres ureditev .Kako važen je tako pozitiven odnos in pripravljenost urediti stvari ki jih sam ne veš je samo en dokaz več da se na servisu Asbis trudijo stranke oz. kupce njihovih izdelkov kakovostno oskrbeti z servisom in storitvami v najkrajšem možnem času, in to so dokazali in tudi dokazujejo ves čas.
Zato si zasluži servis ASBIS naziv kakovostnega in strankam prijaznega servisa v Sloveniji.

To je že moj druga pozitivna izkušnja s
zmaga.gif
tem servisom in ljudmi zaposlenim v njem.
Še naprej bom z veseljem kupoval njihove izdelke, upam da bo naslednji izdelek telefon Prestigio.

Lep dan vsem skupaj.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Z gotovostjo lahko potrdim da je tablica v nekaterih funkcijah bolj odzivna in hitrejša, posebej je treba povdariti da ne prihaja več do obvestil da sd kartica ni nameščena ta problem je izgleda z to nadgradnjo zaključen, sicer pa sem z samo odzivnjostjo tablice zadovoljen.

netko

Guru
25. jul 2007
6.978
2.266
113
ah kaj te je zdej sram povej da bi vse tam kupu če nebi mel mame kakršno mate:)

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Netko,@ ČE je to namenjeno meni ? ne vem na kaj se to nanaša, kot prvo mame nimam že 29 let, kot drugo sem že kreko čez 50, kot tretje ko kaj zmorem od moje skromne invalidnine si kupim.

SamoTriCrkeNOT

Zelenc'
4. okt 2009
6
0
1
zivjo, nevem če je post v pravi temi pa vendar na tej tablici želim instalirati flash player zaradi nekaterih aplikacij na spletu, vendar ga tablica ne podpira, obstaja kaksen free podoben program? ali pa ni mogoče zaradi hardweara tablice? Lp,
Jure

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
flasha ni zaradi googla.
poiskat moreš apk od flash-a

Jst imam na drugi tablci JB in mi dela flash video. Uporabljam pa boat browser.

SamoTriCrkeNOT

Zelenc'
4. okt 2009
6
0
1
Hvala, uspel sem najti flash 11.1 vendar iscem novejso verzijo. nevem pa če opera mobile brskalnik to podpira, ker mi je ta dalec najbolsi za to tablico.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Danes sem poskusil brskanik Chrome in ugotovil da je hitrejši tako pri brskanju kakor tudi nalaganju strani, OPERA se mi je malenkost zamerila ker je dejansko počasnejša in tudi po svoje muhasta, poskusil sem tudi FIrefox ki je odšel v ko¶ in še tako opevani DOlphin isto komplicuiran in poln nepotrebnih dodatkov.Dober za brskanje je tudi privzeti brskalnik .

iernei

Zelenc'
27. okt 2012
7
0
1
Sam imam isto tablico.
Na splošno kr zadovoljen.Včasih malo šteka,ampak je po nadgradnji tudi to boljše.Zdi se mi sicer,da bi z dvojedrnim procesorjem delovalo dosti bolj tekoče pa tudi nekatere aplikacije mislim,da bi lahko bile bolj optimizirane ali prilagojene.Vklop naprave je zelo počasen.Nekaj časa sem imel inštaliran avast,vendar se mi zdi,da se je potem še bolj zatikalo.Edina resnejša težava s tablico je,da občasno pri nizkem stanju baterije,ko jo odkleneš,ne osvetli zaslona.Po nadgradnji pa se je ta zadeva spremenila na način,da je osvetlitev ob bujenju občasno preslaba in nekoliko niha.
Kar se tiče aplikacij:
Za tipkovnico priporočam brezplačno MultiLing keyboard,ki zraven slo jezika ponuja tudi delitev tipkovnice na dva dela za tipkanje s palci in še nekaj drugih opcij.
Brskalnik uporabljam Dolphin,ker se mi po testiranju firefoxa,chrome-a in še dveh drugih zdi,da je še najhitrejši.Je pa zanimivo,da sem pri prvem zagonu vsakega brskalnika imel občutek,da deluje izredno hitro.Vsakič naslednjič pa so se zadeve drastično poslabšale.
Izredno sem zadovljen z že naloženim Office Suite,ki razen urejanja PDF dokumentov ponuja vse,kar potrebujem.
Ostale pomembnejše aplikacije,ki jih uporabljam so:
ES File explorer
Dropbox
MX Player (predvajanje filmov)-izredno dobra aplikacija
Siol TVin-pri dobri internetni povezavi super deluje
ES Task Manager predvsem za brisanje cache-a in ubijanje procesov
mBank@Net-mobilno bančništvo (nekako mi skeniranje položnic ne deluje) edit: V nastavitvah je potrebno imeti kljukice pri Počasna naprava in pri Nižji prag zaznave,ko skeniraš pa mora biti svetilka v spodnjem levem kotu izklopljena,ker seveda tablica nima flasha.To je bila čisto moja napaka,ker nisem imel pravilnih nastavitev,tako da tudi ta aplikacija deluje super.
Splashtop (slika z računalnika in upravljanje le-tega na tablici)-super zadeva
...

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Te probleme z osvetlitvijo nisem imel pred in niti sedaj po nadgraditvi, nekje na enem Srbskem forumu sem zasledil da naj bi se pri eni seriji tablic to kljub vsemu dogajalo, sem tabllico rabil do opozorila da je baterija skoraj prazna in šele takrat se je za polovico zmanjšala moč osvetlitve vendar ko sem začel z brskanjem je bila osvetlitev normalna.

Z temi brskalniki pa imam mnenje da so vsi podobno hitri in so res odvisni od hitrosti povezavein morda tudi od procesorja ker je v tej tablici enojedrn je tako kot je, meni je zadosti hitra in bo vse dotlej dokler ne bom imel v rokah kakšno drugo.

iernei

Zelenc'
27. okt 2012
7
0
1
Ja,z brskalniki je,tako kot je.Ampak me je negativno opera presenetla.Na tel.z istim procesorjem (Samsung Wave, os Bada 2.0) deluje izredno hitro in je kljub občasnim napakam v prikazu in pomanjšanim slikam super uporabna zadeva.Na tablici pa žalost :S
Še ena stvar,gmail deluje dosti hitreje z aplikacijo za e-pošto,kot pa z namensko googlovo aplikacijo,katere widget je privzeto na home screenu.Oziroma bolje rečeno,navadna aplikacija za e-pošto deluje hitreje z gmail naslovom,kot pa namenska googlova...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Me pa nekaj zanima je to dobroo da imam tako na prenosniku kot na tem tabičnem isti račun , ko brskava oba z ženo vsak na svojem se opazi razlika v hitrosti , ali je boljše da imam na tablici drug račun .?
Jernej @ Opera je tudi mene negativno presenetila še Chrome je hitrejši.