Prepovedane burke

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, publika slovenskih novic je itak znana kot biser inteligence.

bravo. zakaj sploh referendume? anketa na slovenskih novicah al pa 24ur pa je rezultat jasen.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ajaaa???
torej jo poznaš tudi brez .... te kaj že je... burka...žakel...

Ja normalno, da jo poznam že od prej. Saj ti lepo piše, kako se je včasih oblačila.
In kako hribci sprejemate to drugacnost?
wink-1.gif

sodelavca vprašaj.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj se zgodi v glavi za tak preobrat?

pomankanje lastne identitete, nesamostojnost, raje je vodena kot pa da se odloča sama.
ali pa 50€ mesečno kot se že dolgo govori,
danes je denar največji bog, pa če še tollk blejejo o veri, ko jih dovolj globoko analiziraš prideš vedno do istega temelja -cekin in privilegij

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj se zgodi v glavi za tak preobrat?

pomankanje lastne identitete, nesamostojnost, raje je vodena kot pa da se odloča sama.
ali pa 50€ mesečno kot se že dolgo govori,
danes je denar največji bog, pa če še tollk blejejo o veri, ko jih dovolj globoko analiziraš prideš vedno do istega temelja -cekin in privilegij
Jest mislim da je čas da pokažemo hudiča tistim, ki mislijo da lahko zaradi denarja kršijo poligamijo in število otrok. Veliko nas je
10.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Bi se rad zmenu z mano? Glede na to, da imam 5% invalidnost zaradi prsta, imam pravico do domačega terena. No dej prid do mene, pa mi povej v obraz, dej pel pa to...
10.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

bravo. zakaj sploh referendume? anketa na slovenskih novicah al pa 24ur pa je rezultat jasen.
Referendum ne bi pokazal bistveno drugačnega rezultata, to je menda jasno
wink-1.gif

In še to, inteligentni ljudje vedo, da dopuščanje barbarskih navad v normalnem civiliziranem svetu vodi v propad. Eni pa tega ne dojamete.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Referendum ne bi pokazal bistveno drugačnega rezultata, to je menda jasno
wink-1.gif

In še to, inteligentni ljudje vedo, da dopuščanje barbarskih navad v normalnem civiliziranem svetu vodi v propad. Eni pa tega ne dojamete.

Lapo napisano.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Bi se rad zmenu z mano? Glede na to, da imam 5% invalidnost zaradi prsta, imam pravico do domačega terena. No dej prid do mene, pa mi povej v obraz, dej pel pa to...
10.gif

Lahko, z veseljem, a si ne zelis. Res. Ce pa inzistiras pa daj naslov na zs.

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Burke so problem žensk in njihove ponižnosti v islamskem svetu. Zakaj bi bil Božo sodnik? Božo je ženska?

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Vprašaj se raje, kdo bo navijal zate. Ti si zdaj nekdo ki kr neki teži, dej pel, pa to brez da bi argumentiral....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne rabm nobenega navijaca, 1 na 1. Pol bos pa se eno na akusticno kitaro zaspilal po mojih notah, ce ne bos prevec zmatran.