Preseliti se skupaj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Ne primerjaj trditvi "ne meci hrane stran" in "varcuj na hrani". Vazn da je pir, jedl bomo pa pr sosedu.... Slovenska mentaliteta bi lahko to imenovali.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Ah spet me narobe razumeš. Jaz ne šparam na hrani, ne delam si pa tudi ne nepotrebnih zalog, ker se mi je že zgodilo, da smo metali stran hrano, pa se mi je kar malo butasto zdelo.. Ja pivo je pa vedno, če ne drugega zaradi kakšnih obiskov pa tudi zato ker zvečer po službi paše!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik _robi_ pravi:
Sem kr vedu da boš to vprašu, drugač te pa en ku*c briga.
No po kolkem času se pa po tvojem mora it na svoje z žensko? Pa ne v stanovanje ki si ga ti dobil o dedka oz očkata ampak čist na svoje?

Žensko spoznaš, če je kul, jo povabis da se preseli k tebi, like en mesec bo ok, še vedno jo lahko počiš ven ravno karad želiš.

Če kuha, redno da, zna kaj pospravit in skrbet za rože, ter da je hrana na mizi ko se vrneš domov, nevem zakaj se nebi takoj preselila,
ko ti kaj ne paše, ji daš kufre pred vrata; adijo hvala
smile-1.gif

Podobno je meni moja naredla, ti rečem bit v tej poziciji da lahko nekoga fukneš ven, je vrhunsko, govorim iz izkušenj z nasprotne strani.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
ja mx vse je tukaj ql, če imaš svoje stanovanje. Če pa imaš samo svojo sobo, pa ne moreš kar po enem mesecu nekoga k hiši pripeljat za stalno oz. dok ti paše. Midva sva imela to srečo, da se jaz ful dobro z njenimi zastopm, pa sem zadnja tri leta skoraj skoz tam živel.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Ksz... Nekako imam obcutek da nisem normalen. Vidim da bi moral do 40 leta vsak teden (od 15 naprej) jagat drugo, mogoce bi mi s kaksno uspelo kak mesec skupaj bit. Pri 40 pa eno zacopatit(ni vazno kaj) pase ozenit in froce naredit.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ksz... Nekako imam obcutek da nisem normalen. Vidim da bi moral do 40 leta vsak teden (od 15 naprej) jagat drugo, mogoce bi mi s kaksno uspelo kak mesec skupaj bit. Pri 40 pa eno zacopatit(ni vazno kaj) pase ozenit in froce naredit.

Končno nekdo, ki je dojel point
aplauz.gif
...

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
ja pol pa mam kolege stare okol 30let, pa niso mel vsi skupaj za eno resno razmerje. Pač enkrat pride čas, ko se moraš zresnt...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Meni je bolj smešno gledat novodobne očete v 10 let starih spuščenih benfah in njihove novopečene žene v roza visokih petah, kako glumijo "skrbne starše".

Še včeraj sta pozirala po fensi kafičih, zdaj sta pa naenkrat "resna", ker "se je treba zresnit, smo že dost stari". Pol jih pa gledaš v kafani, kako se družno dereta na malega froca, ker ga ne obvladata.

Tako da, nimam nič proti, če eni smatrate pod "zresniti se" imeti babo in froca. Pod nujno in na silo, če je treba, samo pač "ker smo dost stari". Samo, bodite tako prijazni, da ne vsiljujete svojega pogleda na lajf vsem okoli sebe.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Mam tak občutek ko da me nekaj napadaš. Meni je vseeno kdaj kdo dobi froca, pa kdaj se zresne. Pač tak kot pravi hanzi, imeti prvo resno pri 40 letih zgleda da ratuje normalno.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Niste folk malo preveč obremenjeni z vsemi okoli vas? Ti si, kolikor sem razumel, v zvezi, zakaj te torej tako matra, kaj počnejo tvoji 30-letni, 40-letni kolegi? Pa tudi če nikoli ne bodo v nobeni zvezi, to je njihov problem, ne tvoj.

