prenovljen forum

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.008
3.663
113
Meni manjka prikaz vseh strani naekrat in možnost, da kliknem samo na zadnjo stran. Če sem neko temo temo že prebral me ob ponovnem obisku teme vrže na prvo stran teme (nadležno), če pa obiščem temo z mobilnikom pa mi npr. piše spodaj stran 1 od 90 in moram potem tam klikniti in ročno vpisati, da bi rad na stran 90. Nekoliko nepraktično. Se da urediti?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.454
9.744
113
EU
Ja, za nove stvari. Si šel v hosto in nisi odbil prasca kot treba, zato si prinesel domov Mamci dve kile krompirja in kilo 3/4 repe - naj skuha nekakšen "golaž" iz tega - sej otroc ne bodo porajtali! :eek:
Na telefonu se sploh ne upam prijaviti, ker se zopet ne bom mogel rešiti zoprnih obvestil po emailu.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Na forumu ne rabim druge funkcionalnosti kot da odprem temo in si preberem vsebino, ki me zanima.
Dizajn pa mi je sedaj lepši - bolj clean.
Aha, ti si avtor novega slabšega foruma, pa si se nanovo registriral in hvališ zato, da izgleda kot da ga čim več uporabnikov hvali, ker ga mi starejši uporabniki nočemo.
Le kako bi drugače poznal funkcionalnost starega foruma, saj neregistriran nisi mogel objavljat postov.

Pa te ne moti, ko odpreš temo, ki te zanima, zraven katere ti piše "novo", potem pa ugotoviš da si to temo že prej vso prebral in ni novih postov? Pa tudi številka, koliko novih postov je v temi se je od starega foruma do novega nekje izgubila - te ne moti, da ni razvidno komu kdo odgovarja? Te ne moti odsotnost rdeče črte v seznamu tem? Te ne moti, da med temami v seznamu gledaš prazen prostor, namesto da bi prazen prostor skrčili in ga namenili za za pisanje - bi bilo bolj pregledno da več tem vidiš na eni strani. Lahko bi bil tretino ožji,pri istem fontu. Skratka tole je velik korak nazaj. Stvari ki so v starem forumu delale, sedaj ne delajo več. pri manjši preglednosti.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Par dni bo potrebno in se nihče več ne bo spomnil starega izgleda. Vsekakor korak v pravo smer.
Ja, avtorji novega foruma so pokasirali, forum naredili slabši, manj funkcionalen kot prej, sedaj ga pa tu hvalijo, da bi prikrili svojo nesposobnost in računajo na pozabljivost, saj se bo prejšnja funkcionalnost pozabila.
In čisto lahko bi bil zgoraj nekje gumb - star forum - in dali izbiro kdor hoče gledat po starem in kdo po novem.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.810
832
113
toti Maribor
Jaz se opravičujem, ampak nekateri ste šli že malo čez rob. Zadeva je brezplačna in tako jo je potrebno tudi jemati. Tudi jaz sem bil malo razočaran in sem dal nekaj predlogov. Nekateri so bili sprejeti nekateri ne. Vse skupaj pač jemljem kot vzemi ali pusti. Moram priznati, da sem se že kar navadil. Tisti, ki se pa ne morete sprijazniti s spremembo, pa pač izbrišite profil in stvar je končana. Zakaj bi se sekirali za take ne pomembne stvari. Ne dolgo nazaj je npr. Telemach ukinil analogno FM oddajanje. Naj si grem žile rezat? Ne šel sem v klet poiskal staro anteno, ki sem jo imel pred 20 leti in dalje poslušam. Itak s pritožbami ne bi dosegel nič. Tako je pač življenje. Hebi ga.:evil:

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.555
1.157
113
Aha, ti si avtor novega slabšega foruma, pa si se nanovo registriral in hvališ zato, da izgleda kot da ga čim več uporabnikov hvali, ker ga mi starejši uporabniki nočemo.
Le kako bi drugače poznal funkcionalnost starega foruma, saj neregistriran nisi mogel objavljat postov.

