Premium dišave za avto - prodaja

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
Pozdravljeni,

prosim vas za info kje bi lahko prodajali lastne premium parfume za avto. Zanimajo nas tako splet (spletne trgovine, affiliate programi), kot tudi prodaja v fizičnih trgovinah.

O izdelku: leseni obesek & Eau de Parfum / Eau de Toilette. Privlačen izgled 100% naravnih obeskov in uporaba parfumov (EDP/EDT) dodajo izdelkom premium občutek. Ločeni liniji za ženske in moške.

R&D: Izdelek je plod slovenskega razvoja.
Material: Obesek iz lesa, nadomestni nastavki iz filca. Poreklo EU.
Parfumi: Eau de Parfum, Eau de Toilette. Poreklo Anglija.
Design: 6x različen design obeskov. 3x za ženske, 3x za moške.
Pakiranje: v vrečki iz kraft papirja.
Proizvodnja: celotna proizvodnja je v Sloveniji.

Prodajni artikel:
- kompleti za ženske: leseni obeski z Eau de Parfum nadomestnimi nastavki.
- kompleti za moške: leseni obeski z Eau de Toilette nadomestnimi nastavki.

- refill za ženske: Eau de Parfum nadomestni nastavki.
- refill za moške: Eau de Toilette nadomestni nastavki.

Za pokušino dve fotki - obesek zanjo & zanj. Profi fotke pridejo, ko bo spletka online.

MPC: cca 10eur

Več informacij lahko na ZS.

Lp,
Peter

Nazadnje urejeno:

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.452
1.905
113
Pomoje zanimivi kot darilo.
Verjetno bi bil pripravljen naročiti če bi ponudili online shop z:
* free shippingom
* plačilom preko paypala (brez zahtevane registracije)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.498
9.798
113
40
MB
Jeben biznis si si izbral, sploh pa se še vedno vsi lotevate z napačnega konca, a je kak market za to da ste sli razvijat produkt?

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
@crnobog:
Spletna stran je v izdelavi in bo v kratkem online.

@tomi:
Izhajali smo iz števila registriranih osebnih vozil, ki jih je v SLO cca. 1.000.000 in dejstva, da so dišave za avto prisotne v skoraj vseh trgovinah. To pomeni, da market obstaja, sicer ne ogromen (skoraj vsak uporablja zobno ščetko, dišav za avto žal ne).

Kar nas je motilo je to, da obstoječi produkti niso vizualno privlačni (niso seksi) in ne dišijo pretirano dobro (njihov vonj spominja na vonjave v javnih straniščih - logično, ker se tu uporabljajo podobne arome). Zato smo design in dišavo ločili za ženske in moške, ter namesto arom uporabili parfumsko oz. toaletno vodo.

Hvala obema za feedback!

Lp,
Peter

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.340
10.628
113
a kdo sploh uporablja dišave za avto. Jazvačsih pokenm noter smerkco če jo žekje dobim, da bi pa to kupoval mi pa na kraj pameti ne pride.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
je to kaka povezava z njimi
sprasujem se.gif

Glede na nickname ...
cool-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Kar se tiče oglaševanja na vozilu. Zadeva je že bila v Sloveniji in zaradi nezanimanja propadla.
Kar se tiče dišavic. Sem že naletel na enega dobavitelja kao nekih premium dišavic, sem jih nabavil nekaj za probo, da bi jih potem poklanjal kot promocijska darila, pa so so se v 2 dneh zluftala. Tak da bolj kot leseno ohišje, me zanima kako dolgo dišijo?

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
@chancey:
Sem se kar nasmejal. Nekdo mi je nick ukradel
smile-1.gif
Ne ne, tu ni nobene povezave!

@Pbutec:
Vprašanje je na mestu. En komplet diši en mesec.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.498
9.798
113
40
MB
Citat:
Uporabnik coolijo pravi:
@crnobog:
Spletna stran je v izdelavi in bo v kratkem online.

