Prepir in živčnost

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
A nimate na PU psihologa, pojdi tja, sicer pa delaj 'wusaaa' vaje tko k will smith pa njegov kolega v filmu cops
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Joj kolk bi te jst zdele teleportiral na PP...pa bi dumu wusssaaaa okol uses v trenutku
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ko se s kom prepiram in se moram postaviti zase se mi začnejo tresti roke in glas zaradi živčnosti/strahu
bonk.gif
Kaj storiti, da se to neha?

delno bi se kr strinjal z enim komentarjem, da manjka testosterona. oz po domače "tapravga dedca".
Dvomim, da ima kater balkanc s tem težave.

Rešlo bi se s povečanjem samopodobe. Pa ne s psihiatrom. Ampak kak šport, magari fitness, pa se v špegu gledaš in pumpaš hkrati mišice in ego. Sliši se smešno. Če jih pa pogledaš, pa vidiš, da zadeva deluje;) al pa boksarji (oz bolj k1...) na tehtanju in potem ves cirkus pred tekmo. Vse je samo pumpanje ega in višanje testosterona.

Žal tudi v tem primeru, vaja dela mojstra. Tko, da večkrat ko se boš skregal, boljš ti bo šlo. Sam ne tega prakticirat
10.gif

pa med kvihtanjem ustrezna muzika...

Kamele0N

23. jul 2008
42.431
5.653
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In izvajalec bi se poslovil od znaæke ter uniforme.
grin1.gif

Sej bi te po mehkih delih...tko da se ne bi nic poznalo...

O cem sva se ze to pogovarjala
sprasujem se.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ko se s kom prepiram in se moram postaviti zase se mi začnejo tresti roke in glas zaradi živčnosti/strahu
bonk.gif
Kaj storiti, da se to neha?

delno bi se kr strinjal z enim komentarjem, da manjka testosterona. oz po domače "tapravga dedca".
Dvomim, da ima kater balkanc s tem težave.

Rešlo bi se s povečanjem samopodobe. Pa ne s psihiatrom. Ampak kak šport, magari fitness, pa se v špegu gledaš in pumpaš hkrati mišice in ego. Sliši se smešno. Če jih pa pogledaš, pa vidiš, da zadeva deluje;) al pa boksarji (oz bolj k1...) na tehtanju in potem ves cirkus pred tekmo. Vse je samo pumpanje ega in višanje testosterona.

Žal tudi v tem primeru, vaja dela mojstra. Tko, da večkrat ko se boš skregal, boljš ti bo šlo. Sam ne tega prakticirat
10.gif
dejansko ima 99% balkancev probleme s tem. tisti siloviti napadi so prav zaradi presranost. ker se za vsak mišji drek počutijo stisnjene v kot brez izhoda. isto ko pri psih, ko jih stisneš v kot pa začnejo gristi.

velikokrat ti pomaga globoko dihanje pa nič rečt pa večino jeze nesprotnika prerposto preslišat, ko nasprotnik kričač omaga ga zasuješ z dejstvi zakaj on nima prav.
aja pa v mislih si vedno lahko ponavljaš: jaz sem skala moja koža je debela in trda. potem moraš to tako na glas v mislih ponavljat da ga enostavno ne slišiš. pa se koncentrirat na to. lahko si tudi tega kričača predstavljaš kot žogico ki se odbija od tal do stropa. pink ponk pink ponk. vse samo da preslišiš to jezo in da si čim bolj miren.
potem ko se spiha pa ti z dejstvi na plan.

Kamele0N

23. jul 2008
42.431
5.653
113
Ubistvu ja...on meni uniformo...jaz njemu civilna oblacila...un wussssa okol kepe...civil na civila....fak.... JRM
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Čisto nič te ne razumem, hočeš reči, da boš oblekel poštno uniformo?
confused-1.gif

Raje daj kak pameten nasvet odpiralcu teme
tongue-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
sej postarji in policaji ste tle-tle

s to izjavo pa že zelo žališ poštarje
Ni tako hudo. Predstavljaj si, da bi napisal da postarji in policaji po forumih jokajo ce jih punca pusti. Tko da dokler ni tega smo se vedno nad tabo spirit