Pa te ne moti, ko odpreš temo, ki te zanima, zraven katere ti piše "novo", potem pa ugotoviš da si to temo že prej vso prebral in ni novih postov? Pa tudi številka, koliko novih postov je v temi se je od starega foruma do novega nekje izgubila - te ne moti, da ni razvidno komu kdo odgovarja? Te ne moti odsotnost rdeče črte v seznamu tem? Te ne moti, da med temami v seznamu gledaš prazen prostor, namesto da bi prazen prostor skrčili in ga namenili za za pisanje - bi bilo bolj pregledno da več tem vidiš na eni strani. Lahko bi bil tretino ožji,pri istem fontu. Skratka tole je velik korak nazaj. Stvari ki so v starem forumu delale, sedaj ne delajo več. pri manjši preglednosti.

Me motijo enake reči... Se skušam navadit, ampak rajši površno berem in predčasno zaključim....

5450

Fizikalc
28. feb 2018
286
35
28
Šmarje pri Jelšah

Ne obremenjuj se, prosim, z mano. Ker se jaz tudi s tabo ne.
Napisal sem samo mnenje o novem forumu.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
ksz

sicer sem alter redko uporabljal na racunalniku in moram reci da mi je bila pda razlicica za mobitel kar vsecna, ampak tudi ta ni slaba, se mi zdi zelo trotl zihr za uporabnika in sam nimam nekih tezav kakor so zgoraj opisane.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36

membrain
Popolnoma se strinjam s tabo. Jaz vedno dajem prednost funkcionalnosti pred izgledom. Tukaj gre samo za šminko, lepšo embalažo, ampak vsebina je slabša.
Res, da so v ozadju stvari, ki jih upurabniki ne vidimo (kao večja varnost), ampak funkcionalnost se je precej poslabšala.
Prijavljen sem na veliko forumih tudi v tujini, pa moram priznati, da je bil stari Alter top šit, kar se funkcionalnosti tiče.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.796
2.598
113
Postaja mi všeč!
Se navajam na dejstvo?

p.s. opazil dopis k mojemu nic-ku. Ma ni mi všeč. Preveč resničen. Tisti novinar je bil bol mimo - lepše.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
po dolgem času spet tukaj. Izgled je kar spremenjen in veliko bolj lepši.
pohvale :)

I

Izbrisan uporabnik #9334

po dolgem času spet tukaj. Izgled je kar spremenjen in veliko bolj lepši.
pohvale :)

Izgled je zanč, funkcionalnost je pa še bolj zanč!
Tisto prej je bil Mercedes, izpiljen v detajle, tole sedaj je pa navaden Yugo, in to oni, 45 E. Tisti ki so ga oni prasci iz Topgear-ja šli razstrelit z Abramsom. :gorjaca:

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Meni je pa nov stil všeč. Res da sem na začetku potreboval nekaj časa da sem se privadil, vendar je sedaj ko sem odkril "night mode" stvar dosti boljša.

Ko/če se bo dodalo stare smailije in prikaz števila novih sporočil pri določeni temi, potem bo pa stvar že za sedi 5*

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in 8888

krko

Guru
5. sep 2010
2.759
1.444
113
Alter.si smeški so že na voljo :)

Glede št. neprabranih sporočil pa ni izvedljivo, kot sem razumel MaverickT-ja
3. Ta možnost ne bo izvedljiva, ker takšen pregled upočasnjuje stran - ob vsakem listanju tem v forumu je potrebno nato zraven pridružiti še tabelo z objavami, pogledati kateri je v temi zadnje neprebrano sporočilo in prešteti, koliko je novih. Glede na to, da funkcionalnost ni out-of-the-box razvijalci že vedo zakaj temu ni tako.

https://www.alter.si/tema/tehnicne-tezave-po-nadgradnji.2666023/page-12

Priponke

• screenshot_51.png
    screenshot_51.png
    44,9 KB · Ogledi: 149
Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.