@tomi:
Izhajali smo iz števila registriranih osebnih vozil, ki jih je v SLO cca. 1.000.000 in dejstva, da so dišave za avto prisotne v skoraj vseh trgovinah. To pomeni, da market obstaja, sicer ne ogromen (skoraj vsak uporablja zobno ščetko, dišav za avto žal ne).

Kar nas je motilo je to, da obstoječi produkti niso vizualno privlačni (niso seksi) in ne dišijo pretirano dobro (njihov vonj spominja na vonjave v javnih straniščih - logično, ker se tu uporabljajo podobne arome). Zato smo design in dišavo ločili za ženske in moške, ter namesto arom uporabili parfumsko oz. toaletno vodo.

Hvala obema za feedback!

Lp,
Peter

registrirani avti ok.
dalje?

idi na en velik parking, poglej v 100 avtov recimo, pa poglej koliko jih ima not kako dišavo?
naslednji korak je da zveš koliko proda market leader, kolko boš lahko deleža trga pokril,

če ti to nardiš za 1-2 € pa potem retail prodajaš za 9,99 pol ok, če mas 20-30 % rvcja, se ti po moje ne splača, ker enostavno ne bojo take številke visoke ...

al pa če spivotiraš, greš v neko premium nišo, pokneš magari na kickstarter, tam je dosti hipsterjev ki kupijo vse kar je leseno, je pa res da verjetno jih nima dosti svoj avto
evil.gif

v vsakem primeru pa se ne omejevat na .si
wink-1.gif

kar taka klasična pri nas, doteran, doma razvit dober produkt, ekipi pa manjka en hustler, ki bi znal potisnit v prodajo
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.498
9.798
113
40
MB
prej prehitro tipkal ... ko prešteješ kolk jih ima not dišavo, pa ob tem še pogledaš kaki je % dejansko kupljenih, se pravi da niso neke sponzorske ki jih mečejo za tabo
smile-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik coolijo pravi:
Vprašanje je na mestu. En nastavek diši do 10 dni. Potem pa res izgubi na intenzivnosti.

Jaz bi jih kupil kakšnih 250, in jih vključil v prodajo po avtohišah. Vendar 10€ za DO 10 dni dišave?
confused-1.gif

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
En nastavek diši 10 dni. V kompletu so trije - t.j. za en mesec dišav. Cena za komplet je cca. 10 eur.

Za pokušino dve fotki - zanjo & zanj. Profi fotke pridejo, ko bo spletka online.

Dawid88

Pripravnik
3. jul 2015
82
17
8
www.spoliraj.me
Brez zamere, ampak ne vem kdo bo zdaj v teh časih, ko itak vsi gledajo na vsak evro, dal 10€ za to da mu bo morda 10 dni dišalo v avtu....

Sicer pa tud mislim, da je čas dišav, smrekic, ambi purjev mimo, saj nekaj dni dišijo, potem pa začne zadeva smrdeti, itd.....

Malce za primerjavo, za dobrih 10 eurov sicer dobiš 473ml osvežilca za avto, 2x špricneš v avtu in imaš nekaj dni prijeten vonj (razni okusi), ampak prej kot porabiš to plastenko boš vrjetno zamenjal avto.

http://www.operi-avto.si/osvez...&results=40

lp,

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.340
10.628
113
luštn izdelek fizično, ki pa ga neb kupil. Mal preveč tukaj racionalno gledamo na to. Tisti filc ki j epripopan pol pa kvari vzdušje izdelka.

Lahko pa te dišave predstaviš kot one šaljive zadeve v darilnih tgovinah, drago, leseno, neuporabno ampak šaljivo.

Nazadnje urejeno:

coolijo

Pripravnik
19. nov 2007
47
0
6
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Ne, en nastavek diši 10 dni, stane pa 10€.

Citat:
Uporabnik zino pravi:
...Vendar 10€ za DO 10 dni dišave?.

Citat:
Uporabnik Dawid88 pravi:
...da mu bo morda 10 dni dišalo v avtu....

30 dni.

Od kje vsem podatek o 10 dneh? V kompletu so trije nastavki: 3x 10dni = 30dni.

Škoda za napačno razumevanje.

Nazadnje urejeno: