Prenos slik iz Mobija na računalnik

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
146
1
18
Prosim za pomoč ! Rad bi prenesel slike iz mobija na računalnik !!!!
preko bluetooth-a. prenesem slike na mobi, obratno mi ne gre ( ne znam ) .
frown-1.gif

Poiščem na mobijo kam mi naj pošlje,potrdim na PC, izpiše pošiljam datoteko, čez par sekund izpiše datoteka ni bila poslana.
Kaj ne delam prav

Lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
146
1
18
Na mobiju v google foto označil fotografijo, poslav preko BT, na računalniku odprl v BT prejmi datoteko. In to dela.

Hvala še vam vsem enkrat !!!!!

Zakaj preko BT . Na dopustu bom lahko vsak dan sproti prenesel dnevne slike iz mobija na prenosnik, ker tam ni interneta.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
S kablom priklopiš telefon na PC in z raziskovalcem prekopiraš?!

Itak je to najboljša in najhitrejša varianta.
zmaga.gif

Druga opcija je da fotkaš na micro sd, jo odstraniš, vtakneš v čitalec kartic in skopiraš na laptop.

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
146
1
18
Ja, uporabljal bom prenos slik z kablom, najbolj enostavno in hitro !!! Vsaj pri meni gre z BT zelo počasssiiii !!!

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik kajvos pravi:
Ne, to pa mi ni znano !! prosim razloži !!!
zdej ne vem čisto al me hecaš...ampak bom pomagal
smile-1.gif

kolikor razumem imaš android telefon, uporabi google drive. mislim kdo še uporablja kable pri telefonih
evil.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa kje vi to živite, ko imate wifi povsod pa še ultra hitrega, da se kak GB podatkov synca ob ekspres kofetku?

al pa jst hodim preveč po naravi stran od sivih cest...
tongue-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik kajvos pravi:

oblak je vse kar je na internetu. torej tudo google photos je vbistvu oblak... in za dostop do teh podatkov potrebuješ dokaj hiter internet.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik kajvos pravi:

oblak je vse kar je na internetu. torej tudo google photos je vbistvu oblak... in za dostop do teh podatkov potrebuješ dokaj hiter internet.

Dokaj hiter prenos podatkov je relativna zadeva, ker sinhronizacija lahko poteka v ozadju. V praksi pa pri meni izgleda tako, slikam fotko, pridem domov in vse je na računalniku. In kaj je prednost oblaka (preden me pohodijo s teorijo nadzora in zarot)....izgubim...uničim...sesuje se mi sistem....ko se prijavim nazaj z mojim računom ne izgubim nobenih podatkov. Preizkušeno v praksi.