Preklete stranke

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ti si pa bolj za en k-urc privatnik. Ne bom sodil tvojega dela, ker ga še nisem videl, ampak odnos do strank pa je katastrofa (itak mislim, da si si vse skupaj izmislil). Če prideš nekam delat, potem za seboj pusti vsaj tako čisto, kot je bilo takrat, ko si prišel. To sem se jaz naučil pred nekaj desetletji, ko sem cel počitnice delal pri sosedu vodovodarju (je prav iz tvojega konca).
Ko je pri meni doma delal električar, je za seboj pospravil v nulo. Ko je končal, sem mu plačal. Vsakomur, ki je potreboval štromarja sem ga priporočil, in vsak od teh ga je priporočil naprej. Dela mu še danes ne manjka.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
me zanima kakšen imaš doma, če se ti še za 500€ ne da pospravt za sabo
smile-1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Pa kaj vam ni jasn?

Pospravljeno je bilo saj sta vse ostanke zmetala v kombi in pometla vse po asvaltu ter dala žaganje v kanto za smeti.

Tistega žaganja na travi je bilo pa takole na uč ene štiri pet smetišnic --ne veliko kot si predstavljate.

Pa tudi trava je bila visoka malo manj kot deset centi in tudi potacana ko sta delala. ni bila travca uber fina faj kot je babnca nakladal--mam doma lepše urejeno in TUDI tist žaganje v travi je ZIHER ni motil --sam je hotela pač mene jebat da bi ceneje skoz prišla cenovno.

Skratka jebanje izvajalca u glabo na vsak nači.

In takih zgodb je v sedanjih časih ogromno--še več kot ogromno.

ljudje brez ficka v žepu si da naročit izdelavo biločesa za ogromne denarje, ko pa pride čas plačila pa hinavsko odkriva raznorazne napake v nedogled.

GA NI POSLA BREZ NAPAK --10000%--in tukaj si nekateri dajo duška..

en moj komarat ima gradbeništvo--zidajo bajte--TGM--je pa človek pojava. Naredi ti res vse zelo lepo , kakovostno in tudi cenovno kr ugodno, človek poštenjakar...

VENDAR , ko se pa kakšen pacient nanj spravi s svojim zelo očitnim jebanjem da ni dobro narejeno in da bi po njegovem mišljenju moralo biti drugače, čeprav nima o gradbeni stroki, pa da se zgovarja da mina denarja za poplačilo storitev---------MU PA ŽIVC POČI...model ma skoraj dva metra, čez 140 kil in ko začne norit po gradbišču je vse tiho in napol usrano...

Dec obvlada in tudi mora take izpade od strank uničit že v kali---drugače bi že zdavnaj propadel, čez dvajset ljudi ni ravno mačji kašelj...

Pri meni doma je kr nekaj ljudi delalo in NISEM nikogar jebal v glavo--še pomagal se mu pa čeprav ni bila cena nič nižja--malce in pijačka itak obvezno--pospravljali smo pa tudi večinoma domači in NI BILO TREBA delavcem.

Zgleda da sem preveč pošten in da bo treba zdaj začet posel bolj na oštro peljat, magari za veliko ceno..

Pa tisti pregovor da ima stranka zmeraj prav.. malo morgen, tisti časi so minili, zdaj je čas kdo bo koga bolj zajebaal in potunkal v žlici vode.

Vset gre v 3 pm..

Škoda.

Pri nas na podeželju večino še skorajda ne poznamo teh pizdajir...hvala bogu

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
dej nakladej.........
sprot ne požira......

vsak bi šu popucat za 450eur tud tisto na travi, če je že enkrat na tem......

glede na tvoje izpade, ne vem kdo je bolj fuknjen v procesu ti ali stranka......, pa v čem je keč tvojih nebuloz ne vem in glupe primerjave opic 2 metra in 140 kil in ne vem česa še........

