Prekinitev pogodbe Tuš

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ja na koncu je v bistvu tragikomicno. In ja to se je zgodilo. Sej to pove najvec o cloveku samem, njegov delodajalec s tem nima nic.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
ksz ...

Malo sem prelistal teme v tem podforumu in mi gre na smeh. Enih par vas je, ki se skoz spustite na isti nivo in (skozi kao prijazen pristop) skušate očrnit konkurenco z nekimi domnevami in napovedmi prihodnosti. Verjetno ste vsi zaposleni v klicnih centrih svojih operaterjev in mi ni čist jasno zakaj se vam zdi potrebno na tak način pisat po forumu. Saj verjetno niste plačani po % tržnega deleža vašega operaterja. Ali pač?

Glede na to, da mislim da si za vecino falil delovno mesto, je mozno tudi to da je kdo po % placan =P

No iskreno - dvomim v to. =)

Zase lahko recem, da nikjer nisem tdil, da ima tus slabo omrezje itd. Povsod ko sem se vpletal v debato o omrezju, sem se, ko je kdo trosil neumnosti. In ja, napisat da ima tus ljubljano pokrito enako kot M@ ali S! in da uporabniki ne bodo cutili razklike, je trenutno utopicno, ce ne ze neumno trditi. V ostale debate se ne vpletam. O aparatih kot takih nimam pojma, marketinske akcije pa spremljam preko oglasov na tv kar spet rezultira v tem da nimam pojma. Sklepam da je tus najcenejsi, sledi mu S!, najdrazji pa M@. Na sreco imam sluzben telefon in so mi racuni prihranjeni.

Sicer pa smo se zadeve zmenili na privat in je brezveze da smo se OFF.

Pa hvala vsem gledalcem za aplavz ob koncu predstave =P

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.