Premium dišave za avto - prodaja

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
V jagru imajo trenutno akcijo za dišavice. So po 1 cent, ne vem pa kako dolgo dišijo.

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Coolijo kot si verjetno že razbral večina ljudi takšne stvari gleda čez denar. Tudi sam priznam, da mi je 10 eur za dišavo v avtu veliko. Pa tudi 700 za jabučka dat mi je VELIKO preveč a se jih proda na tone.

Sem sam probal s podobnimi izdelki kot je tvoj. Moji so bili usnjeni, hand made obeski. Vsi pravijo o kako luštni so, ko pride pa do cene pa jim je obesek, ki ga je dobil na zadnjih volitvah OK. Jaz se ne grem primerjave s kitajci in raje prodam par izdelkov kot da delam pod ceno. Je pa res, da mi je to samo dodatek v poslu in ne živim od tega. Je pa kar cool občutek, ko nekaj prodam in je res narejen z veseljem.
Verjetno bi bila rešitev tujina. Meni so čez lužo dejali, da če bi imel oznako made in USA bi prodajal za med. S prodajo v EU se pa (še)nisem trudil.

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Avtor,

nekateri imamo težavo z običajnim dihanjem in alergijami, kje šele da bi vsilil dodatno aromo v avto.

A si pomislil, da bi tržil kaj več kot samo dišavo? Pravzaprav, zakaj bi sploh tržil dišavo, ko "krejvamo" po čistem zraku sredi prestolnice?

Meni niti ni do dišav, raje vonjam karkoli naravnega, smrekove iglice,svežino alpskega jutra, borovce s hrvaške obale, obrežje zgornje Trente....

Namesto vseh teh arom in preprodaj dišavnic, poskusi promovirati domače naravne dišave, ampak res naravne, raje to kupim, kot karkoli umetnega.

Če folk prodaja zrak iz Kranjske Gore, ni vrag da ti ne rata tržiti res sveže vonje Slovenije.

Pa srečno s prodajo
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Jap, to je to. Namesto da filc namaka v kemikalije, bi probal malo natuhtati kakšne naravne dišave. Da se vsedeš v avto in inhaliraš neko rastlino, ki ti očisti dihalne poti, poveča koncetracijo, deluje dobrodelno na ožilje.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63

corsol

Guru
11. mar 2010
2.974
958
113
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:

Tole pa res diši ,ampak kupcev zaradi cene ni veliko...:

https://www.mimovrste.com/osve...o-cheery-cesnja

lp

v info:
CAliforniaScents , ki so kao med boljšimi avtodišavami sem nazadnje naročil iz nemčije po 2,5€ (poleg enih drugih zadev).

Lahko mogoče zaupaš kje ti je uspelo dobiti po 2.5 evra.? Je res ugodno...

Hvala.lp

www.flowmaxx.de

Sem opazil, da so sedaj po 3,9€,....sem pa še 1x preveril račun in cena je dejansko bila 2,5€, in ni bilo kakšnega količinske popusta, naročil sem samo 3 kose...možno pa, da je bila kakšna akcija....

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
ksz ..

Ne pozabit, da je goat mug (torej vsebnik za kufe v obliki roga) s ceno 30 eurov na kickstarterju podprlo 11k ljudi, avtor pa je prejel 460k usd dnarja
smile-1.gif
.

In da so DHL majice (ki stanejo 7 eur) razprodane za 220+ eur po svetu (ker so pac trenutno in)
smile-1.gif
.

Pa noben od nas tule ne bi v sanjah kupil muga za 30 eur ali dhl majice za 230 eur
smile-1.gif
.

LP,
PIC

shocked-1.gif

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
Hvala še enkrat za vse predloge. Večino smo jih upoštevali, ker so bili na mestu =)

Tako po novem vonj drži vsaj 6 mesecev =)

Ker pa fotke povejo veliko več kot le besede, si zadevo oglejte na:

www.mkw.si

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:

Tole pa res diši ,ampak kupcev zaradi cene ni veliko...:

https://www.mimovrste.com/osve...o-cheery-cesnja

lp

v info:
CAliforniaScents , ki so kao med boljšimi avtodišavami sem nazadnje naročil iz nemčije po 2,5€ (poleg enih drugih zadev).

Lahko mogoče zaupaš kje ti je uspelo dobiti po 2.5 evra.? Je res ugodno...

Hvala.lp

www.flowmaxx.de

Sem opazil, da so sedaj po 3,9€,....sem pa še 1x preveril račun in cena je dejansko bila 2,5€, in ni bilo kakšnega količinske popusta, naročil sem samo 3 kose...možno pa, da je bila kakšna akcija....

poslal so ti pa kam, v avstrijo?

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Prva slika vam je čudna.Ko jo pogledaš sploh ne veš kaj je izdelek? Kje je? A je to lesen del ki ne odstopa od ozadja ki je zamegljeno (OK
smile-1.gif
) šele na to opaziš nekaj na dnu, kr nekaj plastičnega. Torej izgled ne upraviči cene? Sama slika je slaba, zrnata. Preveč PS.