Na koncu tebi podobnim kretenom končajo na urgencu in se derejo po tablah....

si velik Pacient...... in stara ma prou...... šalabajzerjem se ne plača nič...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj teb ni jasno..prideš, anrediš..greš..kot da te ni bilo, le tvoj kozuc je tam.. car bi bil, če bi predhodno pokosil, d ane pohodite vse.

in res vas ne razumem..sam eni tko delate..pol pa anletite al na babcno..al pa na kakega praveg tipa. sma kaj, k je hrbtenicarjev malo, pa vam nateg uspe.

in ja, noben posel ni 100% izveden..a končni poračun prilagodiš glede na dogovorjeno in izvedeno?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Jaz bi denar vzel, kozolček bi pa naslednjo noč podrl.
Sploh slabo ne razmišljaš
smile-1.gif

Jst bi ga tud najraje-- k me je babnca naterala da sem moral travo ji kosit--no moj delavc, ampak vsseno.

Mene majstra jebe s čiščenjem tistega žaganja
10.gif

So v mojem okraju zvedeli kaj se je zgodilo in se zdaj vsi smejejo v tri krasne in se kar ne morejo načudit da sem res komando dal ,da se je žaganje pucal po travi...

Kaj vse ne doživiš na tem bedastem svetu
jezen.gif

Majster tišlar travo pucal??

Me že mika da bi tist denar nesel--ji ga vrgel v glaavo--kuzuc podru pa zažgal ga tam

babura čudna--mi je čast načela..

jezen jezen

Jest ti tudi po pospravljeni travi ne bi dal denarja, ti bi računal 450eur za lekcijo kako se dela... runklni jedni glupi.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.671
1.171
113
Titograd
Tak pač je, fajn je da za tabo stane tolk čisto kot je bilo pred tabo. Očim je tudi tišler, vedno je do zadnje pikice pospravil za sabo. Dela mu nikoli ni manjkalo, pa mu vseeno ni tolk greben zrastel da bi rekel stranki: lej teh 5 smetišnic se mi ne da, dajte si sami spucat, sicer pa itak bo žagovina segnila in bo trava ful lepo rastla.

Če maš pošteno ceno, pač morš pošteno narediti, še bolj ti gledajo pod prste kot kakim cenejšim.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Cena je bila kr dobra in ne nizka-----narejeno vse iz lepljenca, krive zadeve, smole poflikane--vse brušeno --trikrat štrihano....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa niam veze..kaj teb ni jasno?

da men naredis super nadstresek in ne pospravis..si ob 100 in vec takoj..odvisno od moje volej..

d ami butnes fasado da poci..si ob 10k..ce je tok sploh nadstresek vreden.

ne razumem vas privatnikov...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.125
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Imata oba prav, suzica treba je pač pospraviti za seboj, pa čeprav je ostalo samo na travi, pač taki časi so. Ti softi me pa zanima če si brez napak?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Še hujše pa je če gremo v kakšen blok montirat, je treba malo vrtat v stene in takoj nato en kup ljudi pred lastnikovimi vrati:::

a je treba tako glasno?

Koliko cajta bo pa trajalo??

Ne moremo počivat (ob 10 zjutraj)

Te bom prjavil!!

Potem pa stranko vprašaš, kdo so ti ljudje----pa nič ne ve za svoje sosede, jih menda prvič vidi

Pa te prosi da nič več vrtat v steno(postavljanje kuhunje) in da naj jo kr prilimamo-jao jao

Se je zelo ustrašila svojih sosedov..

Bi pa dol padlo čez dve ure, bi bil pa jaz kriv--pa tožbo dobil pa buh ve kaj še...

Dobili smo pa super malico, pijačo kolko češ, denar takoj z tringeldom-------se nonstop opravičevala da ima čudne sosede...

babnca taprava--bilo je pa ene dve leti nazaj.

So res različne stranke...

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
hja....tak kot ti delaš delajo amaterji.....če si profesionalec počistiš za sabo čisto vse, pa magari pobiraš lesene opilke iz trave.....mi tudi vedno vse počistimo za sabo......ne pozabi da le zadovolna stranka te bo priporočala naprej, saj kot pravijo, dober glas, seže v deveto vas ;-) ......dnevi fušarjev so mimo....to je blo v jugi, samo zgleda si ti še vedno tam, žal.....kdor hoče delat in imet delo, se za stranko potrudi maximalno.....no pa še veliko uspešnega posla ti želi še naprej