Prekinitev pogodbe Tuš

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Seveda, da je čisto realno povedal, saj na Mobitelu agente v klicnem centru celo inštruirajo, da govore strankam, da Tušmobil ne bo dolgo imel nacionalnega gostovanja in podobne neumnosti, torej vse, da se pošlje strah v kosti Tušmobilovim strankam. Seveda je problem, ker so iz Tušmobila sami poklicali na ta isti klicni center, se delali "stranko" in zabeležili "profesionalnost" Mobitela.
wink-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Glede na to, da je večina agentov v tuševem klicnem centru bivših mobitelovcev, ki so s seboj odnesli intelektualno lastnino do katere niso bili upravičeni, da imate v tehniki ljudi, ki so menda nosili celo inventar iz bivše firme k vam, malce dvomim v resno opravljen mistery shoping klic.

Možno je, da je kak agent kdaj izjavil kaj podobnega kar omenjaš ti. Nekako pod pasom pa je trditi, da se agente kaj takega instruira. Imamo PM, za take zadeve imamo celo zaprt del foruma. Ne, ti (od katerega sem do danes pričaoval neko profesionalno distanco do vsega skupaj) gres take rekla kazala podajat kot trditve. Plosk plosk verjetno boste zato imeli več strank.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
A resnica boli? Saj gre zgolj za razširitev razširjanja govoric iz forumov, babjih čenč in podobno še na klicni center. Morda nekdo res ni inštruiral. Se je pa očitno širjenje teh govoric zoper Tušmobil tako razpaslo po vaši firmi, da je pač postalo skorajda business policy. Morda tega niste načrtovali, je pa zletelo ven. Ko neresnice ponavljaš v nedogled, pač postanejo resnica. Tukaj se mi zdijo agentje še najmanj krivi. Oni samo povzamejo, kar jim drugi, ki jim verjetno zaupajo in v firmi nekaj veljajo, vztrajno govore. Pač ujeti ste bili. Pišem pa o temle tukaj, ker so vam reči očitno ušle izpod nadzora. Tukaj se da marsikaj pisat po načelu, baba čula, baba rekla, gre pač za spletni forum in tukaj vidimo 1000 in 1 insinuacijo, kako bo nacionalno gostovanje nakenslano, vendar ko se isto začne razširjati po "uradnih" kanalih, kot je klicni center, je pa čas za ukrepanje.
Pa brez zamere.

Ogo

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
ZADNJI...
Ker je danes nemogoče prekinitev pogodbe (višja sila) me zanima ker je jutri sobota.
Če gre jutri prenesti telefonsko številko 20ga v mesecu in oni dobijo šele v ponedeljek.
confused-1.gif

Bo to zadostovalo da prekine oz prenese številko ne da dobi položnico za naslednji mesec??
Kako je s tem?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Negre. na zahtevku za prenos številke bo označen, kot da si prenos delal 22.12. Če se dela prenos št. med vikendom, se na zahtevku avtomatsko označi prvi delovni dan (v tvojem primeru `jutri-sobota` se označi pon. 22.12)..

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Se mi je zdelo da bo tako.
Če je torej odlašal do zadnjega dne bo potemtakem moral počakat še en mesec.
Oziroma bo vrženih stran 30eur
shocked-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Seveda, da je čisto realno povedal, saj na Mobitelu agente v klicnem centru celo inštruirajo, da govore strankam, da Tušmobil ne bo dolgo imel nacionalnega gostovanja in podobne neumnosti, torej vse, da se pošlje strah v kosti Tušmobilovim strankam. Seveda je problem, ker so iz Tušmobila sami poklicali na ta isti klicni center, se delali "stranko" in zabeležili "profesionalnost" Mobitela.
wink-1.gif

Ogo

O LOL. Kako nizko si padel...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
A resnica boli? Saj gre zgolj za razširitev razširjanja govoric iz forumov, babjih čenč in podobno še na klicni center. Morda nekdo res ni inštruiral. Se je pa očitno širjenje teh govoric zoper Tušmobil tako razpaslo po vaši firmi, da je pač postalo skorajda business policy. Morda tega niste načrtovali, je pa zletelo ven. Ko neresnice ponavljaš v nedogled, pač postanejo resnica. Tukaj se mi zdijo agentje še najmanj krivi. Oni samo povzamejo, kar jim drugi, ki jim verjetno zaupajo in v firmi nekaj veljajo, vztrajno govore. Pač ujeti ste bili. Pišem pa o temle tukaj, ker so vam reči očitno ušle izpod nadzora. Tukaj se da marsikaj pisat po načelu, baba čula, baba rekla, gre pač za spletni forum in tukaj vidimo 1000 in 1 insinuacijo, kako bo nacionalno gostovanje nakenslano, vendar ko se isto začne razširjati po "uradnih" kanalih, kot je klicni center, je pa čas za ukrepanje.
Pa brez zamere.

