Premium dišave za avto - prodaja

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Sem probal že 1001 dišavo, pa se še vedno najbolj obnese klasična wunder baum smrečica.
Preizkusil sem raznorazne smrečice, gele, air wicke, tiste ki jih namontiraš na zračnik, neko namočeno žaganje v piksni, stekleničke, ni da ni, vse cenovne razrede.
Tako da bi po eni strani rad preizkusil to zadevo vendar se bojim da bom razočaran.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

premium dišava bi zaslužila ime dišava oz sistem, ki ga nekam skriješ, pozabiš kako leto na njega, v avtu pa vedno diši in menja vonje med recimo 2-3 različnimi, ravno zato, da se enga vonja ne navadiš.
pa zraven ti prodajo še zgodbo o inozatorju, pa razkuženem zraku...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sem imel zadevo, kjer si glavno stvar vtaknil v vtičnico za vžigalnik in zadevo filal z eteričnimi olji, ki so potem izparevala... Prijetne dišave, pomagale premagovati slabost... Sedaj imam samo napravo brez olj, ker je šel ponudnik 'zu grunt'... In tole bo verjetno podobno...

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Zadeva se uporablja...čez kakšen dan pa avtor dobi prve vtise.. izraz testiranje mi je malce smešen v danem primeru.

Mnenje bom podal avtorju potem se pa naj odloči ali se objavi javno ali pa ne. Splošen vtis pa tu.

Lp

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
212
3
18
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Sem imel zadevo, kjer si glavno stvar vtaknil v vtičnico za vžigalnik in zadevo filal z eteričnimi olji, ki so potem izparevala... Prijetne dišave, pomagale premagovati slabost... Sedaj imam samo napravo brez olj, ker je šel ponudnik 'zu grunt'... In tole bo verjetno podobno...

Če napravo še imaš, eterična olja lahko kupiš sam. Npr. v Kalčku ali v Leposani imajo od Primavere, Florihane,...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Evo, po nekaj časa uporabe podam mnjenje glede same zadeve.
Jaz sem pričakoval, da je tisto črno nek vložek, ki se sam prazni in spušča dišavo. Je pa tako, da dobiš lesen okrasek, črno peno in parfum, ki ga moreš vsake toliko špricat gor na podlogo. Stvar je treba špricat vsaj 1x na teden če ne še bolj pogosto, ker vonj hitro ponikne, če pa našpricaš več pa ima konkretno preveč vonja. Sicer pa izgled je fin, tista sponka za vrvico iz lesa sicer lahko malo živcev pobere ko daješ gor preko ogledala, je elastična bolj praktična, res pa da tudi grše zgleda, ta vrvica pri dišavi pa paše skupaj z dišavo.
Sama dišava je ok. Izgleda pa da bo parfuma res dovolj za toliko časa kot se oglašuje.
Končna misel je ta, da je izdelek OK, ni nek presežek je pa zadovoljivo. Je pa vprašanje če je vredno svojega denarja in če je vredno, da nosiš zraven ta parfum in ga vsaki teden špricaš na postavek. Jaz bom končno mnenje o tem če bom kdaj kupil novega podal, ko tega zmanjka. Je pa res, da je z neko smrekico dosti manj dela, kupiš in nekam vržeš pa je.