Premium dišave za avto - prodaja

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
965
117
43
Oprosti, ampak cena je malce previsoka, za 10evrov dobis 3 plocevinke California scents ali 9 smrekic ali 0,5 litra namenskega spraja. Sem uporabljal vse, samo so se otroci vedno pritozeval da jih glava boli. od takrat samo se poseseam, z vodo in sodo bikarbono ocistim sedeze in plastiko da disi po svezem.

Dawid88

Pripravnik
3. jul 2015
82
17
8
www.spoliraj.me
Pardon očitno smo narobe prebrali, ampak vseeno, 10€ za max. 30dni je vseeno veliko....

Morda kot globalno, v Sloveniji pa definitivno ni za pričakovati nekega navala v teh časih.

lp

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Slovenija ni šans, vsaj še Nemčijo/Avstrijo vključite. Vsaj ne pri taki ceni.
Jaz kupim 10 wunderbaum smrekc iz ebaya (malenkost ceneje kot pri nas, ni hude razlike) pa dam za celo leto manj kot 15€.
Dišijo cel mesec.
Teh promocijskih imam pa doma cel kup, prosim kakega kolega ki pride naj si kakšno zbere pa odnese pa ni nekega hudega zanimanja.
Sicer dobra ideja.

Nazadnje urejeno:

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
Citat:
Uporabnik Dawid88 pravi:
Pardon očitno smo narobe prebrali, ampak vseeno, 10€ za max. 30dni je vseeno veliko....
lp

Me veseli, da smo razjasnili zadevo
smile-1.gif

Pozoren bralec bi tudi opazil, da je cena vedno označena s cca in še ni fiksirana. Kljub temu bo to le priporočena maloprodajna cena (MPC), ki jo bo lahko trgovec seveda malce prilagodil po svoje. Končno MPC ceno bomo fiksirali po pogovoru z večimi trgovci, saj oni najbolj vedo, kaj lahko trg prenese. Seveda je cilj EU, Slovenija je le začetek.

Hvala vsem za predloge in feedback. Vsako mnenje šteje, pa naj bo še tako kritično
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.124
3.863
113
Pri nakupu "dišeče smrekce" je pomoje odločilna cena. Kdor bo videl ceno 10 EUR bo pogledal drugam, še preden bi uspel prebrat da zadeva diši 30 dni. Te stvari se kupujejo kot žvečilni. Impulzivno. In če na žvečilnih piše 8 eur, jih ne boš prodal, tudi če gor piše da jih je v paketu 20 namesto 10 in če jih lahko žvečiš 3 dni namesto pol ure.

Govorim na pamet, v zadnjih 20 letih tega nisem kupoval, sem pa dobil sem in tja kakšno zastonj v avtopralnici ali kje drugje. Jo odprl, fuknil pod zic ali v vrata in jo ob naslednjem pospravljanju avta vrgel v smeti.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Brez zamere, ampak jaz tega nebi obesil v avto, enostavno mi estetsko ne sede.

Še "reklamno dišavo" vedno obesim v prtljažnik (karavan), da tam "smradi" do spredaj pa pride normalen vonj.

Se spomnim tistih AliEn-ovih (oz. od njegove) dodatkov za v beetle pa se zadeva nekako ni prijela.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Prvic, sem tip cloveka, ki nima rad okrasenega avta in zadevo obesim nekam, kjer se je ne vidi, beri tudi pod sedez. Drugic, nikoli ne bi dal 10 eur. 3,4 ja, vec tezka. Tiste klasicne se prodajajo po koliko, euro, dva na petrolih, kjer imajo itak marze v nebo, tko da 10 je huda. Huda. Zal. Mojih 5c.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
ksz ..

Ne pozabit, da je goat mug (torej vsebnik za kufe v obliki roga) s ceno 30 eurov na kickstarterju podprlo 11k ljudi, avtor pa je prejel 460k usd dnarja
smile-1.gif
.

In da so DHL majice (ki stanejo 7 eur) razprodane za 220+ eur po svetu (ker so pac trenutno in)
smile-1.gif
.

Pa noben od nas tule ne bi v sanjah kupil muga za 30 eur ali dhl majice za 230 eur
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Torej zadeva klice poa kickstarter kampanji, ki bo prodajala "sustainable" lesen okrasek, z zamenljivimi disavami, si hipster, so cool, so unique, so environmental friendly. with 10 EUR/month it is a bargain.
evil.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Torej zadeva klice poa kickstarter kampanji, ki bo prodajala "sustainable" lesen okrasek, z zamenljivimi disavami, si hipster, so cool, so unique, so environmental friendly. with 10 EUR/month it is a bargain.
evil.gif

Žal, tako se to prodaja.
smile-1.gif
.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.180
1.193
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik coolijo pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Ne, en nastavek diši 10 dni, stane pa 10€.

Citat:
Uporabnik zino pravi:
...Vendar 10€ za DO 10 dni dišave?.

Citat:
Uporabnik Dawid88 pravi:
...da mu bo morda 10 dni dišalo v avtu....

30 dni.

Od kje vsem podatek o 10 dneh? V kompletu so trije nastavki: 3x 10dni = 30dni.

Škoda za napačno razumevanje.

To samo kaže, kako bo folk razumel takšen način komunikacije, kot je bil tule. Tudi na to bo treba mislit, če se boste to šli.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.502
9.794
113
40
MB
ksz

me veseli da smo prišli do spoznanja, ki sem ga podal že na začetku teme
smile-1.gif
stvar vsekakor ni primerna za slo trg, znalo pa bi zapalit na kickstarterju ustrezno zapakirano.

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
Kar nekaj zadev smo potegnili iz vaših objav in kam moramo dati večji poudarek. Pa tudi komunikacijo moramo izpiliti, da ne bo več prihajalo do zmede.

Glede na zadnje dogodke, izgleda da smo tudi s ceno tam tam. Nekaj izmed vas je omenilo Kickstarter. Tudi za to so nas ze kontaktirali. Gremo naprej
smile-1.gif

Ce kdo pozna kaksnega prodajnega "hustlerja", pa kar pod ZS.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.341
10.623
113
ne me jebat za reklamno majco od faking dhl 220€? pa kaj je raja zmešana?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.341
10.623
113
omg 2

1993 Mercedes S600 W140 Gold teh modelov je ene par za hipster car.
evil.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Koliko pa to topi plastiko na vozilih, mislim ta eterična olja, ker sam sem zelo pozoren na to, od kar je kolegu v Dekovcu ( Audi) stopilo plastiko , ki se je naslanjala ob smrekco .

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
@matofill: Ker uporabljamo parfumske in toaletne vode, ki so skladne s kozmetičnimi standardi, le-te niso agresivne. Ker se v avtomobilu nahajajo različni umetni materiali, vseeno priporočamo, da ne prihajajo v stik z obeski.