Reče nekdo, ki pol funkcionalnosti ni poznalZelo všečna posodobitev. Po 11 letih prebiranja sem se danes tudi registriral.
Na telefonu se sploh ne upam prijaviti, ker se zopet ne bom mogel rešiti zoprnih obvestil po emailu.Ja, za nove stvari. Si šel v hosto in nisi odbil prasca kot treba, zato si prinesel domov Mamci dve kile krompirja in kilo 3/4 repe - naj skuha nekakšen "golaž" iz tega - sej otroc ne bodo porajtali!
Reče nekdo, ki pol funkcionalnosti ni poznal
Aha, ti si avtor novega slabšega foruma, pa si se nanovo registriral in hvališ zato, da izgleda kot da ga čim več uporabnikov hvali, ker ga mi starejši uporabniki nočemo.Na forumu ne rabim druge funkcionalnosti kot da odprem temo in si preberem vsebino, ki me zanima.
Dizajn pa mi je sedaj lepši - bolj clean.
Ja, avtorji novega foruma so pokasirali, forum naredili slabši, manj funkcionalen kot prej, sedaj ga pa tu hvalijo, da bi prikrili svojo nesposobnost in računajo na pozabljivost, saj se bo prejšnja funkcionalnost pozabila.Par dni bo potrebno in se nihče več ne bo spomnil starega izgleda. Vsekakor korak v pravo smer.
Aha, ti si avtor novega slabšega foruma, pa si se nanovo registriral in hvališ zato, da izgleda kot da ga čim več uporabnikov hvali, ker ga mi starejši uporabniki nočemo.
Le kako bi drugače poznal funkcionalnost starega foruma, saj neregistriran nisi mogel objavljat postov.
Pa te ne moti, ko odpreš temo, ki te zanima, zraven katere ti piše "novo", potem pa ugotoviš da si to temo že prej vso prebral in ni novih postov? Pa tudi številka, koliko novih postov je v temi se je od starega foruma do novega nekje izgubila - te ne moti, da ni razvidno komu kdo odgovarja? Te ne moti odsotnost rdeče črte v seznamu tem? Te ne moti, da med temami v seznamu gledaš prazen prostor, namesto da bi prazen prostor skrčili in ga namenili za za pisanje - bi bilo bolj pregledno da več tem vidiš na eni strani. Lahko bi bil tretino ožji,pri istem fontu. Skratka tole je velik korak nazaj. Stvari ki so v starem forumu delale, sedaj ne delajo več. pri manjši preglednosti.
Aha, ti si avtor novega slabšega foruma, pa si se nanovo registriral in hvališ zato, da izgleda kot da ga čim več uporabnikov hvali, ker ga mi starejši uporabniki nočemo.
Le kako bi drugače poznal funkcionalnost starega foruma, saj neregistriran nisi mogel objavljat postov.
Pa te ne moti, ko odpreš temo, ki te zanima, zraven katere ti piše "novo", potem pa ugotoviš da si to temo že prej vso prebral in ni novih postov? Pa tudi številka, koliko novih postov je v temi se je od starega foruma do novega nekje izgubila - te ne moti, da ni razvidno komu kdo odgovarja? Te ne moti odsotnost rdeče črte v seznamu tem? Te ne moti, da med temami v seznamu gledaš prazen prostor, namesto da bi prazen prostor skrčili in ga namenili za za pisanje - bi bilo bolj pregledno da več tem vidiš na eni strani. Lahko bi bil tretino ožji,pri istem fontu. Skratka tole je velik korak nazaj. Stvari ki so v starem forumu delale, sedaj ne delajo več. pri manjši preglednosti.
membrainAha, ti si avtor novega slabšega foruma, pa si se nanovo registriral in hvališ zato, da izgleda kot da ga čim več uporabnikov hvali, ker ga mi starejši uporabniki nočemo.
po dolgem času spet tukaj. Izgled je kar spremenjen in veliko bolj lepši.
pohvale
3. Ta možnost ne bo izvedljiva, ker takšen pregled upočasnjuje stran - ob vsakem listanju tem v forumu je potrebno nato zraven pridružiti še tabelo z objavami, pogledati kateri je v temi zadnje neprebrano sporočilo in prešteti, koliko je novih. Glede na to, da funkcionalnost ni out-of-the-box razvijalci že vedo zakaj temu ni tako.
Alter.si smeški so že na voljo
Glede št. neprabranih sporočil pa ni izvedljivo, kot sem razumel MaverickT-ja
https://www.alter.si/tema/tehnicne-tezave-po-nadgradnji.2666023/page-12