Pa saj gre za njegove otroke. Če bo stvar v doglednem času prodal, bojo imeli froci spet kruh na mizi.
Ta severna.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Katera pa je napačna stran Trojan?
žal je res tako.Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Eh, ko bi ti vedel, kakšne "napake" ljudje spregledajo v navalu navdušenja oz. neustavljive želje po avtomobilu ...
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Jaz sem pred leti slikal pred mojo hišo kolegov skuter (Runner 180) in ga dal na A.net v njegovem imenu. Skuter je hitro prodal ...
čez kak mesec opazim ta skuter na netu s precej višjo ceno ... zmotilo me je edino to da je bila spet uporabljena moja fotografija. (saj je slikano moje dvorišče)
Sem kontaktiral novega prodajalca, zakaj prodaja po toliko višji ceni, če ga je kupil za manj denarja ... in zakaj objavlja sliko moje bajte .. pa je reku da saj ga ne prodaja, ga je samo malo postavil na ogled
He he, sem se smejal butastemu izgovoru ... čez nekaj dni oglasa ni bilo več na netu.
A avto.net kaj reagir, če prijaviš oglas kot sporen. Recimo, da sem bil na ogledu in avto je bil karamboliran, lastnikov je bilo vsaj 4, pa preprodajalec ga prodaja.
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Kaj je treba tolko pisat, 950 EUR zanj ne bo dobil, mogoče bo zaslužil 100 EUR ... imho
Bakugan, lahko si sploh vesel, da si se znebil starih jeter .. pa brez zamere