Prestigio multipad 9.7 ULTRA.( MODEL 5197 )

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Ja pa to je koš, mi je uspelo , Hvala, Res sem neuk in pri mojih letih mi je to toliko težje, vam mlajšim bolj ukim je to lažje-

Nazadnje urejeno:

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.830
139
63
Pa si zapeljal ikono na ta X
sprasujem se.gif

EDIT: Ta čas si že pogruntal.
smile-1.gif

Malo tolažbe, tudi jaz nisem več mladenič, sem se pa z pomočjo Alterja marsikaj naučil, kar je mladini samoumevno
cheer.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Hvala, tebi krimec in tudi ostalim, res je dokler mi ni eden od starejših kolegov omenil ALTER, sem bil v kmici, dejansko sem v tem času ko sem član izvedel toliko koristnega od vas dragi člani da mi ja ta spletna stran razjasnila in mi še vse tisto kar ne vem in mi pomaga do razumevanja teh novejših pogruntavščin, je pa res da vam rad prisluhnem.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Sem pa na spletu čist slučajno našel antivirusni program ki je prilagojen prav tej tablici in sem ga seveda namestil--AegisLab Antivirus Fre. Tako da vam ga tudi ostalim priporočam.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Če ni odveč bi vas prosil če lahko kateri izmed vas sestavi spisek programov ki so nujni na vsaki tablici, bilo bi mi lažje in tudi drugi ne bi brez veze nastavljali programe ki jih ne rabiš, hvala.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
antivirusa in taskkillerja ne rabiš.
Pro virusom se braniš tako, da ne nalagaš kr vse povprek. Malo pogledaš oceno aplikacije, feedbacke pa vidiš če je varna za naložit. Pa vse inštaliraš iz marketa.

glede taskkilerja; aplikacije zapuščaš s tipko back (puščica) in ne home (hiška) oz redke aplikacije imajo celo možnost exit. Se boš počas naučil;)
taskkiller ti zna nardit več štale kot koristi, ker zna tudi kakšno stvar preveč ugasnit.
Lahko pa probaš in se učiš;)

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Če ni odveč bi vas prosil če lahko kateri izmed vas sestavi spisek programov ki so nujni na vsaki tablici, bilo bi mi lažje in tudi drugi ne bi brez veze nastavljali programe ki jih ne rabiš, hvala.

Upam, da boš razumel, da ne gre za štos, ampak tisti programi, ki morajo biti NUJNO gor, so že gor in se jih ne da odstranit (vsaj ne na način, ki so ti ga opisovali zgoraj, npr. Google play, Nastavitve ipd.).
Drugače so pa uporabni:

GOOGLE PLAY (brez tega je tablica itak BV, sploh, če jo uporablja otrok)
YOU TUBE (ki je tud že gor)
GLASBA - predvajalnik (že gor)
FILMI - predvajalnik (enako)

Med tistimi, ki pa jih še ni gor, je pa fino naštimat kako aplikacijo za VREME (jih imaš polno), TV spored, TTX, če veliko letaš z avioni tudi takšna aplikacija (FLY, če se ne motim) ... pa to zdele iz glave. Veliko aplikacij je pa tudi brezveznih, ampak to ugotoviš šele po tem, ko jo instaliraš (k sreči FREE, zato ti poleg malo časa ne vzame nič drugega).

Odgovor ni ne vem kaj obsežen, koristen, nekaj pa je.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Hvala za nasvete, kot pravite nekaj bom tudi sam pogruntal, več glav pa sigurno več ve,noker,@ --Googleplej, bom ga poiskal, ostalo vreme sem že našel to za Slovenijo, ja bo pomalem.Taskkiller pa sem odstranil, ne razumem Angleško in dejansko ne razumem same funkcije, bo bolje tako.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Imam pa še eno vpeašanje, kako se programi in druga šara namešča na SD mikro kartico ki jo vstaviš v aparat namreč ne najdem poti do nje.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ej, ej ... ustav mal konje
grin1.gif

Google play je že gor, ne piše pa Googla play, temveč Play store/market al neki tazga (na pamet ne vem, je bela ikona kot košarica za v trgovino)

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Pa kaj se ta kartica začne polnit ko je notranja polna ? kajti meni kaže 2 kartici--SDCARD-- in EXT SD, sem premaknil 2 programa in je ta ex--še vedno prazna, KDAJ? se prične polnit, ko je notranja polna?