Ogo

Ogo, sprehodi se do najbližjega zrcala.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Jaz se svoje podobe v zrcalu ne bojim, še manj pa sramujem.
Pa lep vikend želim.

Ogo

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Zakaj pri Tušmobilu ne dela klic na CPN (080700700) kljub temu, da v navodilih za mini piše, da to gre
ne-ne-1.gif
. Pa ne gre po 90 dneh od polnjenja na račun?

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Če preneseš cifro jih ne moreš zatelefonirat.
Če ne prekineš do dvajsetega se ti avtomatsko pošlejo položnico.
Tudi če je samo 1 dan cez.
Vsaj tako sem jaz razumel.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
........da imate v tehniki ljudi, ki so menda nosili celo inventar iz bivše firme k vam...

Ne bodi no otrocji! (ali pa naiven). Koliko let stejes; 13, 15??

Lp

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ogo, a misliš da ima rumena zvezda nacionalni roaming in zaključevanje klicev zastonj? Vsaka stvar ima ceno in datum plačila.
Slišim, da ste bojda res pridni pri izklopih strank, ki zamujajo s plačilom svojega računa. Lepo da štekate logiko, da je treba račune plačat...

Govorice o nacionalnem roamingu? Kdo je izklopil nacionalni roaming v LJ? Dedek Mraz? Cosa Nostra? Mobitel? None of the above.

Zagotovo poznaš ali vsaj razumeš rezultat te odločitve, kot jo občutijo uporabniki. So lahko zato uporabniki navdušeni, veseli? Ne bi rekel.

Boš morda trdil, da je izklop dela LJ edina tovrstna poteza? Je morda legitimno od uporabnikov pričakovati, da jih je strah morebitnega nadaljevanja prakse izklopov in "prehodov na lastno omrežje"?

Stvari niso OK in to dobro veš. Pri vsej stvari mi je samo žal kolegov, ki so šli tja delat. Težko bodo prišli nazaj v prejšnje službe.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
........da imate v tehniki ljudi, ki so menda nosili celo inventar iz bivše firme k vam...

Ne bodi no otrocji! (ali pa naiven). Koliko let stejes; 13, 15??

Lp

Kaj tebi ni jasno? če nekdo vzame stol ki je v lasti firme in ga odnese v drugo firmo, potem gre za odtujevanje inventarja.

Ne vem zakaj bi moral biti naiven ali pa otrocji da bi na to gledal tako.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tole pranje perila res ne vodi nikamor. Če je res, pove največ o tistem, ki si je nekaj "sposodil".

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ne sej je zadost. Tudo nasdost povek sploh v javnosti peremo umazan peril. Sam ne vem zakaj se Marburg vtika, ki pa z vsem dolznim spostovanjem o tem res ne more nic vedet.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
ksz ...

Malo sem prelistal teme v tem podforumu in mi gre na smeh. Enih par vas je, ki se skoz spustite na isti nivo in (skozi kao prijazen pristop) skušate očrnit konkurenco z nekimi domnevami in napovedmi prihodnosti. Verjetno ste vsi zaposleni v klicnih centrih svojih operaterjev in mi ni čist jasno zakaj se vam zdi potrebno na tak način pisat po forumu. Saj verjetno niste plačani po % tržnega deleža vašega operaterja. Ali pač?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
ksz ...

Malo sem prelistal teme v tem podforumu in mi gre na smeh. Enih par vas je, ki se skoz spustite na isti nivo in (skozi kao prijazen pristop) skušate očrnit konkurenco z nekimi domnevami in napovedmi prihodnosti. Verjetno ste vsi zaposleni v klicnih centrih svojih operaterjev in mi ni čist jasno zakaj se vam zdi potrebno na tak način pisat po forumu. Saj verjetno niste plačani po % tržnega deleža vašega operaterja. Ali pač?

467716-post_slo.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Nekako mi je hecno, butasto, cudno, neverjetno..da nekdo pri ex delodajalcu "vzame" stol in ga odnese na novo/drugo firmo. No, obstaja moznost, da je imel moznost (od)kupiti doticni stol, ker bi ga lastnik firme tako in tako odpisal ("razhod").

Lp

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.