Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Predpostavljam, da prometno od prejšnjega lastnika in overjeno kupoprodajno.
Tehničnega ti seveda ni treba delati, smisel PR tablic je prevoz neregistriranega avta od prodajalca do mesta registracije (seveda še vedno lahko zatežiš, da ti za relacijo napišejo "po Sloveniji" in se pač voziš), zakon za avto s PR tablico pač smatra "da je tehnično brezhiben". Teoretično ti tako lahko manjka pol avta, pa ti policaj nič ne more
hehe, ja hvala, drugace pa prav paradoksalno...na tehnicnem tezijo ce ti rocna ne prime dovolj, dejansko se pa s preizkusnjo lahko vozis v kartonastem avtu brez zavor...
Citat: Uporabnik Diablo pravi:
hehe, ja hvala, drugace pa prav paradoksalno...na tehnicnem tezijo ce ti rocna ne prime dovolj, dejansko se pa s preizkusnjo lahko vozis v kartonastem avtu brez zavor...
Saj se ne moreš dolgo voziti:
1. policaji te nonstop ustavljajo, kjerkoli te vidijo.
2. voziš se lahko samo v SLO
3. voziš se lahko samo za ureditev zadev v zvezi z avtom...
Jaz sem naredila zavarovanje za celo leto.
Ker pa nisem mogla narediti homologacije, sem nato vsakih 5 dni hodila na AMZS (ali kam drugam) po tiste plastične tablice za 12eur
Splačalo se sicer ni...bilo pa je potrebno, če sem se hotela voziti z avtom.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.