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
Testerjev žal (še) ni.

Velja pa garancija na 100% zadovoljstvo. To v praksi pomeni, da izdelek kupiš in če ti ni všeč oz. ne izpolni pričakovanj, ga vrneš. Mi ti povrnemo kupnino. Brez neprijetnih vprašanj
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik s_samotar pravi:
Prva slika vam je čudna.Ko jo pogledaš sploh ne veš kaj je izdelek? Kje je? A je to lesen del ki ne odstopa od ozadja ki je zamegljeno (OK
smile-1.gif
) šele na to opaziš nekaj na dnu, kr nekaj plastičnega. Torej izgled ne upraviči cene? Sama slika je slaba, zrnata. Preveč PS.

moja prva asociacija je pa bila na bejbo s kosmato muco:))

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zakaj so pa cene tako zelo različne?

men gre na živce vse kar binglja v avtu:) tako, da bi jst imel samo filc pa dišavo:)
in sem nekaj takega tudi že experimentiral. kupil dišavo v "piksni", ko se je razdišala, pa v tisto polnilo nalil drugo dišavo. probal sem z mehčalcem za cote prat, pa še nekaj...

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Citat:
Uporabnik coolijo pravi:
Testerjev žal (še) ni.

Velja pa garancija na 100% zadovoljstvo. To v praksi pomeni, da izdelek kupiš in če ti ni všeč oz. ne izpolni pričakovanj, ga vrneš. Mi ti povrnemo kupnino. Brez neprijetnih vprašanj
smile-1.gif
Imaš tole kje napisano? Namreč vračanje po pol letih ne bo ravno dobičkonosno kajne?

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Moja 2 centa - spletna stran izgleda amatersko, žal.

Naprej: Če recimo pridem do te točke, da me prepričate in želim naročiti en obesek, pridem do nekaj dilem. Prvo, te ločitve na moške in ženske parfume ne razumem, recimo jaz trenutno uporabljam osvežilec od Millefiori z vonjem po sandalovini. A je to moška ali ženska vonjava? Kaj pa recimo limona, smreka, pomaranča, itd.? Kar me privede do drugega problema. Kako naj jaz vem, kaj te naštete vonjave sploh so? Vse imajo neka imena, ki mi ne dajo prav nobene informacije glede dišave, ki jo lahko pričakujem. Tam imate sicer potem razlage, da je neka vonjava podobna kot en znan parfum od neke znamke. Če odmislim dejstvo, da me ta "podobno kot" princip spominja na tiste poceni točene parfume, ki se takoj razdišijo (pomemben detajl glede na vašo cenovno politiko), sem vseeno pred dilemo. Ti znani parfumi, ki so našteti, so parfumi za telo, ki razvijejo pravi vonj v stiku s kožo. Ne vem, koliko so primerni za osvežilce zraka. Saj mogoče so, ampak jaz kot kupec osvežilca za avto iščem nekaj z določenim znanim vonjem ali z neko kombinacijo vonjav, ki mi bo nekaj "pričarala", recimo popeljala v gorsko okolje, ali na morje, vonj po svežem perilu, whatever. Zagotovo pa ne bom šel razmišljati, na kateri znani parfum me spominja - in sem prepričan, da 95% kupcev ne bo niti poznalo vseh 20 naštetih parfumov, da bi se znalo odločiti, kateri je primeren za njih. Jaz sem mogoče že kdaj vohal kakšne 4-5, vendar se po pravici povedano za prav nobenega ne spomnim, kakšen vonj je imel. Tako da toplo priporočam, da ali sami stestirate vonjave, ali najdete nekoga, ki se malo bolj spozna na dišave (če je recimo kaka punca, ki jo poznate, kdaj delala v kaki parfumeriji ali Mullerju), da vam malo pomaga pri opisu vonjav.

V dizajn se ne bom spuščal, niso moj stil, ampak glede na to, kaj vse ima folk po avtih, verjamem, da boste našli potencialne kupce s tega vidika. Ne vem pa, ali bo ta ciljna skupina tudi pripravljena plačati tak znesek, kot ga zahtevate.

Moj nasvet za naprej: identificirajte svojo ciljno skupino, postavite se v kožo vašega ciljnega kupca in razmislite, zakaj bi se on ravno za vas odločil in ne za konkurenta.

Nazadnje urejeno:

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
Vabim 3 največje skeptike, da preizkusijo naš produkt. V zameno bi želeli samo pošten feedback.

Pod ta komentar zapišite svojo svojo izbiro - vrsta obeska in vonja. Na PM pa mi prosim pošljite svoj naslov.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Ajde, meni to 1. izgleda grdo, 2. dvomim da diši 6 mesecev, 3. dvomim da sploh lepo diši. Če me brezplačno prepričate drugače se posujem s pepelom, če zadeva ne izpolni tega kar obljubljate pa ... Moja izbira je terenec (sem si premislo, naj bo krigl piva, mi je bol všeč
grin1.gif
), vonj pa ... presenetite me, ker nimam pojma kako diši katerikoli. Samo, da bo moški!

Nazadnje urejeno: