Preprodajalci

bakugan

Pripravnik
2. dec 2011
73
0
6
Davidoff, sem v odgovoru na tvoje sporocilo napisal
svoje mnenje. Na tem gsm-ju mi ga zal ni uspelo
dati na konec, je pa v sredini odgovora.
Lp

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Da ne odpiram nove teme... tast je dva tedna nazaj prodal avto in prodajalcu lahkomiselno, v dobri veri seveda, dal tablice, prometno, zavarovalno, ker mu ja ta obljubil, da mu bo vse skup nazaj poslal. Kaj lahko v takem primeru stori, gre se namreč za problem pri odjavi, ker avta nočjo odjavit brez da tablic. Na policiji nočjo o tem nič niti slišat,... vse sreča je ta, da je avtu že potekla registracija par dni po prodaji... A sploh lahko kej naredi zdej?

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Prijavi naj policji, da so tablice ukradene? Dobiš zapisnik oz. je zavedeno kot da so ukradene in odjaviš avto. Zgolj moje mnenje, ki ne vem, če drži.... Mogoče kdo ve kaj več o tem postopku.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
zmaga.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Saj v bistvu mu jih je ukradel, tako da ne vidim zakaj ne. Če te policaj vpraša kdo jih je sunil, pač poveš.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja vbistvu maš prav ja... dejansko gre potem za krajo... bomo probal še to varianto... čudn da policaji niso tega predlagal.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Kolega je šel točno to vprašat na policijsko postajo in je dobil odgovor, da to ni kraja in da si je lastnik avtomobila sam kriv ter da če bo prijavil lažno krajo, da bo on imel probleme. Lahko da boš imel ti drugačno izkušnjo.

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ja sej razumem ja, ta poteza je bol tko tko... lahko policaji pol dejansko najdejo to osebo, un se bo pa zgovarju pač na to, da bo poslal že enkrat, ker konkretnega datuma itak nista določila...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Nemores prijavit kot krajo ker si jih ti izrocil, to je krivo pricanje, vse kar lahko naredis je da naredijo na policiji zaznamek in da ce bo delal novi lastnik tablic kaksne prekrske da bos ti zasciten. Glede na to da ti tablice potecejo se pa pozanimaj ce lahko takrat nove vzames, kajti lahko da stare avtomaticno zapadejo se unicijo ker potecejo?

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
No vidiš, to sem tudi jaz upal, da bodo na policiji pač naredili nek zaznamek, sam tok da se ve, kdo je sedaj lastnik, pa so ga samo odslovili....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Da ne odpiram nove teme... tast je dva tedna nazaj prodal avto in prodajalcu lahkomiselno, v dobri veri seveda, dal tablice, prometno, zavarovalno, ker mu ja ta obljubil, da mu bo vse skup nazaj poslal. Kaj lahko v takem primeru stori, gre se namreč za problem pri odjavi, ker avta nočjo odjavit brez da tablic. Na policiji nočjo o tem nič niti slišat,... vse sreča je ta, da je avtu že potekla registracija par dni po prodaji... A sploh lahko kej naredi zdej?

Saj zdaj že veš, ampak naredite prepis takoj. Saj delajo do 19. ure...

@Davidoff:
zmaga.gif