Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Pa če pustimo vnemar, prozorno politikantsvo in nabiranje točk, moram priznat da o burkah še nikoli nisem resno razmišljal, ker mi je v principu vseeno... Če pa takole na prvo žogo bi rekel, da se s prepovedjo, popolnoma približamo kozojebom v Saudski Arabiji... Postanemo jim enaki... Oni ZAPOVEDUJEJO, mi pa PREPOVEDUJEMO... Isto sranje, samo drugo pakovanje...
No potem pa le še malo razmišljaj in mogoče boš potem takole na drugo ali pa vsaj tretjo žogo že kaj drugače razmišljal, kajti zdaj primerjaš balone in kroglične ležaje.
Meni na splošno tudi dol visi, kako je kdo oblečen. Ko pa način oblačenja že lahko vpliva na mojo ali pa vsesplošno varnost, se pa ta hec oz. osebna svoboda neha. Če jaz ne smem vozit z masko na glavi (zato, da se mi med vožnjo ponesreči ne obrne in zakrije pogleda) ali pa uletet z motoristično čelado v banko (ker lahko predstavljam grožnjo v obliki roparja a se me ne da indetificirati), potem tudi burke nimajo kaj početi na glavah. Gre za splošno varnost na javnih krajih na podlagi prepoznave oseb, čist simpl. Doma pa mi je vseeno kaj počnejo oz. kako se oblačijo.