Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Ne boš dočakal 55 let! Garant. Pa nimam nič proti tebi.
Ker si sprejel taka pravila igre, ker z načinom dela dobesedno pljuvaš po svojem zdravju!
Ker misliš, da tako MORA biti. Ker se greš posel na način, na katerega se ga gre večina.
V bistvu tole vem tudi sam
Zakaj se potem večina norčuje, tako iz mene (samo zato, ker sem penzič in kao nič ne vem), kot iz tega, kar napišem?
Zato, ker podzavestno vedo, da imam še kako prav.
Me prav zanima, v kakšnem stanju bodo ti žalilci pri šestdesetih, sedemdesetih?
Me zanima, koliko časa bodo ti liki uživali penzijo, odnosno tistih 250 evrov, kar bo čez 15, 20 let "zelo dobra" penzija?
Moj pokojni oče jo je užival (penzijo namreč) celih 34 let. Vi jo NE BOSTE toliko časa. Niti slučajno! Niti 10% od vas, ker delate noč in dan.
Sistem je namreč sedaj postavljen tako, da zaključite delovno dobo in se relativno kmalu zvrnete v jamo...
In to kruto dejstvo vas seveda BOLI. Ker mu niti ne morete argumentirano ugovarjati.
Guglajte, pa pošteno napišite, koliko let živi Slovenec po tistem, ko gre v pokoj...
In ker še vedno delate pol manj, kot Kitajci, ki delajo (mnogi) 400ur mesečno (guglajte,če ne verjamete), verjamem, da boste že čez nekaj let morali delati 250, celo do 300 ur mesečno.
Da boste vsaj približno konkurenčni. Konkurenčni Kitajcem in njihovim jajcem... Bolje - smetem.
Bravo! Dobro vam kaže!
Mislim, da bi bilo dosti bolj produktivno kot ugovarjati enemu penziču, kaj narediti, da ne bo tako, kot zelo verjetno bo...