Za vas, ki vas tako obremenjuje samskost drugih, sem vedno imel oobčutek, da v svojih zvezah niste ravno srečni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Sicer sem mogoce prevec konzervativen, vendar skoraj dvomim v uspesno zvezo pri nekom ki se je vezal pri 40, pred tem pa vsak teden drugo preganjal. To pa ne pomeni da moras imeti otroka s prvo ki ti je dala sicer mogoce ze pred 20 leti. Nekaj na silo je BZ.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Kdaj v skupno zivljenje pa ne mores z enim stavkom napisat. Zaradi mene lahko prvi teden, ce so zato "pogoji". Ce pa moras biti pri tasci s katero se ne razumes pa je bolje da ne gres nikdar v skupno zivljenje. Zato sem sam najprej sel na svoje, potem pa kravco "kupil".

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Hmm....življenje sicer prinese, kar pač prinese, ni mi pa jasno razmišljanje teh jebaæev, ok do 35 gre pa magari do 40, kaj pa potem?
Sliši se malo čudno res, ampak kaj pri 50-ih ali 60-ih bo isto?
grin1.gif

WTF

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Mene je kolega ze pred 10 leti zajebaval, ce mislim zvezke otrokom s penzijo kupovat. No sedaj te skrbi ni, saj penzije ne bom docakal. No on se ocitno se kar razume po 15 letih, pa ceprav si je z eno, tri nakopal.

Nazadnje urejeno:

warpaint

Pripravnik
6. jul 2011
198
1
18
Nord
Hjah, preseliš se skupaj takrat, ko misliš da je čas za to. Lahko je to po enem tednu, lahko po enem letu. Jaz sem bil že v vse sorte situacijah, med ostalim me je ena po parih mesecih precej teatralno vrgla iz bajte. V času ko je bilo pri hiši kar nekaj obiskov.
O tem, kdaj je čas za "resno" zvezo pa... kakor komu paše.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sicer sem mogoce prevec konzervativen, vendar skoraj dvomim v uspesno zvezo pri nekom ki se je vezal pri 40, pred tem pa vsak teden drugo preganjal.

Tudi jaz.

Moja poanta je, da mi gredo na živce ti kalupi, do katere starosti je "treba biti nujno v zvezi". Ljudje smo različni, jaz poznam 35-letnike ki zgledajo dejansko stari 25, poznam pa tudi take, ki zgledajo ko 50-letni ateji. So razlike v načinu življenja..

Jaz sem daleč od zagrenjenega samca, ki hoče biti cel lajf sam in podirat, kolk se da. Sem samski, iščem. Osebe, s katero bi si želel deliti življenje, žal še nisem spoznal, zato se tačas malo zabavam.

V teh debatah sodelujem mogoče na nekoliko žolčen način, ker mi gre na jetra to pametovanje do kdaj je pa "treba biti v zvezi, drugače si čuden". Če bi mene nekdo pri 20 vprašal, kako bom živel pr 30, bi kot iz topa izstrelil "ja, valda, poročen bom, pa dva otroka bom imel".

Pri 25 več nisem bil tako prepričan. Nekaj na silo pač ne gre, čeprav eni to v končni fazi naredijo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Za vas, ki vas tako obremenjuje samskost drugih, sem vedno imel oobčutek, da v svojih zvezah niste ravno srečni.

papak kdo se tukaj obremenjuje s kom?? v času ko si se mulil zaradi šuhov in nisi dajal ljubezenskih nasvetov na alterju, ni bilo ene samcate debate o tem, kaj bi naj 30 letnik v svojem življenju počel in kaj ne. Kak se spet pojaviš, evo ti ga! Spet vsako temo spelješ na isto zlajnano zgodbo: jaz sem 30 letni samski jebaæ bla bla bla, pa pyzda kot da to že nisi 500x povedal. kdo je zdaj tu obremenjen?
Ti je malo samozavesti zmanjkalo in si si jo prišel spet pumpat na alter? daj spyzdi nazaj grde 16 letnice f00kat, nam pa daj tu prosim mir

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.