Prekinitev pogodbe Tuš

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kaj pa, če se napiše reklamacija, ker npr. ne moreš klicati iz določene lokacije, potem bi se lahko vse prekinilo in nekoliko manj plačaš kazen...se da tako'

kolikor sem zadnjič brala en članek....ne gre tko. Na kratko: notri je pisalo o tem, da mora biti določen procent pokrit in da s tem izpolnjujejo svoje pogoje. Je bila fora, ker je en bralec tako hotel narediti, zaradi slabega signala, se je obrnil tudi na en organ, ki te naj bi ščitil v tem primeru (pozabila kater) in so mu lepo odgovorili, da operater v tem primeru res izpolnjuje pogoje in da ne more prekiniti pogodbe brez kazni.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Ja te reklamacije preprosto ne bojo šle skozi. Bi bila pa vsekakor dobra gesta, če bi svojim uporabnikom povrnili kakšen evro, ali vsaj lepo besedo (ali karton tuš jogurtov).

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Ja te reklamacije preprosto ne bojo šle skozi. Bi bila pa vsekakor dobra gesta, če bi svojim uporabnikom povrnili kakšen evro, ali vsaj lepo besedo (ali karton tuš jogurtov).

tudi v tem se operaterji razlikujemo,...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Deky nisi edini s tem problemom. Sem tudi jaz prijavil napako.
wink-1.gif

Ogo

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
uporabnik pred mano je napisal lj pa obala, jaz ti povem za stajersko korosko pa prekmurje, kaj se nam ostane enga dolenca se rabimo pa gorenca da receta da ne dela sploh pa smo kompletni
grin1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:

tudi v tem se operaterji razlikujemo,...
Ja saj na nekaj takšnega sem tudi namigoval. Nekako se mi ne zdi dobra poslovna praksa to kar se trenutno dogaja pri tušmobilu. Ali ne znajo, nočejo ali pa celo ne smejo biti prijazni do naročnikov. Bodo dobro poučeni povedali več.
smile-1.gif

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Mene ne moti, ne uporabljam Tuševega omrežja
cheer.gif

Sem pač vprašal za nekoga drugega.
Poznam pa vsaj 2 primera za katera lahko trdim, da jih omrežje zafrkava.
In posledično tega dobim 10 enakih SMSjev
d055.gif

Glede cene pa še to.
Vedno bolj mam filing, da ni tuš glih več tok poceni kot je bil kak mesec nazaj
grims-1.gif

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Jaz poznam tri kolege, ki pravijo da imajo v LJ probleme, ne vem pa kje točno. Ampak očitno nekaj je na tem, glede na to, koliko ljudi se pritožuje.

Upam da Tuš zelo dobro ve kje so težave in že odpravlja napake, čeprav je za dva od treh kolegov že prepozno, ker je en šel na Džabest, drugi pa na Povezani.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
To so vse zlobne insinuacije. Saj je bilo menda le okoli 38 klicev od nekaj dest tisoč, kjer so se uporabniki Tušmobila pritoževali glede signala.

Dajmo narediti kvizko. Kateri bo naslednji LAC (local area controller), ki ga bo Tušmobil izklopil iz nacionalnega roaminga. Za zdaj je skenslan severni del Ljubljane.

Ena logika je, da jih bo izklapljal po planu za 2009, a mora v tem primeru vlagati v lastno omrežje, kar pa je problem (no more money).
Če jih ne izklaplja tako hitro bo pa veliko cekinov šlo za nacionalno gostovanje (zopet no more money).

Mogoče je še tretja opcija. Recimo izklop kakšnih štirih, petih LAC in na pol narejen network na teh območjih.

Pa zanima me, kaj bodo uporabniki Tušmobila na Primorskem dobili za kompenzacijo svojih težav ob morebitnem izklopu nacionalnega roaminga na obali. Konec koncev bodo morali imeti telefone na samodejni izbiri omrežja (da bodo znali preklapljat Tušmobil <-> Mobitel). In potem se bo ponekod zgodilo, da bo Tušmobilov signal tako slab, da bo telefon poiskal naslednje omrežje s spodobnim sigalom. Hmmm. Na Mobitel ga ne bo spustilo, saj tam ne bo nacionalnega roaminga. Gremo dalje. Simobil? Nope. T2? A ima ta že kaj omrežja spljoh? Ne.
T-Mobile Hrvatska? Zakaj pa ne. Mogoče Vodafone Italia? Tudi dobra izbira.
Problem je le v tem, da tam zakupljene minute ne veljajo, cene pa se plačujejo za gostovanje v tujini. Tudi za dohodne klice
smile-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
To so vse zlobne insinuacije. Saj je bilo menda le okoli 38 klicev od nekaj dest tisoč, kjer so se uporabniki Tušmobila pritoževali glede signala.

Dajmo narediti kvizko. Kateri bo naslednji LAC (local area controller), ki ga bo Tušmobil izklopil iz nacionalnega roaminga. Za zdaj je skenslan severni del Ljubljane.

Ena logika je, da jih bo izklapljal po planu za 2009, a mora v tem primeru vlagati v lastno omrežje, kar pa je problem (no more money).
Če jih ne izklaplja tako hitro bo pa veliko cekinov šlo za nacionalno gostovanje (zopet no more money).

Mogoče je še tretja opcija. Recimo izklop kakšnih štirih, petih LAC in na pol narejen network na teh območjih.

Pa zanima me, kaj bodo uporabniki Tušmobila na Primorskem dobili za kompenzacijo svojih težav ob morebitnem izklopu nacionalnega roaminga na obali. Konec koncev bodo morali imeti telefone na samodejni izbiri omrežja (da bodo znali preklapljat Tušmobil <-> Mobitel). In potem se bo ponekod zgodilo, da bo Tušmobilov signal tako slab, da bo telefon poiskal naslednje omrežje s spodobnim sigalom. Hmmm. Na Mobitel ga ne bo spustilo, saj tam ne bo nacionalnega roaminga. Gremo dalje. Simobil? Nope. T2? A ima ta že kaj omrežja spljoh? Ne.
Problem je le v tem, da tam zakupljene minute ne veljajo, cene pa se plačujejo za gostovanje v tujini. Tudi za dohodne klice
smile-1.gif

Vidim da si ti še hujši fanatik kot sam eurodj
hysterical-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:

smile-1.gif

Vidim da si ti še hujši fanatik kot sam eurodj
hysterical-1.gif

Tole je čist realno povedov ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.