Preseliti se skupaj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:

Najprej odrasti. Ko se boš pa pri 30 letih sam zbujal, ker te nobena mladinka ne bo več pogledala, vsi kolegi bodo imeli pa žene in otroke ter skupne piknike z mulci, kjer tebe ne bo, boš pa vedel kaj je partner.

Ti moraš bit pa na težkem selu doma, da poznaš samo poročene 30-letnike in se ti to zdi visoka starost. Tu, kjer jaz živim, 30-letniki žurajo in pecajo 23-25 letnice.

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:

Najprej odrasti. Ko se boš pa pri 30 letih sam zbujal, ker te nobena mladinka ne bo več pogledala, vsi kolegi bodo imeli pa žene in otroke ter skupne piknike z mulci, kjer tebe ne bo, boš pa vedel kaj je partner.

Ti moraš bit pa na težkem selu doma, da poznaš samo poročene 30-letnike in se ti to zdi visoka starost. Tu, kjer jaz živim, 30-letniki žurajo in pecajo 23-25 letnice.

No pa dejmo 40, 30 je res malo.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
za skupne piknike z mularijo se pa je res za sekirat , kake pišete eni.

Brihta brihtna - hotel sem povedat, da te tudi najboljši kolegi več ne bodo klicali ko so v igri otroci, ker bodo klicali tiste, ki imajo otroke. In takrat potem ostaneš sam oz. si moraš poiskat novo družbo. Na pir pa od teh itak skoraj nobeden več ne gre.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
okej, in kaj je tu narobe...normalna evolucija osebnega razvoja, taka ali drugačna. Pač maš par novih kolegov.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Če si pri 30 sam, ajde ok. Če si pri 40 sam (ne šteje na sveže sam, ampak dalj časa sam) si čudn.

Kaj je čudno in kaj ne, je vedno gledano s strani večine.

Raje imam 40-letnike, ki so cel lajf več ali manj sami in se večini zdijo malo čudni, kot pa 30+ nekaj letne ločence.

Moj kolega se je pred 2 letoma pri 30 "sanjsko poročil".Poročna zabava v najboljšem mariborskem hotelu, poročno potovanje v ekzotiko, ni da ni. V tem času je naštepal froca. In kaj se je zgodilo 2 mesca nazaj. Baba ga je našutirala.

Da te pri 32 baba našutira in da moraš 24-25 letnicam, ki eventuelno pokažejo zanimanje zate, razlagat, da si ločen in da plačuješ preživnino za froca...pa to je samo za metek v čelo spustit.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
okej, in kaj je tu narobe...normalna evolucija osebnega razvoja, taka ali drugačna. Pač maš par novih kolegov.

Tako je. In ko prideš v ta del normalne evolucije osebnega razvoja, potem veš kaj in kdo in zakaj je tvoj partner. Zato pa sem mu napisal, naj najprej odraste, pa bo potem vedel kaj partner je. Če pa misli, da bo pri 40 še kar 5 krat na teden jahal vsako noč drugo, se je pa zmotil.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Človek , pa kje ti živiš, 40-letnik bistveno lažje jaha vsako noč drugo, kot pa kak 20-leten smrkavec, ki ničesar nima.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Jaz sem večina? Ne zanima me kako drugi na to gledajo, tako je moje mnenje. Lahko imaš par propadlih zvez, shit happens, da pa imaš pri 40ih eno ali dve napol resni propadli zvezi za sabo........ ene par takih poznam in sem si pač na podlagi njih ustvaril mnenje.

Tvoj kolega je imel pa nesrečo pri izbiri partnerja, je pa vsaj preskočil stopnjo 20- letnika ki samo na gostilne študira.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:

TrekNotThisShitAgain.jpg

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
No brihta, ko sva se spoznala sva bila oba še študenta, stara 18 in 19 let, tak da ni bilo opcije niti želje živeti v skupnem gospodinjstvu. Zadnja tri štiri leta sem jaz večino časa živel pri njej, potem pa ko sma enkrat imela denar, sva kupila stanovanje in odšla na svoje. Kaj ti tukaj ni jasno?
Saj verjetno avtor teme nima v mislih, da se preseli k njenim tastarim, ampak da gresta na svoje!?!

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Sem kr vedu da boš to vprašu, drugač te pa en ku*c briga.
No po kolkem času se pa po tvojem mora it na svoje z žensko? Pa ne v stanovanje ki si ga ti dobil o dedka oz očkata ampak čist na svoje?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik slo91 pravi:
Kdaj ste se preselili skupaj s partnerjem? Kaj sta takrat delala (študent, redno zaposlen)? Kako vama je zneslo, predvsem finančno? Kak nasvet?

Odvisno kok si star. Pri 35 dvomim, da boš čakal 5 let in hodil na zmenke, preden se vseliš skupaj. Drugače pa je spet pri 19-ih letih...

lordinho

Pripravnik
3. avg 2007
155
0
16
MB
avtor teme sicer sprašuje, kdaj se preselit skupaj s partnerjem, ne kupit svoje stanovanje.
tukaj je odgovor čimprej (recimo kake 3 mesece je dovolj). Ker komaj takrat, ko skupaj živiš, lahko ugotoviš ali sta za skupaj ali ne.

Kar se pa tiče nakupa, pa komaj po tem, ko sta že nekaj časa skupaj živela (v dedkovem, najemniškem itd. stanovanju).

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Ah mularija, takoj ko spustite mamino krilo ze ne veste kako in kaj bi. Sj ne recem ce je clovek star 19 let, ko si pa enkrat star 26,27,28 ali vec let in sprasujes na forumu kako preziveti in potem poslusati komentarje v stilu "ne meci hrane stran"..... fak, djte no ljudje bodite normalni. Ce vam je tok grozno tesko, da morate denar sparati na hrani potem raje ostanite pri mamici. Se predobro poznam primere v stilu: "Midva imava pa svoj flat, ful sva dobr zrihtala kopalnico..... 2500 evrov sva dala za keramiko, sam mi sploh ni zal k je full dobr...." zatem odpres hladinik v katerem poleg 2 jajc, margarine, odprtega tetrapaka mleka in nekaj kislih kumaric ni nicesar.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
''Ne meci hrane stran'' kaj je pa s tem narobe? Ka ti hrano stran mečeš? Pol pa res ni recesije! Jaz tudi nimam vedno polno nabit hladilnik, ampak se bolj kopuje sproti kaj se rabi in toliko kolikor se poje. Nisem vedel da je to narobe? Na zalogi je edino vedno dovolj piva:)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.