prenovljen forum

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj verižno citiranje še dela? Pravkar sem odgovoril nekomu ki je že imel nek citat notri. V mojem postu je bil prisoten samo citat tega ki sem mu odgovarjal, onega prejšnjega pa ne ...

PA, SMEŠKE nam dajte nazaj ! :mad::mad::mad:
One, originalne!

• Všeč mi je
Reactions: retro

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.996
6.169
113
Razdelek "kaj je novega" bi moral biti na začetni strani, kot je bilo prej. Nikak se ne morem navadit... Je pa preko telefona nekak bolj berljiov se mi zdi.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Meni gre na živce, če grem s tipko nazaj ven iz teme, mi jo še vedno kaže kot neprebrano. Šele ko stran osvežim, je v redu. Ali pa če grem iz teme ven tako, da kliknem na željeni forum, samo za to se moram vrniti na vrh strani, prej je bilo pa to tako spodaj kot zgoraj. Ne vidim števila novih postov...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Če je že tak forum urejen in meni do neke mere všečen bi si želel stolpec oz ;pogovor v živo. stranska rubrika kjer bi bil trač tja v tri dni ....

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.494
7.005
113
mene pa motita dve stvari:
- ful je vse razpotegnjeno, skrolanja polno
- jezi me, ker ni možno (oziroma, če je, mi lahko kdo pove kje) nastaviti več sporočil na stran. prej sem jih imela 100/stran. saj samo tapkaš ko blesav po tistih straneh drugače.

za ostalo še ne vem, se privajam. verjetno me ne bo potem več motilo, razen tole zgoraj, ker imam pač rada, da je čimveč na eni strani vidnega in vsebina zreducirana na čimmanj strani... mogoče se bom navadila tudi na tole citiranje, ko pol posta manjka, pa moram spet klikniti, da vidim, kaj je sploh nekdo citiral...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
men je pa vse preveliko na telefonu... ze kar malo nepregledno... pa nimam nic zooma vklopljeno v chromu...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mene tudi to moti.

Pa - tastare smeške dajte nazaj !

I

Izbrisan uporabnik #9334

O, hvala. Sploh nisem videl, morda zaradi temne teme (?)

Ampak ... saj jih 3/4 manjka! :jok: Pa hudiček ( :evil: ) je tudi drug ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
5let ste rabli da ste lajkanje omogočili, zdaj boste rabili naslednjih 5let, da bojo lajki vsem vidni, še naslednjih 5let pa za možnost dislike
Pocerji srednjeslojaški

ajjaaaaaa , zdej šele vidim, sej se lajki vidijo......dober noooo....vsaj to........
Sam bi blo pa res dobro, če bi meli še možnost palec dol.....neprecenljivo

%C5%A1alabajzer.jpg

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: ThorZEN

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Me načičkanost in manjša preglednost načeloma ne bi toliko motila, a:

- Klik na temo me ne vrže vedno na nove poste, ampak moram ročno iskat črto.
- V seznamu tem ne vidim koliko je novih postov, samo da so novi.

Skratka, precej manj uporaben forum...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.796
2.598
113
Za 33' col
Za dipotrijo 2,00
Škoda, pa tak dober izgled je bil. Eni opazijo tidi moteče nefunkcionalnosti!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.