S hitrostjo na enojedrnem procesorju pač je,tako kot je.Treba je izbirat programe,ki se najbolje odzivajo.Deluje pa HD video brez problema v MX playerju tudi iz usb ključa.Po novem sem navdušen nad brskalnikom Dolphin for Pad,ker je od vseh preizkušenih daleč najhitrejši in najodzivnejši.Zdi se mi še nekaj (nisem zdaj tega preizkušal z nekimi testi,ampak je pač občutek),da s privzeto android tipkovnico brskalnik deluje počasneje.Ko se stran nalaga,na določeni točki obstane in šele čez nekaj časa nalaga naprej.Drugače uporabljam MultiLing keyboard,v zadnjem tednu pa sem zaradi enega buga te tipkovnice v programu IMO (chat) uporabljal privzeto android in naenkrat slabša odzivnost brskalnika.Ne vem,mogoče pišem nesmisle,ampak pač občutek.
Kot sem že napisal,problemi z osvetlitvijo pri nizkem stanju baterije ostajajo tudi po posodobitvi,vendar samo,če je osvetlitev nastavljena nekje na sredinsko vrednost ali manj.Takrat se pri odklepanju zaslon ne osvetli tako,kot bi se moral oz.se sploh ne in še nekaj niha vse skupaj.
@retro
Težave s povezavo (doma) sem jaz imel na začetku,ko sem imel povezavo kriptirano (zaščiteno z geslom).To zaščito sem izklopil,ker itak živim bolj na odročnem področju.Problem je bil s samo povezavo na omrežje,po izklopu zaščite deluje normalno,ampak tu je glavna težava siolov modem (o teh zadevah že dovolj povedanega),ker nikjer drugje nisem imel niti najmanjših težav.Je pa res,da se po zaklepu tablica vsakič na novo poveže,sicer v nekaj trenutkih,ampak je v nastavitvah nastavljeno drugače (Ohrani povezavo Wi-Fi med spanjem-vedno).Mogoče preverite to opcijo,če je že seveda niste,čeprav meni ne deluje tako kot bi morala.Vsekakor pred nakupom 3g modema poskusite vse druge možnost.Če imate mobitel,ki omogača mobilno dt (wi-fi tethering),lahko poskusite tudi s tem,čeprav se potem na mobitelu baterija hitro prazni.
Še ena stvar,super na androidu deluje tako navadna fizična usb tipkovnica in miška kot tudi brezžična kombo varianta.Z dodatno aplikacijo External Keyboard Helper Pro se uredi še slovenski izgled tipkovnice in chat je potem enako tekoč,kot na pcju.