Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vezave za telefon ni.
Pa me zanima, če se prekine sredi meseca je račun isti 30 eur, v paketu 30.
Ali se račun zmanjša.
Vem, da če štartaš desetega v mesecu imaš na računu sorazmerno manj minut.
Kako je pa če sredi meseca prekineš...?
Naročnik lahko kadarkoli pisno odpove naročniško razmerje. Odpoved naročniškega razmerja, ki jo Tušmobil prejme med vključno 21. dnem prejšnjega meseca do vključno 20. dne v tekočem mesecu in obenem ni posledica resnih kršitev pogodbenih obveznosti, prične veljati s prvim dnem naslednjega meseca.
-Odpoved naročniškega razmerja,podana med vključno 21.dnem prejšnjega meseca in vključno 20.dnem v tekočem mesecu, prične veljati s prvim dnem naslednjega meseca.
Kaj pa, če se napiše reklamacija, ker npr. ne moreš klicati iz določene lokacije, potem bi se lahko vse prekinilo in nekoliko manj plačaš kazen...se da tako'
Ja po Ljubljani je res katastrofalno stanje. Ne vem zakaj niso malo ojačali omrežja, preden so se odklopili od Mobitela? Tudi na obali ni ravno rožnato ...
Lahk rečem da tut sam mam zadnji teden težave s Tušmobilom in sicer ne deluje EDGE oz. GPRS v tušmobilovem omrežju ..a za zanimivost v Mobitelovem omrežju deluje EDGE...sem klical na tušmobil in tut pisal in oni trdijo da dela vse ok v mojem kraju...in tut trdijo da je narobe lahko v mojih nastavitvah ali pa v samem telefonu...Potem si mislim zakaj pol deluje v Mobitelovem omrežju a v Tušmobilovem pa ne... in mam dve sim kartici od tušmobila eno naročniško in eno predplačniško in na obeh je isto...A druge storitve kot so klici in sms delujejo super.... in da še pripomnem nobenih nastavitev nisem spreminjal...
Tko da sem trenutno na Mobitelovem signalu ki mi deluje vse ok...
Upam da je kdo tukaj ki ma podobno oz. isto težavo...al pa da je kdo iz Postojne...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.