Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Ne boš dočakal 55 let! Garant. Pa nimam nič proti tebi.
Ker si sprejel taka pravila igre, ker z načinom dela dobesedno pljuvaš po svojem zdravju!
Ker misliš, da tako MORA biti. Ker se greš posel na način, na katerega se ga gre večina.
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
customer support? sem kupoval klimo in sem tudi tebe povprašal pa sem najprej čakal (oz spomnil na ponudbo 1x), potem sem vmes našel eno ki mi je bolj odgovarjala pa sem še za tisto povprašal pa nič odgovora s tvoje strani. tisto drugo sem potem montiral.
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
customer support? sem kupoval klimo in sem tudi tebe povprašal pa sem najprej čakal (oz spomnil na ponudbo 1x), potem sem vmes našel eno ki mi je bolj odgovarjala pa sem še za tisto povprašal pa nič odgovora s tvoje strani. tisto drugo sem potem montiral.
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Ja... veš kaj sem pravkar delal? brisal zasebna sporočila. Mislim, da jih je bilo za 35 strani. In ja priznam, lani sem delal v glavnem enostavne zgodbe. Vsi ki so "preveč" spraševali in glihali so odpadli. Vem ni OK. Ampak se življenje na žalost včasih obrne v napačno smer ( Johannes ima tukaj kar prav). Ampak tako pač je in verjetno bo letos zelo podobno. Ni problem z nasveti preko maila, telefona,... z veseljem bom odpisal.
Montaže bom pa načeloma delal samo še tiste, kjer se mi vsaj približno finančno izide. Namreč nimam namena delati s poceni materialom, nimam namena delati na spol. Če že naredim, želim, da je stranka zadovoljna. In ja, glede na konkurenco, ki je vsak dan večja, pri mojih želenih "standardih" nisem več najcenejši. Se zna zgoditi, da se iz zgodbe v prihodnje vsaj za nekaj časa umaknem.
Sem poskusil z zunanjimi izvajalci. In ne vem, ali sem jaz čuden ali kaj, ampak z nobenim nisem bil zadovoljen.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kaj ko bi Alter organiziral neke delavnice za upokojence, ki imajo preveč prostega časa? Ker današnji upokojenci so res sralci brez primere.
V letu 2015 nisem bil niti 1 dan na dopustu, v 5ih letih pa sem bil na bolniški vsega skupaj, beri in piši-4 dni, pa še takrat sem preko računalnika delal kaj za firmo. Trgovina je odprta 11 ur brez premora in pač nekdo mora bit tukaj. Nimam vikenda na morju, gumenjaka tudi ne. Zdaj bo treba kupit še en avto, pa ne sme bit preveč dobr, ker me že skrbi kako se bo odzvala okolica z Johannesom na čelu, ki mi bodo na račun tega glihali ceno v poden. Tole ni sarkazem, poznam enega, ki si je po letih trdega dela privoščil X5. Padali so očitki, promet mu je upadel, na koncu se je avta znebil.
Fakit, moj kolega ma kontra teorijo. Avto čimboljši in direkt pred firmo parkirat, da ja vsi vidijo, da si uspešen, pa še raje pridejo k tebi, ker očitno dobro delaš
Zato je zdaj BMW petko zamenjal s (sicer rabljeno) 911.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Te stenske nalepke zmagajo. Cena 20 - 30 EUr
http://www.stenska-nalepka.si/nalepke-otroci
Na Aliexpresu pa 2 - 4 EUR.
ISTE NALEPKE!
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Aparat na katerega si vse to napisal je iz kitajske ZA MALE PARE. A se pocutis kaj nategnjenega.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Glej, tvoje penzije je treba nekako odplačat. Če bi imeli pošteno obdavčitev, tudi ne bi bilo treba toliko delati. Penzije tvoje generacije pri temu doprinesejo levji delež.
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
Aparat na katerega si vse to napisal je iz kitajske ZA MALE PARE. A se pocutis kaj nategnjenega.
Nategnjeni so kitajski delavci. Ki delajo še vedno, kot beremo, za 200, 250 evrov.
Nategnjeni pa so tudi slovenski delavci. Ki delajo še vedno za 580 do 700 evrov, v primerjavi z avstrijskimi, kjer NIHČEod Avstrijcev ne reče niti Guten Tag za manj kot tisočaka!