Preseliti se skupaj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Ah mularija, takoj ko spustite mamino krilo ze ne veste kako in kaj bi. Sj ne recem ce je clovek star 19 let, ko si pa enkrat star 26,27,28 ali vec let in sprasujes na forumu kako preziveti in potem poslusati komentarje v stilu "ne meci hrane stran"..... fak, djte no ljudje bodite normalni. Ce vam je tok grozno tesko, da morate denar sparati na hrani potem raje ostanite pri mamici. Se predobro poznam primere v stilu: "Midva imava pa svoj flat, ful sva dobr zrihtala kopalnico..... 2500 evrov sva dala za keramiko, sam mi sploh ni zal k je full dobr...." zatem odpres hladinik v katerem poleg 2 jajc, margarine, odprtega tetrapaka mleka in nekaj kislih kumaric ni nicesar.

Jaz nisem napisala, da si ne sme privoščiti kvalitetne hrana, ali pa malo hrane. Napisala sem samo, da s časoma ugotoviš, da veliko denarja vržeš v smeti, če ne ravnaš pametno ( v tem primeru s hrano) in veliko hrane zmečeš v smeti. Ta denar lahko za kaj bolj pametnega uporabiš. A ne?

Tukaj ni nič slabega mišljeno. In tudi, eč imaš denarja kot solate, še ne pomeni, da je normalno da mečeš hrano v smeti.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
evil.gif

Sem dobil identičen občutek.

Model, ti se raje nad samo zamisli, sodeč po tvojih komentarjih si bil pri 30 tako debel in plešast, da te nobena ni več pogledala.

Steva imam pa itak blokiranega, mi ni njegovih blodenj za brat.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Za vas, ki vas tako obremenjuje samskost drugih, sem vedno imel oobčutek, da v svojih zvezah niste ravno srečni.

papak kdo se tukaj obremenjuje s kom?? v času ko si se mulil zaradi šuhov in nisi dajal ljubezenskih nasvetov na alterju, ni bilo ene samcate debate o tem, kaj bi naj 30 letnik v svojem življenju počel in kaj ne. Kak se spet pojaviš, evo ti ga! Spet vsako temo spelješ na isto zlajnano zgodbo: jaz sem 30 letni samski jebaæ bla bla bla, pa pyzda kot da to že nisi 500x povedal. kdo je zdaj tu obremenjen?
Ti je malo samozavesti zmanjkalo in si si jo prišel spet pumpat na alter? daj spyzdi nazaj grde 16 letnice f00kat, nam pa daj tu prosim mir
No Kasius, ti pomagam pri branju

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
evil.gif

Sem dobil identičen občutek.

Model, ti se raje nad samo zamisli, sodeč po tvojih komentarjih si bil pri 30 tako debel in plešast, da te nobena ni več pogledala.

Steva imam pa itak blokiranega, mi ni njegovih blodenj za brat.

Točno tako ja
smile-1.gif
S takimi izjavami samo dokazuješ, da si bumbar na kvadrat oz. si še zelo zelo zelen.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Jz sm sam enkrat naredu napako in pustu babi, kao študentki, brez službe, da pride hmen živet, ker doma nima dveh kvadratov. Goni to!!! Živiš jo dok kao študira, pol pa se ti skurba. Zdj ne šmerglam 5%, prvo redna služba, pol opravljen izpit iz gospodnjiskih in sexualnih opravil, nato bom šele premislu, če lahko.
Zdj je pa tak zakon dokler ni nobene pr bajt, vsaj prpelješ ostale pa jih žgeš po mili volji.:)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
jo je srečala pamet in je bejba ugotovila, da noče svoje prihodnosti graditi z nekim sumljivim metalcem?
confused-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer sem mogoce prevec konzervativen, vendar skoraj dvomim v uspesno zvezo pri nekom ki se je vezal pri 40, pred tem pa vsak teden drugo preganjal.

Tudi jaz.

