Prepovedane burke

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.935
6.012
113
Citat:

lej, če ona nosi burko, ker misli, da jo ščiti pred čim, je to njena stvar. meni se sicer njena razlaga zdi enako prismuknjena, kot na primer žebranje in ponavljanje vedno istih stavkov za Pastirjem v upanju, da se bo zaradi tega prihodnost odvijala kaj drugače. ampak kdo sem jaz, da bi se vtikoval v verovanja in religije drugih.
when in rome, do as the romans do

else

spokaj nazaj v islamski kalifat .

Ali če dam primer: ko gredo ženske iz Evrope v Irak, SA, Katar, so zakrite (vsaj z ruto okoli glave).
Zakaj obratno potem NE velja ??

Kdo bo mene ščitil pred onimi, ki nosijo burke ?

Nobena ženska si ne želi biti zakrita, razen če so ji to v mladosti spravili v glavo (pranje možganov TM).
Ter da je manj vredna od moških.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kaj ima družba koristi z takimi strašili ??? Nikjer je ne bodo zaposlili,stalno bo na dela borzi,socialni dodatki in kasneje otroške dodatke,ki jih bo proizvedla še več opranoglavcev ! In spet bo eden jejbal 5 žensk,tako da drugim ostanejo spet koze.

Dejmo si vsi burke nataknit na glavo pa se skrijmo pred zakoni RS!

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
>> when in rome, do as the romans do
se strinjam, samo če mene "rimljana" vprašaš, me burke, maske, šali, kape, ... zunaj na ulici nič ne motijo. znotraj v zaprtih prostorih javnih ustanov in drugih pomembnih objektov pa bi zaradi varnostnih razlogov prepovedal kakršno koli zakrivanje obraza. tudi k meni domov zaradi osebnih razlogov ne bi spustil človeka, ki bi imel burko

>> Ali če dam primer: ko gredo ženske iz Evrope v Irak, SA, Katar, so zakrite (vsaj z ruto okoli glave).
>> Zakaj obratno potem NE velja ??
ker se jaz nerad zgledujem po nazadnjaških, primitivnih itd navadah drugih narodov

>> Kdo bo mene ščitil pred onimi, ki nosijo burke ?
hočeš reči da te ženska s črno rjuho čez obrazom bolj ogroža kot terorist z bobmnim pasom pod puhovko in smučarsko podkapo čez obraz?

>> Nobena ženska si ne želi biti zakrita, razen če so ji to v mladosti spravili v glavo (pranje možganov TM).
>> Ter da je manj vredna od moških

Se strinjam, ampak ta problem manjvrednosti žensk je prisoten v mnogih religijah, tudi RKC

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ja RKC je zmeraj zraven in ti so najhujši,za vse so krivi ! Dejmo žgat po njih !

[cenzura] sami levičarski smrdljivci ste gor,zmeraj serjete po RKC!

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Se vam ne zdi, da ste šli z Makarovičevo in Tomičevo malo predaleč? Moderatorji zakaj dopuščate take izpade? Človek je kaki je.

To drži. Ampak, če je človek grd, mu mora to nekdo povedati. Da ne bi ta človek zblojeno in nerealno mislil, da je lep...

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ej, pa sem že mislil, da sva prijatelja, ko sva skupaj pljuvala po islamu. le kako sem ga lahko polomil, da sem v istem stavku omenil RKC in enakopravnost žensk.
isti si kot easy, dokler se pljuva po drugih, je vse dovoljeno, ko pa nekdo nekaj reče čez tvojo priljubljeno religijo, pa tako nastopijo žaljivke.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Hudič je to, kajne!
tongue-1.gif

Če si lep, imaš že pol dela narejenega.
cheer.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
ej, pa sem že mislil, da sva prijatelja, ko sva skupaj pljuvala po islamu. le kako sem ga lahko polomil, da sem v istem stavku omenil RKC in enakopravnost žensk.
isti si kot easy, dokler se pljuva po drugih, je vse dovoljeno, ko pa nekdo nekaj reče čez tvojo priljubljeno religijo, pa tako nastopijo žaljivke.

Ne zagovarjam RKC,samo zmeraj primerjate z islamom,ker sta si povsem različna!

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
ksz

Takole so v Teheranu ženske protestirale proti predpisani uporabi hidžaba. No, čez nekaj časa so se "prostovoljno" odločile, da bodo hidžab nosile. Še danes po Iranu kroži verska policija, ki premalo zakrite ženske "prepriča", da si "prostovoljno" zakrijejo lase:
IranWomanAgainstHijab.png

KLIK

Leta 1936 so hidžab prepovedali, leta 1979 ukazali.

Tako pa je izgledalo pred islamsko revolucijo, preden so se ženske "prostovoljno" odločile, da se žačnejo zakrivat:
127891_story__120209iran11.jpg

KLIK

Aja, pa da ne pozabim - vsega je kriva imperialistična ameriška politika

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Janez Janša: “Kdor se ne strinja s slovensko kulturo in odprto družbo, lahko mirno gre v Sirijo.”

