prenovljen forum

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #9334

Predogled je čisto za brezveze. :bonk: Ko pišeš odgovor, je oblika popolnoma ista kot potem v predogledu.

Pa - smeške nam dajte nazaj! Tiste iz (mu mater, ko sem že pred par leti izgubil originalno stran smeškov :bonk:) prejšnje platforme, da se zna človk normalno pogovarjat in izražat čustva!

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Sprememba je kar dobrodošla in na koncu koncev tudi kar všečna...

Moti me pa tudi tole:

"Klik na temo me ne vrže vedno na nove poste, ampak moram ročno iskat črto.

To je pa res moteče...

lp

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Men je ta shit grozen. Cel forum ce vizualno pogledas je samo en text nametan na kup. Vse je beel barve, avatarji s temi krogci so kr neki. Pac cist prebelo in prevec plain vseskupaj. Navadt kot vedno se bomo mogl pa na vse

Teli oranzni novo so vecji od teme, cel forum bel, potem pa sam teli oranzni novo ven sekajo cist, vsaj ozadje 4x bolj temno pa bi bilo ze mogoce bolje.
Vsi knofi pripni datoteke, predogled, shrani itd so prevelki kot da smo slepi uporabniki tle gor, prevez gapa med vsemi temi gumbi itd.
Urejam text komaj vidim se kaj je bilo pred mano napisano pa ceprav je presjni uporabnik v eni vrstivi pisal post

Gres na alter, kliknes forum, čvek in v čveku sploh ne vidis aktualnih tem ce ne zacnes scrolat, zakaj ze, a za tiste mrtve novice pa spam, igralnistvo katerega sele danes prvic vidim, pa gotofi ste k so tolk nepomembni da bi jih lahko kr brisali.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.377
5.651
113
Ralliart sej obstaja blackskin v nastavitvah :zmaga

Moti me ker "novo" ni bolj ažurno in ko preberem je še vedno novo...

Pa da "novi" posti niso strogo na vrhu ampak moraš scrollat vamo tamo...

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.454
9.744
113
EU
Ralliart sej obstaja blackskin v nastavitvah :zmaga

Moti me ker "novo" ni bolj ažurno in ko preberem je še vedno novo...

Pa da "novi" posti niso strogo na vrhu ampak moraš scrollat vamo tamo...
Blackskin je brezveze, ker meni browser na tablici omogoča nočni pogled, ki je boljši od blackskina.
Pa dajte kakšni "vmesniskin" , da ne bo vse črno, ali pa belo :mad:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.778
113
To je alter, se pravi imaš opcijo le črno-belo, levo-desno, partizane-domobrance,... :valjamse:

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.166
1.141
113
A se da naštimat, da je tisti tekst [Novo] prikazan PRED imenom teme?
Da ni treba z očesom skakat levo-desno, pa iskat kje je Novo.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Uglavnem, tudi če se potrudim ne vidim niti ene izboljšave pri novem forumu, stari je bil v vsem boljši.
Glavne pomankljivosti pa so: manjše vidno polje, odsotnost rdeče črte, pomanjkanje številke neprebranih postov, še "novo"se ne osvežuje........

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.526
5.067
113
Stari ljudje se težko navadijo na novosti. Jaz tudi. Ampak se bom navadil in ne bom jamral.

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
Kje pa pridem do seznama spremljanih (priljubljenih) tem, ki sem ga imel prej? Očitno se pri migraciji ni preneslo, tisto je bilo pa super uporabno, da nisi vsakič čekiral vseh forumov...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
a se da tko naredit da tukaj pod obvestila mi vrže nove prispevke na mail mi pa ne spama skos enih sporočil?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Tudi jaz. Dekadenca ... propad Rima.
Imeli smo super platformo, sedaj pa pol odličnih stvari (ki jih marsikdo od konkurenčnih sploh ni imel) manjka.

Hej, če že popravljate, popravljati je treba na bolje, ne pa nazaj ! :bonk:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, za nove stvari. Si šel v hosto in nisi odbil prasca kot treba, zato si prinesel domov Mamci dve kile krompirja in kilo 3/4 repe - naj skuha nekakšen "golaž" iz tega - sej otroc ne bodo porajtali! :eek:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.