Preklete stranke

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Dones dopoldne sem šel v novo mesto da pripeljem še dve zaključne obrobe za en kozolček, dol sta bila dva moja delavca in sta tudi vse skupaj lepo zaključila tako kot treba in stranka vesela--bravo

Potem grem pa s stranko v hišo podebatirat glede denarja in na začetku je bilo vse brez problema--jst rečem tuk denarja , toliko kot je bilo na začetku posla zmenjenu.

In sdaj reče babnca , če bo kaj popusta in jaz čez pet munut pogovora spustim za 100€--baba hoče še bolj nižat, vendar se jaz ne dam..

Babnca JE zadovolna z izdelkom.

Potem gre babnca po denar v drugo sobo---pride nazaj--zelo nezadovolna IN PLAČA:::

In zdaj JEBO MAST reče ::tukaj je x denarja. ostalo dobiš ko boš( jaz) POSESAL žaganje iz TRAVE

jst jo gledam v polno--ji rečem kaj ji je--ona pa svoje tera :::žaganje ven iz trave
Jsst se začnem bunit--vendar je baba živ hudiič in se ni dala..

Mamico ji....

denar vzamem -grem ven --zavpijem kolegoma :: ala spizdiimo domov...

Gre se še za razliko v vredosti 450€...

kolega rekla ::pUST PR MIR VSE SKUP

sam--450 € ni majhn denar

Kaj čem sedaj:: strnko na oštro? Vrat zavit? al pust vse skupaj v 3 pm?

kako posesat 10 cm travo jst še nisem videl

BUH mater..sm jezen

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.541
5.673
113
Suzica......a se ti ne zdi da teb slovencu ne paše beseda "proklete"?
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.541
5.673
113
Zakaj pa niste začel kozolčka podirat...jst bi ji kozolček s sabo uzel...pa dnar tm pustu

dentex

Guru
20. sep 2007
2.765
663
113
Ma jebo pa tud ne, lohk bi reku spolno občeval al pa kej podobnega, proklete, bi vsaj z E jem lohk povedu in zapisu,

Drgač pa gospo na use štiri pa jo od zagaj mal poženi po travniku, teb bo fletno, ona bo pa če jo boš kvalitetno poganjal vse žaganje posesala
smile-1.gif

lp D

erikson

Guru
25. avg 2007
22.830
6.595
113
Za 450 EUR prideš s kosilnico in sesalcem, podaljškom za elektriko, pokosiš travo, pograbiš travo in posesaš žaganje.

V čem je problem?
confused-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
seveda se pričakuje, da bo pospravljeno..halo

pejt v bausranje, sposod si un pihalec sesalec lsitja in..zmaga.

men pa pusti an storitvenem centru 50€ za nasvet

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
seveda se pričakuje, da bo pospravljeno..halo

Točno tako.

Meni je samoumevno, da ekipa za sabo pospravi.

Tebi (suzica) bi bilo v redu, da ti pridejo napeljat CK, poštemajo vse luknje, naredijo napeljavo in radiatorje, po tleh pa deset kil prahu? Jebiga, če se ti ne da pospravljati, pa naslednjič daj eno plahto po tleh, pa boš imel manj dela. Punca ima čisto prav.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Prideš z bagrom, pa ji pobereš žagovino z rušo vred
467716-post_slo.gif

@suzica: če že greš sesat/prekopavat zelenico/pobirat žaganje, menda ja ne boš tako neumen in ji boš še vedno priznal 100€ popusta? Za tako hvaležnost stranki takoj povem, da popust ne velja, torej ti je dolžna 550€.
Drugače pa: če poznaš koga z romskim poreklom, pošlji njih čistit to žagovino. Pa ne enkrat, kakih petkrat naj se oglasijo pri njej. Potem pa se oglasi ti in povprašaj, če lahko storiš še kaj za njo in če je še kaj za počistit.
10.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
In to bi naj bilo nekaj slabega, kar je recimo tebi pod častjo?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..daleč od tega..

smo razlicni..tko kot zivali.

je pa dejstvo..da z enim pristopom nekje en bi prisel dalec..z drugim pa drugje. in tvoj pristop je za konkretno situacijo povsem zgresen.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
A ti ni jasno, da suzica tega ne bo šel delat in je vse skupaj le ena lepa gostilniška debata o tem, kaj bi bilo, če bi bilo in "kako bi jo babnici lahko ušpičili, pa ji ne bomo"?
Očitno res verjameš, da ti bo nekdo pustil 50€ za nasvet...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men je jasno, da dolenc misli, da lahko tako naredi.
mi je tudi jasno, da nima delavcev

ampak..point vsega je, da se delas da verjames, da te zanima in da se pregovarjas..Mejduš..forum je..ne..hahaha..ne boš me vlozu

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Jap, tisto idejo o bagru sem vzel skrajno resno, zato sem jo ocenil kot dobro in zraven dodal še par izboljšav.

Sumim, da bi zdaj rad vlagal ti, ki kao strogo resno jemlješ moje sporočilo in daješ vtis, da bo res kaj iz vsega skupaj. Jok, brate, odpade!
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.491
7.095
113
Večni problem dela na črno, kako rešiti nesporazume.

ampak še vedno bo volj pljuval v lastno skledo...

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.930
120
63
mb+ -20km
Suza, kar si zasvinjal, počisti za sabo.Jaz bi te teral ko bika, če bi poskušal kaj takega izvesti pri meni.
Kot, da ti je težko si kakšen velik sesalec izposodit, čeprav bi to moral že imeti, saj se imaš za privatnika ali ne!?