Preseliti se skupaj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

slo91

Pripravnik
26. jul 2007
435
2
18
Ljubljana
Kdaj ste se preselili skupaj s partnerjem? Kaj sta takrat delala (študent, redno zaposlen)? Kako vama je zneslo, predvsem finančno? Kak nasvet?

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Preselila sva se po 7 letih, oba zaposlena za nedoločen čas, kak bo pa z financami ti pa še ne znam povedat točno, ker je tako šele 6 mesecev (če bo vstalo tako, bo nekak še šlo).
kakšen nasvet pa rabiš?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Nasvet? KOMRPOMISI, KOMPROMISI, KOMPROMISI!
grin1.gif

1. Položnice so na prvem mestu
2. Dobro je, da oba vesta, da je vse drago in se oba trudita pri tem (pranje ob nedeljah, ugašanje luči, ...)
3. Hrane se ne meče stran - trudita se kupiti to, kar bosta dejansko pojedla. Verjemi kako hitro ugotoviš, da pol preveč kupuješ.

aha, brez službe nema špasa. Če nimata službe za nedoločen čas, ne zapravljajta na veliko!

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
908
153
43
Po šestih letih, moja imela prej v lasti 1-sobno stanovanje, potem kupila 3-sobno, sedaj sva skupaj v stanovanju dobra 3 leta, štima vedno bolj in bolj, sedaj še na poti naraščaj, tak da bo skupno življenje popolno.

Je pa res, veliko skupnega pogovora, delo opravljava vsak vse, enkrat en več, enkrat drugi, seveda težja dela opravljam jaz.

Lp,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
takoj
jaz sem imel stanovanje in vse. redno sluzbo.ona studentka. in v tem stilu furava dalje

vidim, da sem s tem resil 100 problemov. ni usklajevanja in pogovorov okol denarnice. amerika.
prihranjen cas nameniva seksu

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik _robi_ pravi:
Preselila sva se po 7 letih, oba zaposlena za nedoločen čas, kak bo pa z financami ti pa še ne znam povedat točno, ker je tako šele 6 mesecev (če bo vstalo tako, bo nekak še šlo).
kakšen nasvet pa rabiš?

Kaj sta pa teh 7 let delala? Spala vsak pri sebi doma, ob rednih službah in vsem ostalem? Sta vi2 ena tistih ki imajo vsak svojo blagajno?

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
kaj pomeni beseda partner? Zakaj bi se kadarkoli v življenju hotu preselt skp s katerokoli punco?

že če prespi katerakoli pri meni je več kt preveč, da bi jo pa mogu gledat pa zjutri in zvečer dan za dnem....!?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
kaj pomeni beseda partner? Zakaj bi se kadarkoli v življenju hotu preselt skp s katerokoli punco?

že če prespi katerakoli pri meni je več kt preveč, da bi jo pa mogu gledat pa zjutri in zvečer dan za dnem....!?

Zato si pa nabaviš tebi najlepšo žensko na svetu.

Da jaz zahaklam kaj Angelina-like, se lahko preseli k meni zdaj takoj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
v enosobno nadstandarno? angelina like z nekaj soli v glavi bo rekla: "Ne, hvala."

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:

Najprej odrasti. Ko se boš pa pri 30 letih sam zbujal, ker te nobena mladinka ne bo več pogledala, vsi kolegi bodo imeli pa žene in otroke ter skupne piknike z mulci, kjer tebe ne bo, boš pa vedel kaj je partner.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
za skupne piknike z mularijo se pa je res za sekirat , kake pišete eni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.