prenovljen forum

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Superca da so smeškoti nazaj. Glede neprebranih sporočil pa škoda. Je bila resnično uporabna funkcionalnost.

Vsem sodelujočim pri prenovi alter-ja pa kapo dol z moje strani.
Prej so bili boljši smeškoti. Najbolj pogrešam unega ko se po tleh valja od smeha, pa vislice, pa un ko ga z macolo po glavi je bil fajni.....

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, sam jih cela kopica manjka. :jok:

Smeški so fina stvar ... ko hočeš kaj bolj močnega povedat, ti ni treba zraven preklinjat kot en tak furman, ampak stisneš gor ustreznega smeška :fredi: . Pa ne tistega mlečnozobega, kot so jih nastavili za standardne :gorjaca:. Tisto je za mularijo .

Nazadnje uredil moderator:
  • Všeč mi je
Reactions: capl

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Malo Stylebota in je takoj boljše:

screen-shot-2018-03-05-a.png

capin

Zelenc'
6. mar 2018
1
0
1
Sem pozabil-tudi to je fajn, da ni več tistega opozorila-obvestila ali kaj že, ki ga je nadmoderator Notranjc spesnil v enem od svojih trenutkov in ga nasral po celem forumu..:cheer:
Banal so me, proklet kolaboranti zabiti
hanging-smiley-emoticon.gif

Misljo da se sekiram? jebesemen, sploh ne pridem več nazaj.
cigar.gif

capl je končal s tem forumom
images

I

Izbrisan uporabnik #488

prenova je za mobilne naprave svetlobna leta naprej...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
capl kako banal? saj nisi prečrtan? in če si, kdo in zakaj te je?:gorjaca:
Za 3 dni me je benu, klinčev modnik kolaborantski. Mali glodalec mi je napisal, da sem takoj po opozorilu modnika nadaljeval z neokusnimi komentarji. :bonk:pa kva ta pezdetek ve kaj je neokusno. Neokusno je, da tiste teme o domobranskem golažu ni prestavil v spam k ploščati zemlji kamor spada, proklet nesposobnež zabiti butasti, naj gre raje k stardecu pasje dreke pobirat, če za drugo ni sposoben.
Mene bo benu:gorjaca:mene noben ne bana, jsz sam odločim kdaj grem in zdaj sem se odločil. Takile pezdetki me že ne bojo jebali

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ta forum je :
1520831886356.png
.

Nima smisla se več z njim ukvarjat. Crknil je že pred petimi leti, žal. Sedaj z novim dizajnom so pa samo potrdili željo (da zadeva ugasne).

Saj - kdo pa še vedri tu gor? Stare gliste so nazaj prilezle, Stardec, DSF pa štiber in podobni :bonk:. Ter nekaj mladih, ki se sprašujejo, kako obvarovati s švicom in solzami našparane kriptovalute.

Čau.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.259
113
Za 3 dni me je benu, klinčev modnik kolaborantski. Mali glodalec mi je napisal, da sem takoj po opozorilu modnika nadaljeval z neokusnimi komentarji.

Točno to si naredil in zato si dobil 3 (ja, cele TRI!) dni bana, ti pa v jok pa na drevo pa alterje delat pa primitivizme naprej zganjat. Tudi prav, zaradi tega zadnjega posta pa si prislužil permanentni ban in enako bo doletelo vse tvoje morebitne prihodnje alternicke. Pa preden začneš naprej utripat - jaz nimam nič s tem, odločitev je padla drugje. Nekateri si enostavno dovolite preveč in potem, ko se vas samo malo poizkusi spravit v red pa v tak jok, kot da se je cela Zemlja zarotila proti vam.
Tebe noben ne bana, sam se boš odločil kdaj greš in ZDAJ si se pa odločil, ja fak no , eni se dejansko imate za nekaj več od ostalih:valjamse::bonk:Upam, da bo res ostalo na tem in da te ne beremo nikoli več, enako si želim za vse ostale (na "levi" in "desni"), ki se ne znajo brzdati.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Matej , mislim da si nekako vmes izgubil kompas.

S spoštovanjem. Malce pomisli, pa poglej naokoli.

I

Izbrisan uporabnik #9334

... s tem da ti je Capl običajno postavil pikico na i. Pa tudi jaz se trudim v tem smislu. Pač, tema je "Čvek". Izmenjavanje mnenj in razmišljanj. Matej je tu eden malce bolj dejavnih moderatorjev, zato ima pri meni malce več pik kot ostali (ki so opazno manj dejavni) - zato moj ugovor.

Fantje, vi kar ... naprej! Sveta rešili ne bomo. Ob tej taktiki kot se jo Alter gre zadnjih nekaj let, pa sploh ne. :jok:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.