LOL, to izjavi tip, ki se udinja ustašem in na njihovi tv govori v hrvaščini.

Za tiste, ki ne vedo, kdo so ustaši oz. NDH: NDH je leta 1941 okupirala Dravsko banovino - Slovenijo

<a href="NDH je leta 1941 okupirala Dravsko banovino - Slovenijo " target="_blank">SLOVENCI U KCL JASENOVAC</a>

itd

itd
Ko Kučan govori srbsko, ali se udinja četnikom?

PS: ti mora biti pa hudo, si proti burkam in hkrati ne bi podprl predloga SDS
hysterical-1.gif

muke ježeve
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Nekje v nadaljevanju sem omenil, da:

Citat:
Sploh ne gre za nabiranje političnih točk, ampak za ukrep, ki je pri nas in v naši kulturi samoumeven - in je pravzaprav sramota, da je morala opozicija pokazati nanj!

Nikoli nisem bil in tudi sedaj nisem politično pripaden katerikoli stranki - naj se po mili volji koljejo med seboj! Vendar je tokrat Janša pokazal s prstom v pravo smer.

Še vedno sem mnenja, da je to sramota.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Jao kako težko vam je,ker se strinjate z Janšo,samo vseeno ne morate da bi srali po njemu.Pozabili ste omeniti še RKC!!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Janez Janša: “Kdor se ne strinja s slovensko kulturo in odprto družbo, lahko mirno gre v Sirijo.”

Za tiste, ki ne vedo, kdo so ustaši oz. NDH: NDH je leta 1941 okupirala Dravsko banovino - Slovenijo

<a href="NDH je leta 1941 okupirala Dravsko banovino - Slovenijo " target="_blank">SLOVENCI U KCL JASENOVAC</a>

itd

itd

Strašen greh...jaz sem v ZDA govoril angleško, v Nemčiji in Avstriji govorim nemško, v biræni vasi pa albansko
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

itd

itd
Ko Kučan govori srbsko, ali se udinja četnikom?

PS: ti mora biti pa hudo, si proti burkam in hkrati ne bi podprl predloga SDS
hysterical-1.gif

muke ježeve
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif
počakaj, bo takoj udaril še čez RKC.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
SDS predlaga prepoved nošenja feredž.

S to idejo se zelo strinjam, pa tudi sam sem jo v teh časih že nekajkrat omenil.
Dovolj je en dan maškar v letu!
aplauz.gif
a burke, feredže, hidžabi itd., ki so posledica, so problem; njihov glavni vzrok - financiranje džamij iz tujine - pa ne ? Bravo.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39

Lej, kaj vam je napisal kolega:

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:

Seveda. Vendar SDS in Janez Janša nista niti pisnila, ko se je letos sprejel nov zakon o zaposlovanju tujcev, ki izrazito olajša dostop do trga dela za družinske člane in uvaja enotno dovoljenje. Verjetno je bil zakon predolg in ga ni zmogel nihče prebrati. Ima pa precej več veze s tem, ali bomo po Sloveniji gledali burke, kot sprememba zakona o varstvu javnega reda in mira in tam dati prepoved nošenja burk. Slednji pač še nekaj obeša na rame policiji, ki je seveda zdaleč ni povsod, zakon o zaposlovanju tujcev iz tretjih držav pa bi lahko bil precej bolj restriktiven vendar ni.
Razen tega ima Slovenija že nekaj let z BiH poseben sporazum, da še olajšamo zaposlovanje njihovih državljanov.
Te stvari vplivajo na nošnjo burk. To kar predlaga SDS, pa je druge sorte burka. Žal. Povsem nekoristno in bedasto. Imeli pa so možnost, da kaj storijo. Pred pol leta. Zakaj niso, mi ni jasno.

Ampak ko šef vam ovcam da pravo iztočnico ste pa čist penasti.

BTW, jaz sem se ninđ že navadil, jih dnevno videvam na cesti. In kot sem že rekel, me ni strah, da bom kako videl na drugi strani šalterja. Jim je prelepo na socialnih transferjih.

Zdaj pa še enkrat preberi Pepetov post.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

itd

itd
Sej ni važno kdo predlaga, ampak kaj predlaga,
pa tudi če zmaga volitve zaradi tega, je to najmanjša cena za nas, obramba pred islamizacijo je prednostna ,
ko bo to urejeno, če bo, ga lahko še vedno naženemo iz parlamenta, najprej pa naj to izpelje, če noben drug noče.branit našega načina življenja smo pač prisiljeni podpret tud samega hudiča, če drugače ne gre, vsaka izbira je boljša kot islamizacija.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Kaj je narobe s tem?
Mar si mnenja, da je pri nas brezposelnost, ker je zaposlenih preveč tujcev?
hysterical-1.gif

Kar naj se zaposlujejo, vsaj ne bodo na socialni podpori.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kakšni ste levaki,čez RKC stalno serjete,burke se vam pa ne zdijo nič slabega,celo navadili ste se jih ane Tony?