Moja poanta je, da mi gredo na živce ti kalupi, do katere starosti je "treba biti nujno v zvezi". Ljudje smo različni, jaz poznam 35-letnike ki zgledajo dejansko stari 25, poznam pa tudi take, ki zgledajo ko 50-letni ateji. So razlike v načinu življenja..

Jaz sem daleč od zagrenjenega samca, ki hoče biti cel lajf sam in podirat, kolk se da. Sem samski, iščem. Osebe, s katero bi si želel deliti življenje, žal še nisem spoznal, zato se tačas malo zabavam.

V teh debatah sodelujem mogoče na nekoliko žolčen način, ker mi gre na jetra to pametovanje do kdaj je pa "treba biti v zvezi, drugače si čuden". Če bi mene nekdo pri 20 vprašal, kako bom živel pr 30, bi kot iz topa izstrelil "ja, valda, poročen bom, pa dva otroka bom imel".

Pri 25 več nisem bil tako prepričan. Nekaj na silo pač ne gre, čeprav eni to v končni fazi naredijo.

glede an to, da še nisi srečal..si čuden. če dodam opanke, si dokazano čuden, če dodam tvoje psote si pravnomočno dokazano čuden.

če fuknem tarot na mizo, vidim da

boš drkal do konca svojih dni. solo. samski. pa pecal boš..sam ne bo nič

jeba.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Softi, Kasius je v življenju porival babe, na katere lahko ti samo po netu drkaš. Pač, ne more balkanec slovenske rasne kobile žgat, [censored] ga, nije žvaka za seljaka.

Ti imaš, kolikor razumem, svoju jedinu, ne vem, kaj tebe tolk matra spolno življenje samskega Kasiusa. od tega kako se oblačim naprej. Za tebe mi je itak jasno, da si debeli plešasti balkanec, ki poriva svoju jedinu in da si najžešči, ker vsake tolko piksno v sosedovega mačka fukneš. Pač tipična zgodba iz revnih ljubljanskih naselij.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
dajte no,kakšni ste..zdaj se bo pa moral spet sam banat za nekaj časa
grin1.gif

Mah niti ne, vsake tolko mi prav paše vas retardirance, ki mislite, da je Dostojevski vodka, Bratje Karamazovi pa družinsko podjetje, v glavo hebat.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
samo da si nazaj prišel, in prelomil besedo
wink-1.gif
mož časti? mož beseda? bolj ne, navadna muha, ki ne more brez alterja. Odvisnik.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Softi, Kasius je v življenju porival babe, na katere lahko ti samo po netu drkaš. Pač, ne more balkanec slovenske rasne kobile žgat, [censored] ga, nije žvaka za seljaka.

Ti imaš, kolikor razumem, svoju jedinu, ne vem, kaj tebe tolk matra spolno življenje samskega Kasiusa. od tega kako se oblačim naprej. Za tebe mi je itak jasno, da si debeli plešasti balkanec, ki poriva svoju jedinu in da si najžešči, ker vsake tolko piksno v sosedovega mačka fukneš. Pač tipična zgodba iz revnih ljubljanskih naselij.

Stari, da nisi ti res kakšne kobile žgal, vsaj po pisanju sodeč si res na živali prešaltal.
hysterical-1.gif

Pa ko sem ravno pri volji, dej povej kakšna je to rasna slovenska kobila? Je šumava po hrbtu in nogah. Dej malo podefiniraj, da vidim kaj zamujamo mi "južni". Pa če me spomin ne vara, si šolan, plešast pa borilne veščine treniraš. Tipičen zemo stil.

A za softija je majkemi vse res, ko bi vedeli, da je softi porekla, ko večina Alterja, ahahahah.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Za dobrim konjem se dviga prašina., pravijo...

Mene zabava, da se modeli s tega foruma tolk ukvarjate z mano..Jaz ne znam napisat ničesar o davidoffu, stevu, fadilu in podobnih..ker enostavno niste zanimivi..ste ko ena čreda...vsi isti..:)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.