Dones dopoldne sem šel v novo mesto da pripeljem še dve zaključne obrobe za en kozolček, dol sta bila dva moja delavca in sta tudi vse skupaj lepo zaključila tako kot treba in stranka vesela--bravo
Potem grem pa s stranko v hišo podebatirat glede denarja in na začetku je bilo vse brez problema--jst rečem tuk denarja , toliko kot je bilo na začetku posla zmenjenu.
In sdaj reče babnca , če bo kaj popusta in jaz čez pet munut pogovora spustim za 100€--baba hoče še bolj nižat, vendar se jaz ne dam..
Babnca JE zadovolna z izdelkom.
Potem gre babnca po denar v drugo sobo---pride nazaj--zelo nezadovolna IN PLAČA:::
In zdaj JEBO MAST reče ::tukaj je x denarja. ostalo dobiš ko boš( jaz) POSESAL žaganje iz TRAVE
jst jo gledam v polno--ji rečem kaj ji je--ona pa svoje tera :::žaganje ven iz trave
Jsst se začnem bunit--vendar je baba živ hudiič in se ni dala..
Mamico ji....
denar vzamem -grem ven --zavpijem kolegoma :: ala spizdiimo domov...
Gre se še za razliko v vredosti 450€...
kolega rekla :
UST PR MIR VSE SKUP
sam--450 € ni majhn denar
Kaj čem sedaj:: strnko na oštro? Vrat zavit? al pust vse skupaj v 3 pm?
kako posesat 10 cm travo jst še nisem videl
BUH mater..sm jezen
Potem grem pa s stranko v hišo podebatirat glede denarja in na začetku je bilo vse brez problema--jst rečem tuk denarja , toliko kot je bilo na začetku posla zmenjenu.
In sdaj reče babnca , če bo kaj popusta in jaz čez pet munut pogovora spustim za 100€--baba hoče še bolj nižat, vendar se jaz ne dam..
Babnca JE zadovolna z izdelkom.
Potem gre babnca po denar v drugo sobo---pride nazaj--zelo nezadovolna IN PLAČA:::
In zdaj JEBO MAST reče ::tukaj je x denarja. ostalo dobiš ko boš( jaz) POSESAL žaganje iz TRAVE
jst jo gledam v polno--ji rečem kaj ji je--ona pa svoje tera :::žaganje ven iz trave
Jsst se začnem bunit--vendar je baba živ hudiič in se ni dala..
Mamico ji....
denar vzamem -grem ven --zavpijem kolegoma :: ala spizdiimo domov...
Gre se še za razliko v vredosti 450€...
kolega rekla :
sam--450 € ni majhn denar
Kaj čem sedaj:: strnko na oštro? Vrat zavit? al pust vse skupaj v 3 pm?
kako posesat 10 cm travo jst še nisem videl
BUH mater..sm jezen