Prepir in živčnost

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
z drugimi besedami, hitreje in ucinkoviteje, ce se vpise v boksarski tecaj. te novodobne feministicne smernice mi gredo na nekam. zakaj cloveka zavirati namesto, da izkoristi svoj potencial?!

Živčnost in potenje dlani ni ravno potencial za pretepača.

Tole se sliši bolj kot potencial za poštarja...

drugače se pa malo umiri s to psihoanalizo...a si mal preveč vodeba poslušal
evil.gif
Ti se pa malo umiri s postarji ker si zaljiv in pocasi motec.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jaz zgolj podajam dejstva. Saj daš lahko na ignore, a veš, pa te ne bo več motilo. Mogoče je pa žaljiva tvoja opazka o hitrem tresenju rok, kdo ve
evil.gif

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Tudi boksarji (in drugi športniki) delajo na osebnostni rasti, da imajo dovolj samozavesti "napasti". V nasprotnem primeru pa je boxarsak vreča res samo za sanacijo lastne jeze po tem, ko izgubiš v prepiru.

Sicer pa, ko dovolj naštudiraš samega sebe, niti več ne zapadeš v prepire, ker se znaš obvladati in zadeve rečuješ konstruktivno in te ne obvladujejo čustva ali fizični problemi (smok v grlu, povišan glas, potenje...).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jaz zgolj podajam dejstva. Saj daš lahko na ignore, a veš, pa te ne bo več motilo. Mogoče je pa žaljiva tvoja opazka o hitrem tresenju rok, kdo ve
evil.gif
Dej se malo potrudi no. Opazka je bila na komentar o potencialu.Ne bom dal na ignore. Ti bos nehal zalit. Ker nimas pravice srat po ljudeh ki jih ne poznas. In dobro ves o kom govorim.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
In če ne bom nehal 'žalit', bo kaj? A bom zbanan kot stardec? Da o bizarnosti situacije, ko pametuje nekdo, ki ima nekakšen stiliziran podpis, katerega vsebina ima žalitveni potencial vsaj za milijardo svetovne populacije, sploh ne govorimo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Ne morem verjet kako pateticno plitek si. A ti linkam tvoje poste o svobodi govora? Poste kjer si eazyju razlagal o svobodi govora. In zdaj meni ocitas podpis... moj podpis je upor proti fanatikom ki sejejo smrt pod krinko vere.

Da pa ne zaideva z osnovnega problema: a kaj bo ce ne nehas zalit? Nic, samo ostali te bomo nehali spostovat. Tista pescica ki nas je se ostala. Nehaj srat po posameznikih ki ti niso nic storili in jih ne poznas.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja, svoboda govora...ki jo zase pridržuješ, mene pa skušaš utišati, ker je baje nekdo 'prizadet' ali kaj...lej, vsakdo jih je tu že kasiral, tudi jaz, pa načeloma nihče ne dela iz tega drame, če pa pade črni humor na temo 'znamkarjev', je pa cel halo in panika, medtem ko je neko repenčenje o tem, kako poštarji zaplodijo pol slovenskih otrok, seveda zelo na mestu. Pa je oboje zajebancija, vsaj upam. Ne dramatiziraj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Dej stibla ne seri. Ko so tebi sral po glavi smo tud s tabo potegnil. Pa ko provociras noben ne skace. Pa ko podrazis postarja tud noben ne skace. Sej on tud tebe. Ampak zdej pa ze par dni/tem najedas cist brez povoda. Brez osnove in nefer.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Mistiqe ti je lepo napisal od kot ti to. Kako se boš tega rešil je pa na tebi. Eni smo s stresom soočeni vsak dan, ravno tako s konflikti in uporabo sile. Čez čas maš sam mal še adrenalina. Kako je to na dolgi rok dobro še ne vem
smile-1.gif
. Moreš pa delati na sebi in svoji osebni trdnosti. Tako kot eni ne moreš vaditi, to je iz življenja. Lahko pa se vpišeš v kak tečaj samoobrambe in kakega terapevta obiskati tut ne bo slabo. Vedi pa, če je večji in težji od tebe še nič ne pomeni. Lahko te pol lažji nalomi da ne boš vedel kakega spola si. Če misliš, da jih boš dobil, se ne sekiraj, nisi prvi in tut ne boli tako.
Na kratko, delajo na osebni trdnosti, izogibaj se tunelskega vida in ne jemlji si k srcu konflikte. Probaj ti vodit prepir in bodi kar se da cool.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.647
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
@apollo8 in @stieber

Saj je tema o prepiranju in reakcije na to - ampak ne o vajine prepiru.

Če sta že toliko zasvinjala bi lahko zdaj OT vsaj vajine občutke opisala in al se vam kaj tresejo roke in zakaj ne!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Poskusi pozneje predelati posamezno situacijo. Kako si se počutil in zakaj si se tako počutil? Čeprav si se "postavil zase", mogoče tudi nimaš povsem prav, ali pa te drug sploh ne razume.
Prepričan sem, da greš v konfliktu preveč na nož. Konflikti so potrebni, vendar danes naše življenje zaradi njih ni ogroženo. Ne bežiš več pred medvedom.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Jaz imam občutek, da je apollo tokrat nekaj pretirano občutljiv, živčen pa nisem, roke se mi pa tudi ne tresejo za sedaj.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ključ je v dihanju. Postane plitko in hitro, kar zviša tlak, utrip, potenje... Pomagajo razne dihalne vaje. Sicer pa lažje reči kot narediti, par mesecev vaje bi morda že delovalo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Jst mislim da mu je s5 snickersa zmanjkalo...pocakajmo da se javi...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.343
7.420
113
Jaz se se vedno tresem, ko stibla omeni postarja pa mi trza obrazni zivec. Kamelci snickers ti bom pa nekam zatlacu. Sm se tok razburu da 1 uro nisem zadpal. Tresel sem se.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.653
113
Fajn...to je bil tud moj namen
wink-1.gif

Glej da bos nezen...sam ne prevec k se bo cokolada zacela topit vmes
tongue-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz se se vedno tresem, ko stibla omeni postarja pa mi trza obrazni zivec. Kamelci snickers ti bom pa nekam zatlacu. Sm se tok razburu da 1 uro nisem zadpal. Tresel sem se.

sej postarji in policaji ste tle-tle

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik casio pravi:
Ko se s kom prepiram in se moram postaviti zase se mi začnejo tresti roke in glas zaradi živčnosti/strahu
bonk.gif
Kaj storiti, da se to neha?

delno bi se kr strinjal z enim komentarjem, da manjka testosterona. oz po domače "tapravga dedca".
Dvomim, da ima kater balkanc s tem težave.

Rešlo bi se s povečanjem samopodobe. Pa ne s psihiatrom. Ampak kak šport, magari fitness, pa se v špegu gledaš in pumpaš hkrati mišice in ego. Sliši se smešno. Če jih pa pogledaš, pa vidiš, da zadeva deluje;) al pa boksarji (oz bolj k1...) na tehtanju in potem ves cirkus pred tekmo. Vse je samo pumpanje ega in višanje testosterona.

Žal tudi v tem primeru, vaja dela mojstra. Tko, da večkrat ko se boš skregal, boljš ti bo šlo. Sam ne tega prakticirat
10.gif